صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تسهیل قوانین صنعت فضایی در هند

هند به منظور توسعه صنعت فضایی خود روند تصویب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در بخش فضایی را تسهیل می‌کند.
کد خبر : 898310

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، هند روند تصویب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در بخش فضایی را تسهیل می‌کند.

در بیانیه دولت هند با هدف سهم بیشتر از بازار فضایی جهانی، آمده است: هند ۱۰۰ درصد سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ساخت سامانه‌های ماهواره‌ای را بدون تأیید رسمی و تسهیل قوانین وسایل نقلیه پرتاب تضمین می‌کند.

جاه طلبی‌های فضایی هند زمانی پررنگ شد که به نخستین کشوری تبدیل شد که در ماه اوت فرودگر رباتیکی را در نزدیکی قطب جنوبی ماه فرود آورد و چهارمین کشوری بود که به فرود نرم رسید و این در حالی بود که چند روز پیش از آن ماموریت مشابه روسیه با شکست مواجه شد.

دولت اواخر روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت‌های خارجی می‌توانند در ساخت قطعات و سیستم‌ها یا هر بخش دیگر ماهواره‌ها کاملا بدون پست سر گذاشتن مراحل پیچیده سرمایه‌گذاری کنند.

شرکت های خارجی که قصد ساخت ماهواره در هند را دارند تا ۷۴ درصد از سرمایه گذاری را به تایید دولت نیاز ندارند. در این بیانیه آمده است که برای سرمایه گذاری در وسایل نقلیه پرتاب، سرمایه گذاری می‌تواند تا ۴۹ درصد بدون چنین تاییدیه افزایش یابد.

هند پرتاب‌های فضایی را خصوصی کرده است و درصدد افزایش پنج برابری سهم خود در بازار پرتاب جهانی است که برخی انتظار دارند تا سال ۲۰۳۲ به ارزش ۴۷.۳ میلیارد دلار برسد. هند در حال حاضر حدود ۲ درصد از اقتصاد فضایی را به خود اختصاص داده است.

این کشور امیدوار است که قوانین تسهیل‌سازی برای بخش فضایی که مدت‌ها توسط دولت سخت کنترل می‌شد، مورد توجه شرکت فضایی اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک و شرکت فضایی بلو اوریجین متعلق به جف بزوس قرار گیرد.

دولت در بیانیه‌ای اعلام کرد که انتظار می‌رود اصلاح سیاست سرمایه گذاری مستقیم خارجی باعث افزایش اشتغال شود و به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا تاسیسات تولیدی در هند راه اندازی کنند.

بات، مدیرکل انجمن فضایی هند گفت: قوانین جدید به هند امکان دسترسی به آخرین پیشرفت‌های فناوری و منابع مالی بسیار مورد نیاز را نه تنها از سوی این کشور، بلکه از سوی سرمایه‌گذاران بین‌المللی می‌دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر