صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

وجود ۱۰۴ هزار کلاس درس فرسوده در کشور/ ۴ هزار مورد بازسازی و مقاوم‌سازی شد

رئیس سازمان نوسازی و تجهیزات مدارس گفت: حدود ۴ هزار کلاس درس در کشور به‌مرور بازسازی و مقاوم‌سازی شده است و امیدواریم ۸۰ درصد از کلاس‌های درس بازسازی‌نشده را ترمیم کنیم.
کد خبر : 899745

حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی و تجهیزات مدارس کشور با اشاره به اینکه بافت بسیاری از مدارس فرسوده است، به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در ۱۳۸۳ که موضوع مقاوم‌سازی، تجهیز و نوسازی مدارس مصوب شد، ۶۵ درصد از مدارس وضعیت ناایمن و بعضی از این مدارس نیاز به تخریب داشتند.

۱۰۴ هزار کلاس درس فرسوده داریم

خان‌محمدی با اشاره به اینکه اکنون ۱۰۴ هزار کلاس درس فرسوده داریم که باید بازسازی یا مقاوم‌سازی شوند، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس را به‌خوبی انجام دهیم، ظرفیت‌های دولتی نمی‌توانند کافی باشند و لازم است که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود و با یک ایده و ابزار جدید مدرسه‌سازی و مقاوم‌سازی آن‌ها را دگرگون کنیم.

وی افزود: در برنامه پنجم توسعه مصوب شد سهمی را در راستای مقاوم‌سازی، نوسازی و تجهیز مدارس از صندوق ذخیره ارزی اختصاص دهند.

رئیس سازمان نوسازی و تجهیزات مدارس کشور با اشاره به دستاورد بزرگ این سازمان بیان کرد: وضعیت نابسامان ۶۵ درصدی مدارس به ۱۸ درصد رسیده است.

خان‌محمدی با بیان اینکه در راستای نوسازی مدارس در برنامه هفتم پیش‌بینی‌هایی صورت گرفته است، یادآور شد: در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی‌ها بر این اساس شد که یک ردیف خاصی برای بوجه‌های سنواتی با حضور خیرین، بودجه سنواتی و حکم اعتبار مالیاتی قرار بگیرد که امیدوارم با حضور موارد مذکور بتوانیم تخریب بافت‌های فرسوده مدارس را به‌سرعت برطرف کنیم.

وی با اشاره به تعداد کلاس‌های درس بازسازی‌نشده اظهار کرد: استاندارد‌ها از ناایمنی و آیین‌نامه‌هایی که در سازمان نوسازی و تجهیزات مدارس استفاده می‌کنیم، به‌روزرسانی می‌شود، باید به‌تبع مدارس را نیز به‌روز کنیم و این اختلاف ۱۰۰ هزار کلاس درس است که حدود ۴ هزار کلاس درس به‌مرور بازسازی و مقاوم‌سازی شده است که امیدواریم ۸۰ درصد از کلاس درس بازسازی‌نشده را محقق کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر