تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار
محمدمهران لسانصدق مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح دستاوردهای علمی، فناوری و دانشبنیان این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: خوشبختانه موفق شدیم مجوز دو مرکز رشد را از سازمان مرکزی دریافت کنیم؛ بهطوریکه مرکز رشد فناوری اشکذر و مرکز رشد فناوریهای فضایی تفت با تعامل سازنده با دستگاههای دولتی ایجاد شدند؛ به اینصورت نقش مؤثری در نهادهای تصمیمگیری در حوزه فناوری داشتیم.
وی با بیان اینکه چند طرح برای توسعه زیستبوم درراستای جذب اعتبار مالی ارائه کردهایم، تعداد هستهها و شرکتهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را ۳۵ هسته و شرکت برشمرد.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد متذکر شد: ۳۵ هسته و شرکت فناور در مرکز رشد فناوری مستقر هستند و توانستیم واحد تحقیق و توسعه چند شرکت بزرگ مانند سیرنگ و فولاد پیمان گستر را در مرکز رشد پذیرش کنیم.
لسانصدق متذکر شد: شرکتها در زمینههای صنایع غذایی و بذر هیبرید، رباتیک و فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، اتوماسیون و صنعتی مواد شیمیایی فعال هستند.
وی، برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در سال ۱۴۰۳ در حوزه علم و فناوری و دانشبنیان و تقویت آن را چنین برشمرد: توسعه کمّی و کیفی زیستبوم فناوری شامل مراکز رشد و سرای نوآوری، راهاندازی پارک فناوری اطلاعات با همکاری ادارهکل فناوری اطلاعات و ارتباطات و پارک علم و فناوری یزد ازجمله برنامههای این دانشگاه در سال جدید است.
فعالیت دانشگاه آزاد یزد در حوزه مهارت و کارآفرینی
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره اینکه تازهترین فعالیت سرای نوآوری این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ چه بود و چه برنامهای برای ۱۴۰۳ متصور هستید؟ چنین پاسخ داد: سرای نوآوری «رباتیک و اتوماسیون صنعتی»، «پوشاک» و «کاشی و سرامیک» در این دانشگاه فعال هستند و سال ۱۴۰۲ بیشتر در حوزه برگزاری رویدادهای مختلف فناوری و دورههای توانمندسازی و شتابدهی فعال بودیم، امیدواریم در سال جدید با جذب واحدهای مختلف فناور به رونق بازار کمک کنیم، کما اینکه سال گذشته (۱۴۰۲) سراهای نوآوری این دانشگاه در رونق بازار تأثیر مستقیم داشتند.
لسانصدق در پاسخ به این سؤال که در حوزه مهارت و کارآفرینی چه فعالیتهایی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و چه برنامهای برای سال جدید (۱۴۰۳) دارید؟ عنوان کرد: برگزاری بوتکمپ برنامهنویسی کامپیوتر، استارتآپ و وبینار و چالش فناوری در زمینههای مختلف از جمله کارآفرینی از اقدامات دانشگاه در حوزه کارآفرینی بوده است.
امکان صدور مجوز فناوری برای شرکتها فراهم شود
وی برای توسعه زیستبوم فناوری در کشور پیشنهاد کرد که راهاندازی مراکز تخصصی مطابق با آمایش سرزمین و تعامل با دستگاههای دیگر میتواند برای زیستبوم عامل رونق باشد، همچنین امکان صدور مجوز فناوری در دانشگاه از امتیازاتی است که برای شرکتها جذاب است که امیدواریم در دانشگاه آزاد یزد محقق شود.
انتهای پیام/