صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲
ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۳۱)

گذر از بخش مغفول فرآوری و استخراج صنعت طلا با دانش‌بنیان‌ها

عضو اتحادیه طلا و جواهر کشور با بیان اینکه صنعت طلا و جواهر ظرفیت بالایی برای جذب دانش‌بنیان‌ها دارد، اظهار کرد: فرآوری و استخراج بخش مغفول این صنعت در حوزه معادن طلاست و ورود دانش‌بنیان می‌تواند در تولید اقتصادی شمش طلا بسیار کمک‌کننده باشند.
کد خبر : 898509

محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: در کشور معادن زیادی وجود دارند که استخراج از آنها کامل نشده یا هنوز کشف نشده‌اند و دانش‌بنیان‌ها می‌توانند نقش مؤثری در کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری در استخراج از آنها ایفا کنند.

هزینه‌های بالا در استخراج از معادن طلا

عضو اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به هزینه‌های تمام‌شده بالای کنونی استخراج از معادن طلا عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با نوآوری و فناوری روش‌هایی ابداع کنند تا هزینه‌های استخراج و تولید شمش طلا را کاهش دهند. این موضوع به سودآوری این صنعت کمک مهمی خواهد کرد.

ضرورت ورود دانش‌بنیان‌ها به بخش‌های بکر و دست نخورده در صنعت طلا و جواهر

کشتی‌آرای گفت: کلاس‌های طراحی و رشته‌های مرتبط با صنعت طلا و جواهر متعددی اکنون در دانشگاه‌ها در دست آموزش است و برگزار می‌شود و نیاز صنعت طلا به نیروی انسانی را تأمین می‌کنند. دانش‌بنیان‌ها می‌توانند در زمینه‌هایی که در این صنعت بکر مانده است ورود کرده و تحولات بهتر را رقم بزنند.

 

رکود در بازار مصنوعات طلا و خطر مازاد نیروی انسانی آموزش‌دیده در این بخش

وی با اشاره به اینکه سال‌هاست هنرستان‌های طلا و جواهر در کشور راه‌اندازی شده است، عنوان کرد: این هنرستان‌ها اکنون فارغ‌التحصیلان متخصصی را روانه بازار کار در صنعت طلا و جواهر می‌کنند، اما باید گفت بازار مصنوعات طلا مانند گذشته از رونق برخوردار نیست و به همین دلیل افزایش نیروی انسانی در این صنعت نیازمند رونق در بازار طلاست تا با مازاد نیروی انسانی آموزش‌دیده در این بخش روبه‌رو نباشیم.

به گفته کشتی‌آرای، استفاده از دانش روز برای تولید محصولات فناورانه در صنعت طلاسازی کشور نیاز به تحول جدی در به‌کارگیری نیروهای ماهر، صاحب فن و آموزش‌دیده و از همه مهمتر دارای ایده‌های نو است.

انتهای پیام/

ارسال نظر