صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۶ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳

عنوان‌‎دار کشتی المپیک و جهان؛ دومین مربی‌ای که از جمع کادرفنی تیم ملی آزاد جدا شد

احسان لشگری دومین مربی‌ای است که با محسن کاوه به انتهای مسیر نرسید؛ او پیش از اعزام آزادکاران به مسابقات قهرمانی آسیا در بیشکک، اردوی تیم ملی را ترک کرد.
کد خبر : 905181

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در پی استعفای غیرمنتظره پژمان درستکار، از سوی فدراسیون کشتی محسن کاوه به عنوان سرمربی تیم ملی آزاد معرفی شد.

احسان امینی و اباذر اسلامی مربیانی بودند که از کادر پژمان درستکار به اولین اردوی تیم ملی با سرمربی جدید دعوت شدند که از میان آنها احسان امینی از همکاری با کادر جدید خودداری کرد.

امینی پیش از آنکه عضو کادرفنی تیم ملی بزرگسالان شود، همکارِ محسن کاوه در تیم ملی جوانان بود، اما به نظر می‌رسید همکاری نزدیکش با پژمان درستکار در سه مسابقه جهانی ۲۰۲۱ اسلو، ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ بلگراد و همچنین انتخاب احسان لشگری به عنوان یکی دیگر از اعضای کادرفنی منجر به کناره‌گیری او از همکاری با کادر محسن کاوه شود.

رضا افضلی و اکبر بهتری هم دو عضو کادرفنی تیم ملی جوانان بودند که همراه کاوه به تیم ملی بزرگسالان آمدند و انتخاب‌های بعدی فدراسیون و محسن کاوه هم دو عنوان‌دار جهانی، یعنی احسان لشگری و مهدی تقوی بودند که به نوعی انتقاد سه ساله از کادر پژمان درستکار از سر کادر جدید برداشته شود.

خیلی‌ها براین باور بودند که وزن کادرفنی تیم ملی آزاد ایران پایین است، چون هیچ عنوان‌دار جهانی عضو آن نیست.

تا اینجای کار، درحالیکه کمتر از چهار ماه به المپیک باقی مانده، دو نفر از کادر اولیه محسن کاوه جدا شده‌اند. اولی اکبر بهتری بود، مربی تهرانی که البته دلیل جدایی‌اش از کادرفنی، اختلاف و یا داشتن مشکل به محسن کاوه نبود و همچنان ارتباطش در کشتی تهران با او حفظ شده است.

نفر دوم، احسان لشگری دارنده مدال برنز المپیک و جهان بود، کسی که به خاطر قبول داشتن کاوه، پیشنهاد فدراسیون را برای عضویت در کادرفنی پذیرفت، اما درنهایت به دلیل اختلاف در امور فنی و آماده‌سازی تیم، از جمع مربیان تیم ملی جدا شد.

لشگری باتوجه به تجربه قبلی مربیگری‌اش، می‌توانست یکی از مربیان اعزامی به بازی‌های المپیک باشد که نخواست کار را ادامه دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر