صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فجر ۴۲ از نگاه آنا| پیام احمدی‌نیا:

جشنواره فجر به ژانر تاریخی هم نیاز دارد/ دوست داشتم یک شمر متفاوت باشم

بازیگر فیلم سینمایی «شور عاشقی» که در چهل و دومین جشنوراه فیلم فجر حضور دارد، بازی در این اثر را یک تجربه متفاوت دانست.
کد خبر : 894511

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام احمدی‌نیا بازیگر سینما و تلویزیون در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با دو فیلم سینمایی «شور عاشقی» به کارگردانی داریوش یاری و «بی‌بدن» ساخته مرتضی علیزاده حضور دارد.

وی که روز جمعه سیزدهم بهمن ماه و برای اکران فیلم سینمایی «بی‌بدن» به برج میلاد تهران (مرکز اصلی جشنواره چهل و دوم) آمده بود در گفت وگوبا خبرنگار آنا عنوان کرد: حضور فیلم‌ها در جشنواره فجر باعث می‌شود تا آن اثر پیش از اکران عمومی با محک و تحلیل مخاطبان و کارشناسان مواجه شود. ضمن این که می‌تواند سکوی پرتاب عوامل و بازیگرانی باشد که شاید سال‌ها در سینما کارکرده‌اند، اما کمتر دیده شده‌اند. این اتفاقی بود که برای من در جشنواره سی و هفتم با فیلم «حمال طلا» افتاد و در نهایت در چهلمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم «ملاقات خصوصی» نامزد دریافت سیمرغ مکمل مرد شدم.

وی اظهار کرد: در فیلم «شور عاشقی» به کارگردانی آقای یاری نقش «شمر» را بازی می‌کنم. فیلم در یک منطقه کویری و در شرایط بسیار سخت ساخته شد. فکر می‌کنم در تلاش من این بود که در «شور عاشقی» تصویر متفاوتی از این شخصیت تاریخی را به مخاطبان ارائه کنم؛ هرچند این تماشاگران هستند که باید پس از تماشای فیلم درباره این موضوع قضاوت کنند.

این بازیگر سینما افزود: «بی‌بدن» هم یک فیلم اجتماعی است که در آن من نقش یک بازپرس قوه قضائیه را دارم. مضمون فیلم تلخ است، اما فکر می‌کنم دایره مخاطبان فراوانی داشته باشد.

احمدی‌نیا در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند حضور فیلم‌های تاریخی در رویدادی مثل جشنواره فیلم فجر یک ریسک محسوب می‌شود و امکان دارد که با واکنش منفی مخاطبان مواجه شود نیز گفت: من این تعبیر را قبول ندارم. به هرحال جشنواره به ژانر‌های مختلف و متنوع نیاز دارد و فیلم‌های تاریخی و مذهبی هم اگر با فیلمنامه خوب و عوامل فنی باکیفیت ساخته شود می‌تواند مخاطبان خود را پیدا کند.

لازم به یادآوری است، چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر از دوازدهم تا بیست و دوم بهمن ماه با دبیری مجتبی امینی درحال برگزاری است.

انتهای پیام/

ارسال نظر