صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ضرورت حفظ منابع طبیعی برای تقویت اقتصاد کشور

نماینده مجلس گفت: اقتصاد کشور نیازمند حفظ منابع طبیعی با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در دنیاست.
کد خبر : 894891

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در همایش حامیان بهمنی محیط زیست که شامگاه امروز یکشنبه برگزار شد، در این همایش به استخراج بی‌رویه معادن و قطع درخت‌ها ونا مشخص بودن نحوه استفاده از معادن نفت و گاز و ضرورت حفظ منابع طبیعی در اقتصاد کشور اشاره شد.

در این همایش سمیه رفیعی نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضروت حفظ منابع طبیعی در راستای تقویت گفت: در ایام دهه فجر باید به نقش فجر آفرینان و انقلاب کنندگان به امر محیط زیست بپردازیم. قبل از آنکه به مجلس بیایم تمام مذاکرات تدبیرکنندگان برایم جالب بود که در این وانفسا که رخ می‌دهد چه می‌شود که تعدادی از اندیشمندان به حوزه محیط زیست فکر می‌کردند اصل پنجم قانون اساسی در دنیا بی نظیر است این اصل ممنوعیت قطع درخت را اعلام می‌کند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس افزود: در آن دوره اوضاع انقلاب که همه مسائل بود گروه فرهیخته‌ای که به محیط زیست فکر می‌کنند و این عمق اندیشه را مرهون دوستانی هستیم که آن موقع آن دوراندیشی مثل بهشتی وجود داشت که برای اولین بار پای متخصص محیط زیست ایستاد و نیروی خود را روانه مجلس کرد. دگراندیشان سیاسی تا به حال علمی و تخصصی پای محیط زیست نایستادند و فقط حرفش را زدند.

رفیعی با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست گفت: اقتصاد کشور نیازمند به حفظ منابع طبیعی با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در دنیاست.

در ادامه این همایش سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در دنیا تاثیرخود را در ابعاد مختلفی همچون ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و.. گذاشته است.

وی افزود: نگاه ویژه‌ای که به زنان داشته دستاورد‌های آن را در تمام حوزه‌ها دیده ایم. زنان نیمی از جمعیت کشور هستند و تربیت نیمی دیگر هم برعهده زنان است. قبل از انقلاب زنان ما ۵۳ درصد باسواد بودند، اما امروز ۹۵/۸ درصد بانوان باسواد هستند در ورزش هم افزایش داشتیم.

حلیا سادات حسینی شکرابی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری گفت: به عنوان ارکان مهم در جامعه و برای شهروندان در زندگی روزمره ارتباط مستقیم دارد این جلسه به یمن ایام دهه فجر تشکیل شده که ما در خدمت بزرگوارانی هستیم که دغدغه محیط زیست دارند.

وی ادامه داد: مباحث متعددی در شهرداری عنوان می‌کنیم که به یمن زحمات همکاران اثر گذار بوده و بخشی از آن فعالیت‌های بنده و بخشی هم همکاران بوده است. در حوزه پروژه احداثی در سطح شهر تهران شاید در گذشته نگاهی به مسئله محیط زیستی وجود نداشت، اما الان از ۶۳۷ پرونده ۱۲ مورد آن در دستور کار قرار گرفته است.

حسینی شکرابی افزود: تهران در ذرات معلق رتبه ۱۹ شهری را در آمار قرار گرفته است که میزان آلودگی هوا که ۵/۷ درصد آن به بحث اتوبوس‌ها، ۱۰/۱ آن ماشین‌های بدون سرنشین است.

وی گفت: آنچه که برای ما دارای اهمیت است استفاده از بانوان در محیط زیست می‌باشد چرا که نقش زنان بسیار موثر است و آنها هم اجتماع و هم خانواده را می‌تواند مدیریت کند.  

انتهای پیام/

ارسال نظر