صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جلسه ۱۹۴ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی؛

شاخص‌های کلان سند راهبردی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران تصویب شد

در جلسات ۱۹۰ و ۱۹۳ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور پیش‌نویس سند راهبردی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران مطرح و به اتفاق آرا کلیات، اصول و مبانی ارزشی و بند‌های مطروحه از چشم‌انداز، اهداف کلان و شاخص‌های ارزیابی با انجام برخی اصلاحات جزئی تصویب شد.
کد خبر : 895396

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۱۹۴ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

رجبعلی برزویی، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از جلسه ۱۹۴ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص سند راهبردی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: در جلسات ۱۹۰ و ۱۹۳ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور پیش‌نویس سند راهبردی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران مطرح و به اتفاق آرا کلیات، اصول و مبانی ارزشی و بند‌های مطروحه از چشم‌انداز، اهداف کلان و شاخص‌های ارزیابی با انجام برخی اصلاحات جزئی تصویب شد.

وی افزود: در این جلسه شاخص‌های کلان، ناظر بر اهداف کلان مصوب جلسه قبل ارائه شد. تمرکز اصلی این شاخص‌ها بر فرهنگ‌سازی، ایجاد زیرساخت‌های لازم و ایجاد الزامات موردنیاز برای ترویج و آموزش مفاهیم و مبانی علمی این حوزه بوده است که در این جلسه به تفصیل موردبحث و بررسی قرار گرفت.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در خصوص ایجاد زیرساخت‌های لازم موضوعات در چند محور چگونگی استفاده از این زیرساخت‌ها و میزان نیاز، میزان سرمایه‌گذاری و صادرات مطرح شد. در خصوص ترویج و آموزش مفاهیم، مواردی همچون ایجاد الزامات موردنیاز برای ترویج و آموزش مفاهیم و مبانی علمی در تمامی سطوح دانشی و مقاطع تحصیلی و میزان تأثیر اختراعات و مقالات با توجه به شبکه علمی ایران در حوزه هوش مصنوعی و مقایسه با دیگر کشور‌ها موردبررسی قرار گرفت.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: با توجه به استماع نظرات اعضای این جلسه مقرر شد برای برخی از شاخص‌های مطرح‌شده شناسنامه‌ای شامل تعیین دستگاه مسئول و همکار به‌منظور هم‌افزایی در این حوزه تدوین شود. در پایان به اتفاق آرا شاخص‌های کلان با انجام برخی اصلاحات جزئی تصویب شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر