صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

انقلاب اسلامی با جریان فکری امام خمینی(ره) به گفتمان اصیل الهی تبدیل شد

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی تأکید کرد که انقلاب اسلامی با جریان فکری که امام خمینی(ره) ایجاد کرد به یک گفتمان اصیل الهی تبدیل شده است.
کد خبر : 897427

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست استادان درس اندیشه‌ها و وصایای امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی برگزار شد.

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی در این نشست گفت: انقلاب اسلامی با جریان فکری که امام خمینی(ره) ایجاد کرد به یک گفتمان اصیل الهی تبدیل شده و مردم حقیقت و نور را در اندیشه‌های امام یافتند و به آن متوسل شدند.

حبیب‌الله گل‌محمدی با بیان اینکه تفکر الهی به رهبری امام خمینی(ره) توانست مقابل دیکتاتوری پهلوی بایستد و به مردم قدرت اراده بدهد، ادامه داد: انقلاب اسلامی یک نظام سیاسی جدید بود که توسط مردم پایه‌گذاری شد و چنین نظامی در هیچ کجای جهان قابل مشاهده نیست و بسیاری از مردم کشور‌های جهان به اسم دموکراسی از یک دیکتاتوری دموکراسی رنج می‌برند.

وی تبیین کرد: امام خمینی(ره) با اتکا به مردم جریان‌سازی کرد و با اراده الهی توانست بر شاه غلبه کند و تفاوت شاه و ولی فقیه در این است که شاه اراده خود را بر بستر جامعه حاکم می‌کند؛ اما ولی‌فقیه اراده الهی را با اتکا به آرای مردم حاکمیت می‌بخشد.

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی افزود: مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی دانشگاه آزاد رسالت دارد تا بخش‌هایی را که مغفول مانده‌اند وارد عرصه کند و مسیر درست را پیدا کرده و آن را تبیین کند، معتقدیم مدرس درس اندیشه‌ها و وصایا باید هم تبیین‌گر خوبی باشد، هم مسلط به تاریخ باشد و هم به اتفاقات و جریانات در حال وقوع اشراف داشته باشد.

گل‌محمدی با بیان اینکه عدم مدیریت صحیح و عدم تحقق وعده‌ها موجب نارضایتی مردم از کارگزاران انقلاب شده است، ادامه داد: با تبیین صحیح موضوعات در کلاس درس می‌توان مردم را نسبت به تأثیر اراده خود آشنا کرده و آنها را برای شرکت در انتخابات ترغیب کرد؛ به عبارتی قدرت تبیین موجب افزایش مشارکت مردم در انتخابات خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه انتخابات پایان راه نیست، افزود: اسلام، قانون و اندیشه‌های امام خمینی(ره) بر این موضوع تأکید دارند که مردم باید بر مسئولان و منتخبان خود نظارت داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر