صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
منصور مرادی در گفت‌وگو با آنا؛

همایش «هزار دف» کردستان قابلیت جهانی شدن دارد

سرپرست گروه دف‌نوازان کردستان گفت: خوشبختانه مراسم «هزار دف» کردستان مورد اقبال ایرانیان قرار گرفته و این قابلیت را دارد که از همه دنیا برای تماشای آن بیایند.
کد خبر : 897439

منصور مرادی، سرپرست گروه دف‌نوازان کردستان که امسال در سی و نهمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر نیز شرکت کرده بود، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه آنا گفت: با افتخار می‌گویم که جشنواره فجر تداعی‌گر دوران کودکی من است، افتخار داشتم که از سال ۶۶ برای نخستین‌بار در این جشنواره شرکت کردم و سال‌ها حضور داشتم تا اینکه چندین سالی وقفه افتاد و دو مرتبه برای دومین سال پیاپی از سوی انجمن موسیقی ایران دعوت شده و در جشنواره شرکت کردیم.

وی در ادامه افزود: ما همایش بزرگی به نام هزار دف در کردستان هر سال برگزار می‌کنیم که با افتخار سرپرستی‌اش با بنده است، خوشبختانه استاندار کردستان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد این استان، رئیس حوزه هنری، فرماندار شهر سنندج، شهردار و شورای این شهر ما را در برپایی همایش یاری کردند و کار یک برد جهانی پیدا کرد.

مرادی با اشاره به اینکه اعضای گروه دف‌نوازی‌ نامحدود هستند، گفت: ما به خاطر محدودیت در جشنواره با شش نفر از اعضا در تهران شرکت کردیم، استادان عبدالصلاح فاتحی خواننده گروه، محمد مرادی، میلاد نعمتی، سالار ساعدی، ووریا عارفی، شاهین ملک بیگی این اعضا بودند.

وی همچنین اظهارداشت: صادقانه بگویم که سال‌ها بود علاقه‌ای به شرکت در مراسم‌ها و برنامه‌ها نداشتم، منتها مدیریت جدید فرهنگی استان کردستان، استاندار و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی زمینه‌ای را فراهم کردند که ما با افتخار در این برنامه‌ها شرکت کنیم.

مرادی با اشاره به اینکه در نمایشگاه بین‌المللی تهران هم کلیپ‌های از دف‌نوازی کردستان دیده و مردم سوالاتی درباره هزار دف می‌پرسیدند، گفت: مردم خیلی پیگیر هستند که بتوانند برای این همایش به کردستان بیایند و این برای ما باعث افتخار است و به امید خدا فروردین یا اردیبهشت سال آتی نیز مراسم را برگزار خواهیم کرد.

وی در پایان با درخواست از رییس جمهور، وزیر فرهنگ، معاون هنری و مدیر دفتر موسیقی برای کمک به موسیقی نواحی، گفت: دهه هفتاد و هشتاد بزرگان ما در خارج از کشور اجرا‌های زیادی برگزار کردند، از مدیران درخواست دارم بستری برای چنین کار‌هایی فراهم شود تا موسیقی آیینی، عرفانی و نواحی ما رونق بیشتری بگیرد، کار هزار دف ما هم آیینی است و به مدح پیامبراکرم (ص) می‌پردازد.

انتهای پیام/

ارسال نظر