صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲
از سوی یک شرکت فناور محقق شد؛

تجهیز یخچال‌های صنعتی به منبع تغذیه سوئیچینگ/ محصولات وارداتی بومی‌سازی شدند

یک شرکت فناور موفق شد یخچال‌های صنعتی را به منبع تغذیه سوئیچینگ مجهز و علاوه بر این، محصولات مرتبط با «کنترلر‌های برودتی و حرارتی» را بومی‌سازی کند.
کد خبر : 897445

خبرگزاری علم و فناوری آنا - حسین بوذری؛ شرکت فناور سپید سولار انرژی مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در راستای تولید تجهیزات الکترونیکی، تجهیزات پزشکی و انرژی‌های نو فعالیت خود را آغاز کرد. این فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه‌های انرژی‌های نو، آب و انتقال نیرو صورت می‌گیرد؛ به‌طوری که شرکت، سال ۲۰۲۲ به‌عنوان نامزد محقق برتر حوزه نانو در انرژی‌های خورشیدی کشور ایتالیا انتخاب شد.

این شرکت در زمینه «کنترلر‌های برودتی و حرارتی»، «روشنایی، «مبدل‌ها» و  «تجهیزات پزشکی» فعالیت دارد، محصولاتی تولیدی شرکت پیش از این به‌صورت وارداتی انجام می‌شد؛ اما اکنون توسط این شرکت فناور بومی‌سازی شده است.

خبرنگار آنا در راستای بررسی جزئیات فعالیت شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت‌و‌گویی را با حسین هراسی مدیرعامل این شرکت فناور ترتیب داده است که در ادامه می‌خوانیم.

بازار لوازم «کنترلر‌های حرارتی» به شرکت فناور رسید

آنا: زمینه فعالیت شرکت فناور متبوع‌تان را تشریح کنید.

هراسی: شرکت سال ۱۴۰۰ توسط این جانب که کارشناس ارشد مهندسی سیستم‌های انرژی هستم، راه‌اندازی شد و در راستای تولید تجهیزات الکترونیکی، تجهیزات پزشکی و انرژی‌های نو فعالیت خود را آغاز کرد و در کنار فعالیت‌های عملی، کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه‌های انرژی‌های نو، آب و انتقال نیرو انجام می‌‌دهد.

سال ۲۰۲۲ به‌عنوان نامزد محقق برتر در حوزه نانو در انرژی‌های خورشیدی کشور ایتالیا انتخاب شدیم، بالای ۳۰ دعوتنامه به‌عنوان سخنران برتر در حوزه انرژی از کشور‌های مطرح دنیا و دعوت به همکاری‌های پژوهشی از دانشگاه‌های ژاپن، فرانسه، انگلیس، آمریکا، هلند و کشور‌های عربی داشتیم.

به‌کارگیری دانش، تجربه و نیرو‌های متخصص در این شرکت فناوری سبب ارائه محصولات متنوع و البته باکیفیت شد، این شرکت به تدریج تحولات قابل توجهی در تولید محصولات خود به وجود آورد و توانست سهم زیادی از بازار لوازم «کنترلر‌های حرارتی و برودتی» را از آن خود کند.

این تحولات همچنان مسیر صعودی خود را طی می‌کند و شرکت اکنون دارای یک کارگاه در مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و کارمندان متخصص در این حوزه است، از سویی چند پروژه جدید در حوزه الکترونیک قدرت و مهندسی پزشکی هم رونمایی خواهیم کرد.

 

در راستای حرکت گام دوم انقلاب و تحقق شعار انتخاب شده از سوی مقام معظم رهبری (سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین) بر آن شدیم که در تولید دانش فنی و بومی‌سازی محصولات به سمت دانش‌بنیان گام برداریم.

رونمایی از چند محصول برودتی و حرارتی؛ به‌زودی

آنا: از چه زمانی فعالیت خود را آغاز کردید و تاکنون چه موفقیت‌هایی در مسیر حاصل شده و چه دستاورد‌هایی داشته‌اید؟

هراسی: از سال ۹۰ به‌صورت حرفه‌ای در حوزه الکترونیک و رباتیک مشغول به فعالیت شدیم که موجب کسب چندین مقام جهانی و بیش از ۲۰ مقام ملی در مسابقات رباتیک شد و این موضوع در تداوم تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی سیستم‌های انرژی تأثیرگذار بود که دستاورد آن چندین مقاله ISI و کنفرانس‌ها بود و به‌عنوان مقاله برتر در سال ۲۰۲۲ انتخاب شد و ثمره آن بیش از ۳۰ دعوتنامه از کشور‌های اروپایی، آسیایی و آمریکایی به‌عنوان سخنران مقاله برتر و همکاری‌های پژوهشی بود.

محصولات تولیدی شرکت در چندین بخش فعال است؛ ازجمله کنترلر‌های برودتی و حرارتی، روشنایی، مبدل‌ها و تجهیزات پزشکی که برخی از محصولات تولید انبوه شده و چند محصول جدید هم به‌زودی رونمایی خواهد شد.

آنا: محصول شرکت فناور شما چه نیازی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف می‌کند؟

هراسی: محصول تولیدی شرکت ازجمله یخچال‌های صنعتی قبلاً به‌صورت وارداتی بود که با مطالعات و تحقیقات انجام شده، این محصول را به منبع تغذیه سوئیچینگ با دامنه ولتاژ بالا تبدیل و آن را بومی‌سازی کردیم به‌طوری که مصارف نمونه بهینه‌سازی و بومی در بخش برودتی و حرارتی است.

محصولات دیگر در صنعت آسانسور، مبدل‌های مورد استفاده کارخانجات، محصولات اندازه‌گیری تجهیزات پزشکی و بیمارستانی است.

آنا: نواقص و کمبود‌ها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور را بیان کنید.

هراسی: با توجه به شعار سال و مسیر گام دوم انقلاب اسلامی که انتظار همکاری و حمایت بیشتری از مسئولان و ارگان‌ها داشتیم، متأسفانه با کارشکنی و عدم حمایت مسئولان مواجه شدیم، امید است در سال جدید با توجه به رهنمود‌های مقام معظم رهبری حمایت‌ها و تسهیلگری امور اداری انجام شود و شرکت‌های فناور از تسهیلات حمایتی برخوردار شوند.

آنا: آیا حمایت لازم را از سوی دانشگاه و مراکز و نهاد‌های مربوط با مأموریت خود داشته‌اید و انتظارتان از مسئولان چیست؟

هراسی: حمایت دانشگاه فقط معطوف به استقرار شد و تا به این لحظه با توجه به وعده و وعید مسئولان استانی و کشوری مورد حمایت قرار نگرفته‌ایم.

آنا: برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه چه پیشنهادی ارائه می‌دهید؟

هراسی: نخست، ارزش نهادن به واحد‌های فناور و حمایت‌های دولتی برای رشد دادن به محصولات واحد‌های فناور که موجب افزایش تولید و اشتغال‌آفرینی و تربیت نیرو‌های فنی می‌شود، دوم، اعزام واحد‌های فناور به نمایشگاه‌های بین‌المللی و سوم اولویت در واگذاری پروژه‌های استانی به واحد‌های فناور.

آنا: و سخن پایانی...

امیدوارم با توجه به هدف‌گذاری گام دوم انقلاب اسلامی و مسیر توسعه، پیشرفت و بومی‌سازی تکنولوژی در ایران، مسئولان نگاهی متفاوت به بخش واحد‌های فناور و دانش‌بنیان و راهکار‌های علمی و عملیاتی برای پیشرفت روزافزون واحد‌های فناور و دانش‌بنیان داشته باشند که به لطف خداوند و رهنمود‌های مقام معظم رهبری به ایرانی مقتدر تبدیل شویم.

انتهای پیام/

ارسال نظر