صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲

«دود سرگردان» و «تاریخ تحلیل جامعه‌شناسی دیوان‌سالاری» منتشر شد

کتاب‌های «دود سرگردان» و «تاریخ تحلیل جامعه‌شناسی دیوان‌سالاری» نوشته علی‌اکبر فرهنگی منتشر و در سال جاری راهی بازار نشر شد.
کد خبر : 901429

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «دود سرگردان» در ۳۴۶ صفحه و شمارگان ۵۰۰ نسخه و کتاب «تاریخ تحلیل جامعه‌شناسی دیوان‌سالاری» در ۳۵۶ صفحه و شمارگان ۵۰۰ نسخه توسط انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.

در خلاصه کتاب «دود سرگردان» آمده است: کتاب دود سرگردان نوشته استاد علی‌اکبر فرهنگی، کتابی تاریخی در مورد تاریخ قرن یکم هجری قمری است، کتاب در مورد زندگی صالح بن عبدالرحمن میباشد، در خلاصه این داستان میتوان گفت که صالح اسیر می‌شود و همراه با مادر و خواهرش او را می‌برند و می‌فروشند. زنی در مدینه این کودک را می‌خرد، چون زیبا بوده است. این زن، زن یک شهید مسلمان بوده و بچه‌ای هم‌سن او داشته که می‌میرد و صالح را به فرزندی می‌پذیرد. صالح همینطور پیشرفت می‌کند تا به وزارت عبدالملک مروان می‌رسد. در مقام وزیری هم به قتل می‌رسد.

داستانی با ذکر جزئیات تاریخی و نگاه جامعه‌شناسانه استاد به وقایع این قرن است، هر چند ارتباطات انسانی در این داستان هم به خوبی بازنمایی شده است، فراز و نشیب‌های زندگی صالح با ذکر جزئیات تصویر شده است جزئیاتی که استاد فرهنگی برای نگارش آن به مدت سی سال مطالعه و پژوهش انجام داده است، خواندن این کتاب را به علاقه‌مندان تاریخ که به سیر تطور زندگی بشر علاقه‌مند هستند، توصیه می‌کنیم، با این کتاب به قرن یکم هجری سفر کنید، کتاب‌ها را تنها نگذارید.

در خلاصه کتاب «تاریخ تحلیل جامعه‌شناسی دیوان‌سالاری» آمده است: دیوان‌سالاری یکی از نهاد‌های اجتماعی تاثیرگذار است که با توجه به اعصار تمدنی بشر می‌توان جوامع انسانی را به عصر پیش از انقلاب کشاورزی و پس از آن که فراصنعتی است تقسیم‌بندی کرد، در کتاب دیوان‌سالاری، دیوان‌سالاری به‌عنوان یک نهاد برگزفته از ایران به دنیای عرب بررسی می‌شود و دیوان‌سالاری از آغاز تمدن تا صدر اسلام بررسی میشود. اگر به مطالعات اجتماعی و جامعه‌شناسی در دل تاریخ علاقه‌مند هستید، در سطور این کتاب جامعه‌شناسی دیوان‌سالاری را بخوانید و لذت ببرید، کتاب‌ها را تنها نگذاریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر