ساخت دوربین پلاکخوان توسط دانشبنیانها با دقت بیش از 98 درصد
علی مهجور مدیر یک شرکت دانشبنیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد: این شرکت سال 98 راهاندازی شده که حوزه فعالیت آن راهکارهای هوشمند برای حمل و نقل است. کل حیطه شرکت بسیار وسیع بوده و در سختافزارهای مربوط به ماشین نیز فعالیت میکند.
مهجور گفت: دوربین پلاکخوان محصول اصلی شرکت بوده و نزدیک به سه سال روی این محصول کار کردیم و سختافزار و نرمافزار آن توسط متخصصان این شرکت دانشبنیان طراحی و توسعه داده شده است.
وی بیان کرد: این دوربین پلاکخوان در آزادراه تهران شمال نصب شده است و شهرداری تهران و شهرداری کرج نیز از این دوربین پلاکخوان استفاده میکنند.
این کارشناس شرکت دانشبنیان گفت: این دوربین پلاکخوان ویژگیهای نرمافزار خاصی دارد از جمله اینکه (Embedded system) سامانه تعبیهشده است یعنی کل سخت افزار و همه نرمافزارها در باکسی قرار دارد که نصب میشود.
وی ادامه داد: سه شرکت دیگر وجود دارند که سخت افزار آن دارای Embedded system) است؛ اما اغلب شرکتها این امکان کلیدی را ندارند یعنی تصویری را گرفته و پردازش آن در یک نقطه دیگر انجام شده و پلاک استخراج میشود.
مهجور عنوان کرد: این شرکت دانشبنیان با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، تأمین دوربین پلاکخوان پروژههای مختلف کشور به صورت لیزینگ و استصناع را دارا است. این دوربین هماکنون در معابر اصلی کشور نصب و در حال بهرهبرداری است.
وی با بیان اینکه این شرکت دانشبنیان با مطالعه نیازهای استراتژیک کشور در حوزههای نرمافزاری و سختافزاری پیشرفته نسبت به طراحی و تولید محصولات متعدد کاملاً بومی و منطبق بر الزامات پدافند غیرعامل اقدام کرده است، گفت: دوربین پلاکخوان، سامانه ترددشمار بدون خطا، نسل جدید IBCM خودرو، نسل جدید Telematics Boc خودرو و سامانه رصد و گزارش دما و رطوبت معابر درون و برونشهری از جمله محصولات این شرکت به شمار می رود.
فعال حوزه دانشبنیان گفت: دقت پلاکخوانی بیش از 98 درصد، پوشش چهار لاین، کارکرد در شرایط ازدحام و ترافیک بالا، پردازشگر Embedded، بدون نیاز به رایانه مجزا، ارسال اطلاعات تردد به صورت بلادرنگ، رابط کاربری تحت وب، گزارشگیری با فیلترهای کاربردی و تنظیمات دوربین از طریق رابط کاربری ازجمله ویژگیهای این دوربین پلاکخوان است.
انتهای پیام/