صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
میلاد میرزایی در گفت‌و‌گو با آنا:

اتفاقات «مستوران» برای مخاطب تازگی دارد/ چرا «گرگین» به دنبال انتقام بود؟

بازیگر نقش گرگین در مجموعه تلویزیونی «مستوران» گفت: اتفاقات این مجموعه برای مخاطب تازگی دارد؛ شاید داستان‌های سریال را قبلا شنیده باشند، اما در سینما و تلویزیون ایران به این شکل به تصویر کشیده نشده است.
کد خبر : 896284

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فصل دوم مجموعه تلویزیونی «مستوران» به کارگردانی سیدعلی هاشمی داستانی برخاسته از افسانه‌ها و حکایات ایرانی دارد. این سریال محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که شنبه تا چهارشنبه از شبکه یک سیما پخش می‌شود و این شب ها به قسمت های پایانی خود رسیده است.

میلاد میرزایی بازیگر نقش «گرگین» درباره این تجربه اظهار داشت: پس از خواندن فیلمنامه، مشخص بود که در درجه اول، مستوران دو، فیلمنامه بسیار خوبی دارد و گرگین، نقشی چندلایه دارد؛ او هم عاشق است و دنبال انتقام و هم دنبال کسب جایگاهی برای خود است تا حتی بتواند حاکم شهر شود.

وی ادامه داد: به اعتقاد من «گرگین» تنها شخصی است که انتقام اول او به خاطر عشقش است و به خاطر عشق از دست رفته‌ای که دارد، درصدد انتقام گرفتن به کمک مادرش است تا با دوپهلو کردن این انتقام بتواند به حاکمیت برسد. متفاوت بودن این نقش، یکی از دلایل اصلی انتخاب آن و دلیل دیگر، تأثیرگذاری گرگین و کار‌هایی که انجام می‌داد، بود. طوری که اگر گرگین از فیلمنامه حذف شود، شاید روند داستانی سریال به سمتی برود که چندان جذاب نباشد و خوشحالم که بازی در این نقش بر عهده من گذاشته شد.

تفاوت «گرگین» با «شیطان»

این بازیگر که در سریال «احضار» نقش شیطان را برعهده داشت درباره ویژگی‌های انتخاب چنین نقش‌هایی افزود: نقش شیطان با «گرگین» بسیار متفاوت است و فاصله دارد؛ چراکه گرگین مهربان است، عاشق شده و هوای دیگران را دارد، ولی شیطان اینگونه نبود. من نیز صرفا گرایش به بازی در نقش منفی ندارم و توجه به کیفیت نقش در اولویت اول من است ضمن اینکه من در نقش‌های پلیس و مهندس و ... بازی کرده ام که بسیار مثبت و مومن بوده اند.

وی درباره مشخصه خاص و مرموز بودن چهره و نگاه خود عنوان کرد: با علم به این موضوع و اینکه شخصاً متوجه این اتفاق هستم و علاقه‌ای به لو رفتن شخصیت فیلمنامه یا روند داستانی فیلم توسط مخاطب ندارم، در نتیجه از این ویژگی به صورت خودآگاه در بازی‌هایم بهره می‌برم. چون نه انسان و نه کاراکتر هر فردی، مثبت مثبت نیست؛ درنتیجه هر فردی می‌تواند رگه‌های منفی خشم یا نقشه‌های شوم را درذهن داشته باشد؛ چه بسا اصلا آن‌ها را عملی نکند؛ بنابراین وقتی فرد به چیزی منفی فکر می‌کند یا اتفاق منفی برای او رخ می‌دهد، می‌تواند در چشمان او نمود یابد و بیننده منتظر عکس العمل منفی از کاراکتر باشد ولی عملا در فیلم آن را نبیند، اتفاق خوبی است.



این بازیگردر پاسخ به این که آیا از نتیجه نقش خود در سریال مستوران راضی است، گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر درگیر کار دیگری هستم، تا جایی که توانسته و فرصت کردم، قسمت‌هایی از سریال را دیدم و حتما در فرصت مناسب مجموعه را کامل خواهم دید؛ اما در این حد که ببینم رنگ و لعاب کار چگونه از کار درآمده و داستان به چه شکل پیش می‌رود کار را دنبال می‌کنم. خوشبختانه با توجه به اینکه گرگین، شخصیتی خاص است، حس می‌کنم در این مجموعه اتفاقی که باید برای من می‌افتاد، رخ داد و من در کل، از روند داستانی کار و روند شخصیت گرگین، راضی هستم و باید ببینیم که مردم چقدر آنرا پسندیده و دوست خواهند داشت.

