صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ماهواره جدید سنجش از دور چین با موفقیت به فضا رفت

چین ماهواره جدید سنجش از دور خود را با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
کد خبر : 904081

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی جی‌تی‌ان، یک موشک حامل لانگ‌مارچ، ماهواره یاگان-۴۲، را از مرکز پرتاب ماهواره شیچانگ، در استان سیچوان در جنوب غربی چین به مدار فرستاد.

چین روز چهارشنبه با موفقیت این ماهواره سنجش از دور جدید را ساعت ۶:۵۶ دقیقه صبح به وقت پکن پرتاب کرد و آن را به مدار تعیین شده خود فرستاد.

موشک لانگ‌مارچ‌۲ چین یک موشک حامل سوخت مایع دومرحله‌ای قوی با نیروی رانش ۳۰۰ تنی است؛ این موشک برای پرتاب ماهواره‌های منفرد و چندگانه به مدار‌های مختلف از سه مرکز اصلی پرتاب ماهواره این کشور طراحی شده که با قابلیت‌های پیشرفته خود می‌تواند محموله‌های ۱.۳ تنی را به مداری همزمان با خورشید در ۷۰۰ کیلومتری زمین برساند.

این پرتاب ۵۱۵ امین ماموریت برای سری موشک‌های حامل لانگ مارچ است. ماهواره جدید یکی از ماهواره‌های موقعیت‌یابی است که برای ماموریت‌های تصویربرداری از دور استفاده می‌شود.

این ماهواره، با قدرت بسیار بالا و بهره‌گیری از بروزترین و پیشرفته‌ترین امکانات به فناوری‌های تصویربرداری از دور مجهز شده است که به کشف و مانیتورینگ دقیق‌تر موارد مختلف در سطح زمین کمک می‌کند، از جمله قابلیت‌های این ماهواره می‌توان به تصویربرداری بسیار واضح از گستره‌های وسیع زمین، تعیین موقعیت دقیق اشیاء و اجسام و پیش بینی وقوع حوادث طبیعی اشاره کرد.

این ماهواره نه تنها به فضاپیما‌ها و موشک‌های فضایی چینی در ارتباط آنها با یکدیگر کمک می‌کند، بلکه برای دور نگه داشتن کشور از خطرات امنیت ملی و بلایای طبیعی نیز اهمیت زیادی دارد. این اقدام نشان دهنده نقش فعال چین در توسعه و بهره‌برداری از فناوری‌های نوین فضایی برای امنیت ملی و توسعه پایدار است.

سنجش از دور شامل اندازه‌گیری و ثبت انرژی بازتابی از سطح زمین و جو پیرامون آن از یک نقطه مناسب بالاتر از سطح زمین است. پرتو‌های بازتابی که از نوع امواج الکترومغناطیس هستند، می‌توانند دارای منابع گوناگونی همانند پرتو‌های خورشیدی، پرتو‌های حرارتی اجسام یا حتی پرتو‌های مصنوعی باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر