صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در پاسخ به آنا مطرح شد؛

جدول سانسورشده در جشنواره فجر نداریم/ افشاگری «خزاعی» از دستکاری در آراء مردمی

رئیس سازمان سینمایی درباره اکران تمامی فیلم‌های فجر در استان‌ها توضیحاتی داد.
کد خبر : 894876

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی در پاسخ به خبرنگار آنا در حاشیه حضور در جشنواره فیلم فجر مبنی بر اکران نشدن تمامی فیلم‌ها در شهرستان‌ها و اینکه آیا جداول گزینشی است؟ گفت: ما جدول گزینشی و سانسورشده نداریم و با حمایت سازمان امور سینمایی ۱۶ فیلم در هر استان می‌تواند اکران شود.

خزائی تصریح کرد: در صورتی که استانی تمایل به اکران ۳۲ فیلم است، باید با تهیه کننده‌ها مذاکره کرده و هزینه اکران را بپردازد. در عین حال اکران ۱۶ فیلم با حمایت ارشاد انجام می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه تکلیف استان محروم و کم برخوردار که قادر به تامین هزینه اکران نیست چه خواهد بود، اضافه کرد: استان‌ها طبق مقررات تعریف شده باید خود نسبت به آماده سازی امکان اکران فیلم‌ها همت کنند. در نظز داشته باشید که سود اکران ۱۶ فیلم متعلق به استان‌هاست.

خزاعی گفت: نمی‌خواهم بگویم سطح کیفی همه کارها عالی است، معدل نهایی جشنواره ها نشان از فیلم‌های خوب دارد.

رئیس سازمان سینمایی درباره «بی بدن» و نارضایتی از اکران گفت: این فیلم نظر نهایی فیلم انتخاب را جلب نکرد. دلیل این است که فیلم ناقص ارائه شده است، یا باید از سازندگان درخواست می کردیم فیلم را برای سال آتی بگذارند که چون دوستان قصد اکران دارند تصمیم این شد در بخش سودای سیمرغ باشد و به رقابت بپردازد.

آرزوی رئیس سازمان سینمایی کشور

این مقام مسئول در سازمان سینمایی درباره تنوع اقلیمی در سینما و اینکه «میرو» نماینده سیستان و بلوچستان است،این اتفاق خوبی است بیان کرد: از روز اول که به سازمان آمدم یکی از بحث‌هایم استان‌ها و شهرستان‌ها بود، خیلی‌ها می‌گفتند آیا می‌توان خروجی خوبی در شهرستانها و استانها داشت؟ بالغ بر 80 شهرستان رفتم که استعدادهای خوبی در آنجا وجود دارد که به دلیل بی توجهی ما مسئولین یا نبود امکانات و بودجه ظهور و بروز نمی‌کند، دلیل مهاجرت افراد به تهران این است که ما امکانات را عادلانه در اختیار این افراد قرار ندادیم، در مرحله انتخاب 16 فیلم از شهرستانها حضور داشت، برخی انتخاب شده و در جشنواره هست و یکسری انتخاب نشده، اما همین جهش و تلاش موجب شده آرزویی که در دل دارم در آینده محقق شود و آن اینکه در شهرستان‌‌ها سینما تعریف جداگانه داشته باشد. زیرا ایالتی شدن سینماها را من مد نظر داشتم که استان‌ها فیلم تولید کنند و اکران اول را داشته باشند تا تولید سینما منوط به تهران نباشد.

تولید آثار بامحور مقاومت

وی همچنین در خصوص تولید آثار بامحور مقاومت متذکر شد: امسال قلب رقه در حوزه مقاومت بود که با استقبال مواجه شد و سال آینده برای غزه برنامه ریزی کرده ایم. بعد از اتمام نگارش طرح هه اینکه کدام برای تولید مناسب است انتخاب خواهد شد.

افشاگری خزاعی از دستکاری در آرای مردمی

رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: طبق بررسی‌هایی که در سال ۱۴۰۰ از سیمرغ مردمی فجر داشتیم متاسفانه در آرای مردمی دستکاری‌هایی وجود داشت.

وی افزود: جشنواره فجر در گذشته سیمرغ مردمی داشت که در پی اعتراض برخی هنرمندان روند ثبت آرا بررسی و متوجه دستکاری شدیم به همین دلیل بخش سیمرغ مردمی را حذف کردیم تا در ادامه سامانه‌ای برای ثبت آرا مردم تعریف شود.

رئیس سازمان سینمایی متذکر شد: هر چند با کارشناسان برای طراحی سامانه مذاکره شد اما به امسال نتوانستیم برسانیم و سال بعد به بهره برداری خواهد رسید.

خزائی وجه تمایز جشنواره امسال با سال گذشته را تنوع ژانرها عنوان کرد و گفت: امسال فیلم‌های متنوعی در زمینه‌های مختلف مذهبی، اجتماعی، دفاع مقدس و غیره داشتیم و اینکه جشنواره را در موضوع اجتماعی خلاصه کنیم صحیح نیست.

وی افزود: هر چند جشنواره امسال ۱۰۰ درصد کیفیت ندارد، اما معدل نهایی آن بد نیست و آثار خوب و بد در جشنواره داشتیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر