افزایش بازرسی بهداشتی اماکن اقامتی و رستورانها/ کلرزنی روزانه منابع آب شرب
حسین فرشیدی در گفتوگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با نظارت بر اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: 4 هزار و 400 نفر در قالب 2 هزار و 200 اکیپ مراقبت بهداشتی در حوزه بهداشت محیط فعالیت میکنند و بر رستورانها، اماکن اقامتی و ... نظارت میکنند.
وی افزود: این تیمها که سیار هستند به صورت مرتب این اماکن را مورد بازرسی قرار داده و در صورت تأییدیههای بهداشتی اجازه فعالیت به این افراد میدهند.
فرشیدی بیان کرد: بر اساس ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی بازرسهای بهداشتی میتوانند اگر تخلفی را مشاهده کردند آنجا را پلمب کنند.
وی در رابطه با نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان با توجه به احتمال افزایش بارندگی و ورود آب به منابع آبی نیز گفت: روزانه مخازن آب کلرزنی و بر سلامت آب شرب که وارد تمامی منابع آبی میشود نظارت شده و بر این اساس تا امروز گزارشی مبنی بر همهگیری اسهال نداشتهایم.
انتهای پیام/