صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲

تاب‌آوری شناختی فلسطینی‌ها در آیینه پژوهش رسانه‌ای

در چهاردهمین نشست تخصصی همایش بین‌المللیِ «طوفان الاقصی و غزه؛ روایت‌ها و واقعیت‌ها»، نقش رسانه‌های مهاجم درکاهش تاب‌آوری جوامع مورد هجوم (مورد مطالعه؛ حملات رژیم صهیونیستی به نواز غزه)، توسط محمدامین صالحی‌نژاد بررسی و تبیین شد.
کد خبر : 894067

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در چهاردهمین نشست تخصصی همایش بین‌المللیِ «طوفان الاقصی و غزه؛ روایت‌ها و واقعیت‌ها»، نقش رسانه‌های مهاجم درکاهش تاب‌آوری جوامع مورد هجوم - مورد مطالعه؛ حملات رژیم صهیونیستی به نواز غزه در سال 2023)» توسط محمدامین صالحی‌نژاد بررسی و تبیین شد.

در این نشست اولین گزارش علمی با عنوان «نقش رسانه های مهاجم درکاهش تاب‌آوری جوامع مورد هجوم - مورد مطالعه؛ حملات رژیم صهیونیستی به نواز غزه در سال 2023)» توسط محمدامین صالحی نژاد مطرح شد.

در این برنامه ابتدا عناصر کلیدی تاب‌آوری رسانه‌ای جامعه در سه مرحلۀ قبل،حین و پس از ﺟﻨﮓ‌های رﺳﺎنه اي، مطرح شد. سپس ابعاد اقدامات راهبردی رسانه‌های مهاجم علیه مردم کشور هدف بررسی گردید.

محقق سپس تاب‌آوری را عاملی برای توسعۀ مقاومت ملی معرفی کرد و راهبردهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی را برای شکست پایداری مردم غزه در 4 بُعد اجتماعی، اقتصادی، معنوی و نهادی دسته بندی نمود.

به گفتۀ صالحی نژاد، اخبار شبکه‌های صهیونیستی، پیش از انتشار به مرکز نظارت ارتش گزارش می‌شوند و با فراتاکتیک‌های پوشش خبری. مهندسی می‌شوند. این درحالی است که نظامیان در تحریریۀ رسانه‌ها مستقر شده‌اند تا کنترل و فرماندهی تبلیغات جنگ را به عهده بگیرند.

بر این اساس، روایت عملیات نظامی، اطلاعات مربوط به بازداشتی‌ها، اهداف هجومی، سامانه‌های تسلیحاتی، عملیات موشکی، حملات سایبری، سفر مقامات و اخبار کابینۀ جنگ؛ ازجمله موضوعاتی هستند که کاملاً مهندسی می‌شوند.

صالحی نژاد، نمونه‌های فراوانی از عملیات مهندسی اخبار و کنترل جریان اطلاع‌رسانی جهانی در داخل و خارج از مرزهای رژیم صهیونیستی را بررسی کرد و بر اساس الگوی مقاومت در غزه و جغرافیای محور مقاومت، پیشنهادهایی را برای ترمیم تاب‌آوری شناختی ملی ارایه داد.

در این نشست، جمعی از متخصصان و صاحب‌نظران رسانه‌ای از دانشگاه‌های تهران مرکزی، دماوند، تهران جنوب، تهران غرب و برخی مراکز علمی دیگر حضور داشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر