صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنایع کشور (۳۵)؛

راهکار کاهش ریسک خرید محصولات دانش‌بنیان چیست؟

عضو هیئت رئیسه کمیسیون کسب‌وکار‌های نوین و دانش‌بنیان اتاق ایران درباره تأثیر حمایت از محصولات باراولی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با این حمایت می‌توان محصولات را بیمه و ریسک خرید آنها را به صفر رساند.
کد خبر : 896476

محسن میرصدری، عضو هیئت رئیسه کمیسیون کسب‌وکار‌های نوین و دانش‌بنیان اتاق ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره قانون بار اول و حمایت از تولیدات بار اولی شرکت‌های دانش‌بنیان و میزان تأثیر این مصوبه بر دانش‌بنیان شدن تجهیزات راهبردی گلوگاهی گفت: بیمه‌ها باید مسئولیت میزان ریسک پذیری تجهیزات تولید بار اول شرکت‌های دانش‌بنیان را بپذیرند تا به این وسیله استفاده از این تجهیزات ضمانت لازم را داشته باشند.

بخش‌های دولتی و غیر دولتی به استفاده از تجهیزات تولید بار اول شرکت‌های دانش‌بنیان ترغیب شوند

وی ادامه داد: بخش‌های دولتی و غیر دولتی باید به استفاده از تجهیزات تولید بار اول شرکت‌های دانش‌بنیان ترغیب شوند و حتی به این وسیله زمینه فروش این تجهیزات هم فراهم شود.

میرصدری گفت: وقتی گواهینامه معتبری برای میزان ریسک استفاده از این تجهیزات تولید بار اول شرکت‌های دانش‌بنیان وجود داشته باشد ریسک خرید این تجهیزات پایین می‌آید و زنجیره حمایت از تولیدات بار اول تکمیل شده و حمایت از تولیدات بار اول تقویت می‌شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون کسب‌وکار‌های نوین و دانش‌بنیان اتاق ایران افزود: در حال حاضر حمایت‌هایی از تجهیزات تولیدی بار اولی از سوی مجلس و دولت و معاونت علمی وجود دارد؛ اما باید سایر مسائل که به آن پرداختیم هم مورد توجه قرار بگیرد تا خیال کارفرما را راحت کند.

میرصدری خاطرنشان کرد: از سوی دیگر باید فرهنگ‌سازی شود و فرهنگ استفاده از تجهیزات داخلی دانش‌بنیان که برای اولین بار در کشور تولید می‌شود، ترویج شود.

نشانی خاص برای تولیدات بار اولی شرکت‌های دانش‌بنیان تعریف شود

وی ادامه داد: از سوی دیگر باید یک نشان خاص برای تولیدات بار اولی شرکت‌های دانش‌بنیان تعریف شود تا هم مردم و هم تولید‌کنندگان و کارفرما‌ها به آن اعتماد کنند که نشان از کیفیت و قابل اطمینان بودن این تولیدات بار اولی شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون کسب وکار‌های نوین و دانش‌بنیان اتاق ایران خاطرنشان کرد: این نشان هم باید با هماهنگی سازمان ملی استاندارد روی کالا‌ها زده شود تا اقبال به خرید تولیدات بار اولی شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شود.

میرصدری افزود: اگر به تولید بار اول اهمیت داده شود، ماده‌های مختلف قانون جهش تولید دانش‌بنیان مثل ماده ۱۱ که درباره معافیت تحقیق و توسعه و معافیت مالیاتی است، همگی مفهوم پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان می‌توانند با دریافت این معافیت تحقیق و توسعه به سمت گسترش تحقیق و توسعه بروند. این تحقیق و توسعه را می‌توانند خودشان انجام دهند و یا می‌توانند برون سپاری کنند و به شرکت‌های دانش‌بنیان و یا دانشگاه‌ها واگذار کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر