صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۹ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲

ثروت‌آفرینی و تمدن‌سازی از آثار مرجعیت علمی است

مشاور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ ثروت‌آفرینی، جامعه‌سازی، نظام‌سازی و تمدن‌سازی از آثار و برکات مرجعیت علمی است.
کد خبر : 900803

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کارگاه «راهکار‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه با موضوع نقش دانشگاه‌ها در مرجعیت علمی تمدن ساز در عصر ظهور» با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار شد.

رئیس هماهنگی امور استان‌های دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در این کارگاه اظهار کرد: حیثیت سازی، عزت‌آفرینی، اقتدار، ثروت آفرینی، رشد اقتصادی، زندگی سازی، حل مسائل کشور، جامعه سازی، نظام سازی، تمدن سازی و حکومت صالحان از آثار و برکات مرجعیت علمی است.

مسیب داوری با اشاره به عوامل مؤثر در مرجعیت علمی بیان کرد: سیاست‌گذاری با توسعه متوازن و عدالت پژوهشی، احیای رویکرد و تغییر پارادایم، تحلیل آینده‌پژوهی اقتصادی و آینده کسب‌وکار، نهادسازی و تفکیک مسئولیت‌ها، ظرفیت‌سازی، هماهنگی و هم‌افزایی نهاد‌ها (مسئولیت‌پذیری) از عوامل مؤثر در مرجعیت علمی به شمار می‌آید.

مشاور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مدیریت دانش در حوزه‌های علم، اصلاح یا تغییر منابع و سرفصل‌ها، تحول در آموزش سنتی، اصلاح و نوآوری الگو‌های تدریس و مدل‌های پژوهش، اصلاح زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، تعامل سازنده با جامعه و صنعت، ریل‌گذاری دانشگاه تراز اسلامی برای تحقق تمدن اسلامی، تولید و ترویج علم با رویکرد مرجعیت علمی، شکل‌دهی و اشاعه گفتمان مرجعیت علمی، ایجاد مراکز تعالی در قطب‌های علمی و تشکیل کمیته‌های فعال در هر رشته برای آینده‌نگاری از رسالت‌های مهم دانشگاه در مرجعیت علمی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر