صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۳ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۵
در همایش گفتمان اسلام سیاسی امام و جهان معاصر؛

آیت‌الله جوادی آملی: برخی سیاست را اصل قرار داده‌اند و چنگال سیاست را به روی دین می‌کشند

آیت‌‌الله عبدالله جوادی آملی به مناسبت برگزاری همایش بین‌المللی گفتمان اسلام سیاسی امام خمینی (ره) و جهان معاصر، پیامی صادر کرد.
کد خبر : 90332

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی صبح امروز در پیامی ویدئویی به مناسبت برگزاری همایش بین‌المللی گفتمان اسلام سیاسی امام خمینی (ره) و جهان معاصر با اشاره به اندیشه‌های امام راحل، در استقرار نظام اسلامی اظهار کرد: اگر نظام اسلامی بخواهد مستقر شود هم دین باید کار ستونی خود را انجام دهد و هم دینداران.


در بخش دیگری از این پیام آمده است: یک معمار قوی مثل امام می‌خواهد که هم دین را در ستون لازم مستقر کند و هم جامعه را طوری رهنمود کند که کار ستون از آن برآید لیکن چنین عملی یک معمار ابراهیمی و خلیلی می‌طلبد.


جوادی آملی در بخش دیگری از این پیام آورده‌ است: مردم در برداشت از دین و سیاست تقریبا 5 گروه هستند و امام این 5 گروه را شناخت و خود را در راس قلمرو آنها قرار داد.


در قسمت دیگری از این تصریح شده است: برخی منکر دین هستند و معرفت شناسی آنها در تجربه حسی است، گروهی دیگر خائن و خارج از دین هستند که امام علی (ع) در نهج‌البلاغه به آن دسته می‌فرمایند شما دیانت را منهای سیاست قبول دارید که این‌ها خارجی‌اندیش هستند، گروه سوم نیز دین را نشسته می‌بینند و می‌گویند دین از سیاست جداست و کاری به سیاست ندارد. این گروه هم دین را قبول دارند و هم سیاست‌ را اما می‌گویند ساز و کارهای آن با هم کار دارند. گروه چهارم دین را با سیاست هماهنگ دانسته اما سیاست را اصل قرار داده و چنگال سیاست را به روی دین می‌کشند و دین را قربانی سیاست می‌کنند. اما گروه پنجم دیانت را ضروری و سیاست را نیز ضروری می‌دانند اما دیانت را به سیاست ارجح می‌دانند. اینها گروهی هستند که مانند امام (ره) و شهید بهشتی می‌اندیشند و آمده‌اند تا جامعه را از فلاکت و مشکلات نجات دهند و امام راحل نیز جزو همین گروه بود و سیره و سنتی الهی داشت و می‌خواست جامعه را به سمت خداوند هدایت کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: کتابخانه ملی
ارسال نظر