ماهواره کمکی مأموریت «سمت دور ماه» پرتاب شد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین ماهواره کمکی سیگنال را برای ماموریت به سمت پنهان ماه با موفقیت پرتاب کرد. این ماهواره با نام «کوئکیوا_۲» Queqiao-2 برای فعال کردن ارتباطات بین زمین و سمت دور ماه کاربرد دارد و در خدمت سری مامورتهای چانگای قرلر میگیرد.
این ماهواره که روز چهارشنبه به فضا پرتاب شد به عنوان یک پل ارتباطی بین عملیات زمینی روی زمین و مأموریت آتی در سمت دور ماه عمل میکند و مرحله جدیدی را در اکتشاف طولانیمدت ماه این کشور ممکن میکند.
رسانههای دولتی گزارش دادند که موشک حامل لانگ مارس۸ با وزن ۱.۲ تن این ماهواره را که نام آن از یک پل افسانهای گرفته شده، به همراه دو ماهواره مینیاتوری دسگر با نامهای تیاندو یک و دو را از استان جزیره جنوبی هاینان به مدار زمین فرستاد.
سمت نزدیک ماه همیشه رو به زمین است. این بدان معناست که انتقال داده از سمت دور غیرممکن است زیرا هیچ خط دید مستقیمی وجود ندارد.
اهداف اصلی ماهواره چین ایجاد یک سیستم ارتباطات پایدار برای ارائه ارتباطات بین ماهواره و کلیه ماموریتهای فضایی جدید که سمت تاریک ماه را هوف قرار میدهند است. این ماهواره ارتباطات الکترومغناطیسی را برای ارتباط با ماهوارههای دیگر و همچنین انتقال اطلاعات به زمین فراهم میکند.
استفاده از ماهواره مذکور برای ایجاد ارتباط با ماموریتهای فضایی سمت تاریک ماه به دلیل وجود مانعی بین ماه و زمین که موجب محدود شدن ارتباطات ممکن است، بسیار اهمیت دارد. این ماهواره به عنوان یک پل بین زمین و ماه عمل و پیوستگی و پایداری ارتباطات را ممکن میکند.
به طور کلی، استقرار این ماهواره توانایی چین در فضای بین المللی را نشان میدهد و نشانگر تعهد و توانایی این کشور در توسعه فضایی و ارتباطات فضایی بین المللی و نشان دهنده پیشرفتهای بزرگ چین در فناوریهای فضایی است.
انتهای پیام/