سختی‌های آمادگی برای ایفای نقش «گرگین»

وی با یادآوری سختی‌ها و مشقات کار، عنوان کرد: با توجه به اینکه من روزی ۴ ساعت برای گریم می‌نشستم و نیم ساعت پاک کردن گریم من زمان می‌برد، پوشیدن لباس‌ها هم زمان بر بود، در نتیجه پروسه آماده شدن قبل و بعد از ضبط، واقعا سخت بود و من در این پروسه دچار درد کمر و ناراحتی در پا‌ها شدم؛ اما آنقدر که شخصیت را دوست داشتم و برای انجام این کار، انگیزه داشتم، همه این سختی‌ها به واقع برایم لذت بخش بود. خدا را شکر همه چیز خوب پیش رفت؛ گروه لباس، گریم، کارگردانی، تهیه همگی خوب بودند و همه چیز به سرانجام رسید.

میرزایی در مورد پرداختن به داستان‌های کهن در تلویزیون، خاطرنشان کرد: اگر من خودم را مخاطب در نظر بگیرم، قطعاً از این نوع داستان‌ها خیلی استقبال می‌کنم. با در نظر گرفتن این نکته که همه چیز به مخاطب باز می‌گردد و، چون ما شاهد باز خورد‌های مثبت مجموعه بین مردم هستیم، می‌دانیم مردم سریال را دوست دارند. اینکه داستان مستوران، سورئال است و اتفاقاتی که می‌افتد، برای مخاطب تازگی دارد؛ شاید داستان‌های سریال، قبلا شنیده شده باشند، ولی لااقل در سینما و تلویزیون ایران بدین شکل، به تصویر کشیده نشده است. درنتیجه ساخت مجموعه‌هایی همچون مستوران، را می‌توان اتفاق خوبی قلمداد کرد که اگر با کیفیت و درست ساخته شوند، حتما مردم استقبال می‌کنند و آن را دوست خواهند داشت.

وی ادامه داد: وقتی من فیلمنامه «مستوران» را خواندم، از همان ابتدا دوست داشتم، نقش گرگین را بازی کنم و خوشحالم که این اتفاق رخ داد. ضمن اینکه همه شخصیت‌های سریال خوب و تاثیرگذار هستند، اما به عقیده من گرگین بهترین نقشی بود که شخص من می‌توانستم آن را بازی کنم. خدا را شکر که خود من نیز بازخورد‌های مثبتی از مردم در مدت پخش سریال مستوران ۲ گرفتم که بخشی از آن، نتیجه سعی من برای دیده شدن این نقش بود.

میرزایی همچنین عنوان کرد: تلاش من این بود که خیلی بازی اغراق آمیزی نداشته باشم و بازی من درخور نقش، فیلمنامه و داستان باشد که به یاری خدا با واکنش‌های مثبت اطرافیان و مردم، فکر می‌کنم این اتفاق افتاد و مخاطبان، نقش را را دوست داشتند.



وی در پاسخ به این سوال که درگیری با چنین نقش‌هایی تا چه حد در زندگی و رفتار شخصی تاثیرگذار است، گفت: به عقیده من وقتی شما با نقشی یک تا چند ماه درگیر هستید وبا آن کاراکتر زندگی می‌کنید در نتیجه درذهن، رفتار و جسم بازیگر رسوخ می‌کند و می‌تواند تأثیرگذارباشد. در نتیجه بازیگر باید با انجام تمریناتی، از آن نقش کاملاً بیرون آمده و با آن فاصله بگیرد و برای کار بعدی خود، آماده شود.

میلاد میرزایی در پایان به جدیدترین فعالیت خود اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تهیه کنندگی فیلمی را بر عهده دارم و مشغول بازی در یک سریال هستم که داستان آن در شمال کشور رخ می‌دهد و در مورد قاچاق چوب است که امیدوارم مورد توجه واقع شوند. در خصوص مستوران دو نیز، دوست دارم مردم کار را ببینند و اگر خوششان آمد، از آن حمایت کنند و حتما نظراتشان را در فضا‌هایی که می‌توانند، اعمال کنند تا در آینده، از این دست سریال‌ها بیشتر ساخته شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر