صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فجر ۴۲ از نگاه آنا|

امیدوارم کم فروشی از جامعه ما رخت بر بندد

نشست خبری فیلم «آبی روشن» به کارگردانی بابک لطفی خواجه پاشا در چهل و دومین دوره جشنواره فیلم فجر برگزار شد.
کد خبر : 895634

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کارگردان فیلم آبی روشن درباره این فیلم گفت: هر انسانی حقوقی دارد که گاهی فراموش می‌شود مهمترین آن حق نزدیکان و خواهر و برادر اوست. در طول داستان یونس باور ندارد حقی به گردن دارد، اما در نهایت می‌پذیرد اگر خدادوست است باید حق الناس را بپذیرد.

لطفی خواجه پاشا تصریح کرد: اگر خود ما فیلم سازان و مسئولان بپذیرند که هر کاری انجام می‌دهند حق الناس است با دقت بیشتری فعالیت می‌کنند و امیدوارم روزی برسد که کم فروشی را در هر کجا نبینیم.

وی با اشاره به موفقیت برخی کارگردان‌ها افزود: علت موفقیت صداقت این افراد است و آفتی که می‌تواند فیلم ساز را به قهقرا ببرد این است که در ساخت فیلم دروغ بگوید. اگر فیلم صادقانه بسازیم، مخاطب هم همراه می‌شود و امیدوارم که فیلم ساز‌ها به سمت موضوعی بروند که به آن باور داشته باشند.

لطفی خواجه پاشا گفت: در کارم سراغ بازیگرانی بروم که مخاطب از او پیش فرض نداشته باشد و نمی‌تواند پیش داوری کند که شخص می‌تواند تو انتهای فیلم موفق باشد یا نه. به همین دلیل مهران احمدی یا مهران غفوریان انتخاب شد. ما ستاره کم داریم، اما بازیگر زیاد است.

وی افزود: اینکه انتخاب برخی بازیگر‌ها به خاطر گیشه بوده باید گفت سینما بدون گیشه بی معنی است و باید به مخاطب بها داد و فیلم را به نحوی ساخت که دیده شود، اما علت انتخاب سارا حاتمی و مرتضی امینی تبار به این دلیل نبوده است. این بازیگران به خوبی با خود نقش ارتباط گرفتند.
نویسنده فیلم، داوود گنجوی متذکر شد: در این فیلم هم به موضوعات شرعی و قانونی و هم اخلاقی توجه داشته باشیم.

بازیگر فیلم، مهران احمدی نیز تاکید کرد: ما هر آنچه آموختیم روی پرده سینما پیاده می‌کنیم. در خصوص حضور در این فیلم باید بگویم بنده از دیار نیشابور هستم. دیاری که راه و طریقت حق آموزه آن است و من با این فیلم به سرزمین مادریم ادای دین کردم.

وی اضافه کرد: کمدین‌ها بهترین بازیگر جهان هستند. خود را کمدین نمی‌دانم. کمدی در ایران به شدت سخت است و مردم ما طناز هستند، خنداندن آنها به واقع سخت است. بنده در مقابل غفوریان بابت هنر خود سر تعظیم فرود می‌آورم.

وی افزود: احترام امروز ما حاصل سینمای محترمی است که از آن‌ها آموختیم امیدوارم احترام آن‌ها باقی بماند و از بین نرود.

مهران غفوریان دیگر بازیگر این فیلم در خصوص نقش ایوب تاکید کرد: این نقش آدمی قمارباز است که به خانواده خود پشت کرده است، اما در ادامه تغییر شخصیت او را در طول فیلم می‌شنویم. بازی کردن در چنین نقشی برایم جذاب بود.

سارا حاتمی بازیگر این فیلم افزود: نقش من در این فیلم خیلی متفاوت با کت چرمی بود ولی کارگردان کمک حالم کرد. موضوع این فیلم و این نقش به حدی برایم ارزشمند بود که گویی برایم فرستاده شده بود.

مرتضی امینی تبار یکی دیگر از بازیگران نیز تصریح کرد: هر انسانی یک مسیری را می‌رود. ما آمدیم قسمتی از یک جریان باشم. اینکه می‌گویند برای گیشه به این فیلم دعوت شدیم باید بگویم درکی از گیشه ندارم و آقای لطفی خواجه پاشا نیاز ندارد که از این طریق دیده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: جشنواره فجر 42
ارسال نظر