بایولوئنس آنزیمهای مورد نیاز کشور را در حوزه آرد مصرفی نان تامین میکند
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بندافرآور(بایولوئنس)، این آنزیمها به شکل کامل در دو حوزه نان سنتی و نان صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند که موجب بهبود بو، طعم، کشیدگی خمیرنان، اندازه و حجم و در نهایت صرفهجویی در دورریز نان میشوند.
در حال حاضر از ۵ قاره جهان گندم وارد کشور میشود و برای اصلاح و استانداردسازی آرد نیاز به آنزیمها و بهبود دهندهها در کشور بالاست و سالانه ارز زیادی در این بخش از کشور خارج میشود.
بایولوئنس اما از سال گذشته در یک طرح آزمایشی با همکاری ۵۰ نانوایی سنتی در منطقه ده تهران استفاده از آنزیم را در پخت نان آغاز کرد که نتایج ارزشمندی نیز از این طرح به دست آورده است.
همچنین مهمترین تولیدکننده محصولات نانی در بخش صنعتی کشور نیز در مرحله تحقیق و توسعه در حال استفاده از انواع آنزیمهای نان بایولوئنس هستند که در بسیاری از آزمایشها موفقیت حاصل شده و بایولوئنس به تدریج قصد دارد به صورت کامل تامین آنزیمهای صنعت آرد و نان را انجام دهد.
این در حالی است که آنزیمهای بایولوئنس با شرایط بهتر، کیفیت بالاتر و قیمت پایینتر تولید میشود و در دسترس تولیدکنندههای نان صنعتی قرار میگیرد.
انتهای پیام/