پیادهسازی توسعه بهرهوری در هوشمندسازی صنعت فولاد
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را میزند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.
استفاده از توان و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در هر صنعتی میتواند سبب ایجاد بهرهوری و ارزشافزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که از این پس آنچه در زنجیره فولاد میتواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینههای رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.
زمینه اعتماد به دانشبنیانها فراهم شود
موضوع اعتماد به مشارکت با شرکتهای دانشبنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایتهای مشخصی از این شرکتها صورت گیرد، شرکتهای دانشبنیان با سرعت بیشتری میتوانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.
در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفتوگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانشبنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدفگذاریهایی طراحی و با توجه به برنامه ریزیها در حال اجراست. البته با توجه به سیاستهای تعیین شده و با کمک شرکتهای دانشبنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بودهایم.
وی تصریح کرد: سیاستها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکتهای دانشبنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.
وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکتهای دانشبنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برشکاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانشبنیان انجام می شود.
مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی، هدفگذاریهایی تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاستهای تعیین شده و با کمک شرکتهای دانشبنیان در تلاش برای کاهش بهکارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیادهسازی سیستم بهرهوری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.
انتهای پیام/