صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۲ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۳
رئیس دانشگاه جامع امام حسین در گفتگو با آنا:

مسئله‌حل‌شده در قالب مستند تولیدشده می‌تواند مقاله باشد

رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: مهم‌ترین هدف دانشگاه تربیت دانشجو و شاگردپروری محسوب می‌شود. اساتید باید بخشی از مسئله احصاشده را برای دانشجویان در قالب رساله و پایان‌نامه در نظر بگیرند و این موارد در دانشگاه جامع امام حسین (ع) به همراه امید‌آفرینی اجرایی شده است.
کد خبر : 898571

محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس جامع دانشگاه امام حسین (ع) در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در دانشگاه امام حسین یک روایت تحول علمی و تعالی معنوی برای اساتید و دانشجویان تعریف کردیم.

حسنی آهنگر با بیان اینکه باید برای نقش‌آفرینی استاد در تراز انقلاب اسلامی و برای رسیدن به دانشگاهی مبتنی‌بر انقلاب اسلامی یک نظام سنجش یکپارچه داشته باشیم، تصریح کرد: با استفاده از این نظام یکپارچه باید از مقاله‌محور بودن دوری و به سمت مسئله‌محوری حرکت کنیم.

مسئله‌محوری دانشگاه به استقلال کشور کمک می‌کند

وی با بیان اینکه مسئله‌محور بودن دانشگاه می‌تواند به رفع نیازمندی‌های مردم، جامعه و استقلال کشور کمک کند، عنوان کرد: شیپور در حوزه ارزیابی اساتید از سر گشاد آن در حال نواختن است و ما این موضوع را در دانشگاه جامع امام حسین جابه‌جا کردیم.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به ماده ۴ علمی‌اجرایی، یادآور شد: ماده ۴ را به عنوان مسئله‌یابی و حضور استاد در جامعه و صنعت تعریف کردیم و حل این مسئله را به عنوان ماده ۳ محور قرار دادیم و وتویی کردیم.

مسئله‌حل‌شده در قالب مستند تولیدشده می‌تواند مقاله باشد

حسنی آهنگر با بیان اینکه نتیجه مسئله حل‌شده در قالب مستند تولید‎‌شده می‌تواند مقاله باشد، اظهار کرد: درنهایت این مقاله را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به مهم‌ترین هدف دانشگاه، تصریح کرد: همان‌طور که می‌دانید، مهم‌ترین هدف دانشگاه تربیت دانشجو و شاگردپروری محسوب می‌شود. اساتید باید بخشی از مسئله احصاشده را برای دانشجویان در قالب رساله و پایان‌نامه در نظر بگیرند و این موارد در دانشگاه جامع امام حسین (ع) به همراه امید‌آفرینی اجرایی شده است.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه اگر اساتید به‌خوبی مسئله‌یابی کنند، به جایگاه خوبی می‌رسند، عنوان کرد: اساتیدی که به‌خوبی مسئله‌یابی می‌کنند، شاگردپروری و امید‌آفرینی کند، می‌تواند استاد تراز انقلاب اسلامی باشد.

وی با اشاره به اینکه اتفاقات مذکور در دانشگاه جامع امام حسین (ع) اجرایی شده است، ادامه داد: این اتفاقات به حضرت آقا گزارش داده شده است، همچنین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سفارش کردند که این تجربیات در دانشگاه‌های دیگر استفاده شود و بخشی از این تغییرات را در دانشگاه آزاد اسلامی شاهد هستیم که ریاست دانشگاه آزاد اسلامی آن را به‌خوبی دنبال می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر