صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
با حضور معاون علمی رئیس جمهور انجام شد؛

رونمایی از ۶ محصول جدید دانش‌بنیان حوزه غذا و کشاورزی 

۶ محصول جدید دانش‌بنیان حوزه غذا و کشاورزی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در نمایشگاه بین‌المللی تهران رونمایی شد.
کد خبر : 896293

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز صبح با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ررئیس جمهور و محمدعلی نیک‌بخت وزیر جهاد کشاورزی از ۶ محصول جدید دانش‌بنیان حوزه غذا و کشاورزی در نمایشگاه بین المللی تهران رونمایی شد.

این محصولات، بایوگارد، هایپرولایف، بلوس الکترونیکی، کیدی گارد، بایوبیون و ذرت رقم هیبرید سینگل کراس جوین ۴ را شامل می‌شود.

بایوگارد از تولیدات یک شرکت دانش بنیان ازجمله محصولاتی است که در این رویداد رونمایی شد. 

میزان نیاز کشور به محصول چیزی حدود 2 تا 5 هزار تن و بازار فروش آن تا پایان ۱۴۰۳ صد تن برآورد شده است. بایوگارد اولین پروبیوتیک گیاهی (کود-قارچکش) ترکیبی با فرمولاسیون پودر وتابل در کشور است که که حاوی فرمولاسیون ویژه ای از دو پروبیوتیک مهم گیاهی به نامBacillus velezensis  و Trichoderma  است.

این محصول با هدف بهبود تغذیه و رشد گیاهان و کاهش یا مدیریت خسارت قارچ های بیمارگر خاکزاد در محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای قابل استفاده است.

دومین محصول رونمایی شده در رویداد امروز  از دیگر تولیدات شرکتهای فناوری است. میزان نیاز کشور،‌حدود  500 تا 700  تن و میزان فروش آن 300  تا 400 تن تا پایان 1403 ارزیابی شده است.

هایپرولایف یک پروبیوتیک مقاوم به حرارت است که برای اولین بار در کشور برای صنعت دام و طیور تولید شده است. هایپرولایف حاوی باکتری اسپوردار Bacillus subtilis با قابلیت تولید انواع آنزیم‌های گوارشی نظیر پروتئاز، آمیلاز، لیپاز و بتاگالاکتوزیداز است. با استفاده از این محصول، قابلیت هضم‌پذیری مواد غذایی در روده کوچک افزایش یافته و سبب کاهش ضریب تبدیل خوراک و افزایش راندمان تولید شده و از طریق حذف رقابتی در دستگاه گوارش، از رشد و تکثیر باکتریهای بیماری زا ممانعت به عمل می‌آورد.

سومین محصول رونمایی شده هم بلوس الکترونیکی است که توسط یک شرکت دانش بنیان تولید شده است، میزان نیاز کشور به این محصول 83 میلیون قطعه و‌میزان فروش آن 10میلیون قطعه برآورد شده‌است. این محصول هزینه های دام را تا 50 درصد کاهش می دهد.

کیدی گارد از تولیدات دانش بنیان یک شرکت دانش بنیان هم چهارمین محصول رونمایی شده امروز است که میزان نیاز کشور به این محصول چیزی حدود 370.000 جعبه در سال برآورد و با اثربخشی ۹۰ درصدی تا ۱۰۰ درصد ظرفیت فروش دارد.

از دیگر تولیدات این شرکت پنجمین محصول رونمایی شده رویداد است که میزان نیاز کشور به آن 1.390.000 جعبه در سال برآورد شده است و با اثربخشی ۸۰ درصدی فروشی ۸۰درصدی آن هم تخمین زده شده است. 
 
نهایتا ذرت رقم هیبرید سینگل کراس جوین۴۵ آخرین و ششمین محصول رونمایی شده و از شرکت کشت و صنعت جوین و شرکت دیگری است.

میزان نیاز کشور به این محصول 12000 الی 14000 تن در سال و میزان فروش 2000 تن در سال براورد شده است. این محصول در زودرس بودن افزایش بهره بهره وری آب و پتانسیل بالا در تولید دانه اثربخشی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر