صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۱ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
در دومین جشنواره جایزه ملی «ثریا»:

داداش‌پور: در پذیرش دانشجوی بین‌الملل فقط روی کشورهای عراق و افغانستان تمرکز داشته‌ایم

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: تعداد دانشجویان بین‌المللی محدود به ۲ کشور عراق و افغانستان است؛ در صورتی که حدود ۲۰۰ کشور در دنیا داریم.
کد خبر : 900209

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور، معاون دانشجویی وزارت علوم در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا که امروز (سه‌شنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۲) در سالن همایش‌های بین الملل دانشگاه شهیدبهشتی در حال برگزاری است، اظهار کرد: باید در یک برنامه ۵ ساله به پذیرش ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی اقدام کنیم.

وی افزود: بیش از ۲۰۰ دانشگاه مجوز جذب دانشجوی خارجی را از وزارت علوم دریافت کردند. موانع شناختی، نهادی و قانونی نباید بر سر راه پذیرش دانشجویان بین‌الملل وجود داشته باشد؛ بنابراین زمانی که صحبت از این موضوع می‌کنیم باید موانع هم از میان راه برداریم.

داداش‌پور تصریح کرد: یکی از مسیر‌های تحقق مرجعیت علمی پذیرش دانشجوی بین‌الملل است. ۹۰ درصد از دانشجویان خارجی که در ایران تحصیل می‌کنند از کشور‌های افغانستان و عراق هستند که نشان می‌دهد فقط روی این ۲ کشور تمرکز داشته‌ایم، در صورتی که حدود ۲۰۰ کشور داریم.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه باید تفاوت فرهنگی میان کشور‌ها را بپذیریم؛ تاکید کرد: باید به روان کردن جذب دانشجویان بین‌المللی کمک کنیم. زبان فارسی زبان ارتباط است، در شورای انقلاب فرهنگی به امضا رسیده است که بر اساس آن دانشجوی بین‌الملل می‌تواند علاوه بر زبان فارسی از زبان دوم نیز بهره‌مند شود؛ بنابراین باید از ظرفیت دانشگاه‌ها برای آموزش زبان فارسی استفاده کنیم. باید در این مسیر مناسبات اقتصادی فرهنگی خود را تقویت کرده و گسترش دهیم.

معاون دانشجویی وزارت علوم گفت: اگر دانشگاه‌ها صاحب اندیشه روشن باشند، می‌توانند از تمام مسیر‌ها برای جذب دانشجویان بین‌الملل بهره ببرند و دانشگاه‌ها باید به برندسازی بپردازند؛ تمام طراحی‌ها در راستای دست یافتن ایران به مرجعیت علمی است؛  بنابراین باید همه تلاش خود را به کار بگیریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر