صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک بازیگر تئاتر در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

حکایت آدم‌های معمولی یک محله‌ قدیمی در «روزی روزگاری سمنگان»

بازیگر «روزی روزگاری سمنگان» گفت: این نمایش حکایت آدم‌های معمولی یک محله‌ قدیمی در دهه‌ 60 است. هر شب با دل و جانمان به خاطرات اهالی سمنگان جان می‌دهیم تا خاطرات آنهایی که آن روزگار را پشت سر گذاشته‌اند، زنده و آنهایی را که نبوده‌اند و ندیده‌اند با آن آشنا کنیم.
کد خبر : 899686

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش روزی روزگاری سمنگان به نویسندگی نازنین گودرزیان و نویسندگی و کارگردانی محمودرضا رحیمی در سالن چهارسوی تئاتر شهر در حال اجرا است. بازیگران: (به ترتیب ورود به صحنه) عبدالرضا شیبانی، ساغر مختاری، بهار مشیری. فاطمه محمدیان، امیر صادقین، نازنین گودرزیان. الهام ابنی، جواد صداقت، بهرام سروری نژاد و پیانو و خواننده: امیر صادقین در حال اجراست.

ساغر مختاری یکی از بازیگران این نمایش درباره نقشش گفت: «پروین خانم» یک زن بیوه‌ چهل و چند ساله در دهه‌ شصت است که مشابهش در هر محله و فامیلی وجود داشت. عطیه و عطا فرزندان او هستند که از آنها فقط در نمایش صحبت می‌شود ولی مجید دامادش نقش پر رنگی در داستان دارد. پروین خانم مجموعه‌ای از خصوصیات اخلاقی خوب و بد است، اما بخش خاکستری شخصیتش پر رنگ‌تر است.

وی درباره چالش‌های نقشش با توجه به اینکه اولین حضورش روی صحنه است، گفت: از آن جایی که اولین حضور حرفه‌ای در صحنه را با کارگردانی استاد محمودرضا رحیمی تجربه کردم و تمام تلاشم را کردم تا شاگرد حرف گوش کنی باشم، چالش چندانی نداشتم؛ البته بیست و دو سال زندگی مشترکم با بهرام سروری‌نژاد، بازیگر و کارگردان و گه‌گاه حضور در پشت صحنه و همچنین بیست و هشت سال فعالیت در حوزه‌ نگارش متن و شعر هم کمک بزرگی بود.



مختاری با بیان اینکه اگر موقعیتی پیش بیاید باز هم علاقه‌ام به بازیگری است، گفت: چون من آن دوران دهه شصت را در یکی از محله‌های شرق تهران از نزدیک دیده و لمس کردم، در این کار تمام خاطراتم زنده شد و با تمام وجود درکش کردم.

وی یادآور شد: به نظرم روزی روزگاری سمنگان حکایت آدم‌های معمولی یک محله‌ قدیمی در دهه‌ شصت است. ما هر شب با دل و جانمان به خاطرات اهالی سمنگان جان می‌دهیم تا خاطرات آنهایی که آن روزگار را پشت سر گذاشته‌اند، زنده و آنهایی را که نبوده‌اند و ندیده‌اند را با آن آشنا کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر