صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۱ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
آنا گزارش می‌دهد؛

سیری بر سومین جشنواره امامت و مهدویت با بیش از ۵۰ هزار اثر

سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در حالی به فعالیت خود پایان داد که ۵۳ هزار اثر در قالب برنامه‌های موضوعی تعریف‌شده در کل کشور به این جشنواره ارسال شد.
کد خبر : 893921

خبرگزاری علم و فناوری آنا- احسان عربی مفرد؛ نخستین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی ۱۰ واحد دانشگاهی در ۱۰ استان کشور همزمان با ۱۳ رجب (سال ۱۴۰۰) از مشهد آغاز شد و نیمه شعبان مصادف با ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ در قم پایان یافت. مراسم اختتامیه نخستین جشنواره به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار و از برگزیدگان جشنواره و رؤسای واحد‌های دانشگاهی ۱۰ استان دانشگاه تجلیل شد.

سال 1400 و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که سال 1401 تمام استان‌های کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین سال 1401، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت بودند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار و بیش از ۱۵ هزار اثر تولید و از برگزیدگان هر برنامه تجلیل شد.

مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی امامت و مهدویت با حضور جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاهی و فرهنگی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رؤسای واحد‌های دانشگاه آزاد و مسئولان استانی، روز یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ در محل تالار فرهنگ اداره کل ارشاد اسلامی استان قم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم و با قرائت پیام آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعیان برگزار شد.

سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی اما روز چهارشنبه 15 اسفند 1402 به ایستگاه پایانی رسید، جشنواره‌ای که افتتاحیه آن همزمان با 13 رجب 1445 در مشهد برگزار و اختتامیه آن با تجلیل از برگزیدگان و ۱۴ استان برتر به‌عنوان رتبه‌های برتر این جشنواره با حضور مسئولان عالی دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان معنوی کشور ازجمله متولی مسجد مقدس جمکران در مؤسسه علمی حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی قم انجام شد.

سال 1402 و در سومین جشنواره، رشد سه برابری مشارکت و ارسال آثار اتفاق افتاد و ۵۳ هزار نفر(اثر) در این دوره شرکت کردند و ۱۵۱۴ کتاب و مقاله در حوزه امامت و مهدویت تولید شد. در این دوره بخش دانش‌آموزی در کنار حوزه دانشجویان و اساتید نیز راه‌اندازی و بیش از ۷ هزار اثر در این حوزه ایجاد شد. پیش از برگزاری این جشنواره که همه‌ساله در بازه ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می‌شود، ۱۲۰ پیش‌رویداد هم برگزار شد. در مراسم اختتامیه سومین جشنواره امامت و مهدویت از برگزیدگان و برگزارکنندگان سومین جشنواره تجلیل شد.

سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی امسال (1402) که موسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت این دانشگاه متولی اصلی آن است، شاهد برگزاری برنامه‌های تعیین‌شده خود در 31 استان و 42 واحد دانشگاهی و بخش دانش‌آموزی سما در 6 پایگاه استانی بود که در گزارش زیر به جزئیات آن پرداخته می‌شود.

دومین جشنواره ملی «مشاعره علوی» از سری برنامه‌های سومین جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدای مهرامسال فعالیت خود را با تشکیل دبیرخانه این جشنواره به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و با حضور همه دانشگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی استان آغاز کرد. از مجموع ۱۳۳ شرکت‌کننده در این جشنواره، ۳۶ نفر پس از انجام مصاحبه و ارزیابی‌های صورت گرفته در مرحله نهایی با هم به رقابت خواهند پرداخت. پس از رقابت شرکت‌کنندگان راه یافته به مرحله نهایی، نفرات اول تا پنجم دومین این جشنواره مشخص شدند.

بر این اساس، مقام نخست جشنواره ملی «مشاعره علوی» را مهران قربانی (استان اصفهان) و هامان فراهانی (استان تهران) به‌صورت مشترک کسب کردند، حمیدرضا مهیمنیان‌نژاد در بخش دانش‌آموزی (استان بوشهر) دوم شد و اصغر فراهانی (استان تهران) به رتبه سومی رسید، زهرا رجب پور (استان بوشهر) به عنوان چهارمی رضایت داد و دیانا فخرایی (استان بوشهر) هم پنجم شد.

دومین کنگره بین‌المللی شعر «بانوی بلاغت»  هم امسال در مقیاس بین‌المللی در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار و دو اثر از کشور لبنان، ۱۰ اثر از کشور عراق و شعری از کشور پاکستان برای کنگره ارسال شد.

یکی از تفاوت‌های کنگره اسال با سال گذشته(1401) نقش بستن اشعار عربی در مجموعه کتاب و فراخوان دومین کنگره بین‌المللی شعر «بانوی بلاغت» بود و در این کنگره آثار در سه زبان ترکی، فارسی و عربی جمع‌آوری شدند.

 ۴۷۰ اثر توسط ۱۶۷ شاعر به دبیرخانه دومین کنگره بین‌المللی شعر «بانوی بلاغت» ارسال شد و ۱۳۶ شعر از ۱۱۲ شاعر در مجموعه دوم به چاپ رسید. ۱۷۰ اثر ترکی، ۲۰ اثر عربی و ۳۸۰ اثر در بخش عمومی، فارسی و نیمایی برای کنگره ارسال شد که از ۱۴ شاعر تجلیل شد.

برگزیدگان دومین کنگره بین‌المللی شعر «بانوی بلاغت» را امیر رسولی از زنجان، سیده اعظم حسینی از شیراز (استان فارس) و شکیبا غفاریان از شاهرود (استان فارس) در بخش عمومی، فاطمه نیک‌بخش از زنجان، حسن اسحقی مهماندوستی از کرج (استان البرز) و دانیال بهادرانی از جهرم (استان فارس) در بخش دانشجویی شامل می‌شود..

آرش پورعلیزاده از رشت، محبوبه میری از زابل (استان سیستان و بلوجستان) و فاطمه اشعری از قم در بخش نیمایی (سپید)، فاطمه السحمرانی از کشور لبنان و عماد آل‌کثیری از کشور قم در بخش عربی حائز رتبه‌های نخست و دوم شدند.

محمد منصوری از خدابنده (زنجان)، روزبه صمدی از اردبیل و وحید طلعت از مهاباد استان آذربایجان‌غربی هم در بخش ترکی حائز رتبه‌های نخست تا سوم شدند، همچنین داوران این بخش را حیدر حسنلو، علی محمد بیانی، حسن پاکزاد، عاصم اسدی، مرتضی حیدری‌کثیری، علی کریمی و سمانه خلف‌زاده تشکیل می‌دادند و سید احمد حسینی از کشور پاکستان میهمان این مراسم بود.

سومین جشنواره ملی «مسابقه بزرگ کتابخوانی نبوی» برای سومین سال پیاپی(سال نخست مقاله‌نویسی، سال دوم شعر کُردی نبوی و امسال کتابخوانی سیره نبوی) در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه برگزارشد.

این جشنواره از تیر 1402 کلید خورد، کمیته علمی برای موضوع کتاب تشکیل و کتاب‌های زیادی معرفی شدند و در نهایت کتاب استاد مطهری با 40 سال قدمت به‌دلیل به‌روز بودن آن انتخاب شد و از یک‌هزار و ۲۶۰ نفر که در جشنواره کتابخوانی سیره نبوی ثبت‌ نام کرده بودند ۹۰۰ نفر پذیرفته و در آزمون آنلاین شرکت کردند و از میان آنها ۳۰ نفر موفق به احراز بیشترین امتیاز شده و به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

به گزارش آنا، در پایان این جشنواره با لوح تقدیر و هدایای نفیس از برترین‌های جشنواره کتابخوانی سیره نبوی قدردانی شد و از مهم‌ترین برنامه‌های این جشنواره شاهنامه‌خوانی و اجرای سرود زنده توسط دانش‌آموزان مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه و شعرخوانی نبوی توسط امرالله عظیمی از کارکنان واحد کرمانشاه و محمدمهدی شهرستانی مسئول بسیج دانشجویی واحد کرمانشاه بود.

حسن عباسی دبیر جشنواره بین‌المللی «شعر همای رحمت به زبان ترکی» گفت: سال ۱۴۰۲ و در دومین دوره جشنواره بین‌المللی «شعر همای رحمت به زبان ترکی» تعداد ۶۰۴ شعر به دبیرخانه وصول شد که ۳۰ شعر از کشور ترکیه، ۱۰ شعر از کشور آذربایجان، ۳۵ شعر از کشور آلمان و ۱۰ شعر از کشور عراق و مابقی از شهر‌های ترک زبان ایران بود.

وی افزود: جشنواره بین‌المللی «شعر همای رحمت به زبان ترکی» جزء ۱۴ جشنواره برتر کشور شناخته شده که از دکتر رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در قم تجلیل شد و مسئول دبیرخانه این جشنواره هم به‌عنوان مسئول نمونه کشوری انتخاب و در شهر مشهد تجلیل شد.

دبیر جشنواره بین‌المللی «شعر همای رحمت به زبان ترکی» افزود: امسال برای غنابخشیدن به کیفیت اشعار به راه‌اندازی انجمن ادبی بین‌المللی همای رحمت با دبیری دکتر جعفرپور اقدام کردیم.

عباسی از وصول ۷۸۸ شعر خبر داد و گفت: تعداد ۷۰۰ شعر از ایران، ۴۰ شعر از کشور آذربایجان، ۲۰ شعر از کشور عراق و ۱۸ شعر از کشور‌های آلمان و استرالیا به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی «شعر همای رحمت به زبان ترکی» ارسال و از برگزیدگان در آیین اختتامیه تجلیل شد.

اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی «شعر وحدت» و نخستین جشنواره دانش‌آموزی «تولید محتوای دیجیتال» دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه از سری برنامه‌های سومین جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد به صورت بین‌المللی برگزار و از مجموع ۳۹۵ اثر ارسالی به این جشنواره برای نخستین‌بار ۳۳ اثر بین‌المللی از کشور‌های مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

۷۰۵ اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره دانش‌آموزی «تولید محتوای دیجیتال» ارسال شد که در نوع خود نشانگر استقبال بی‌نظیر دانش‌آموزان از موضوعاتی با عنوان مهدویت بود.

 


در پایان این مراسم از شعرا و مقام‌آوران سومین جشنواره بین‌المللی شعر وحدت و نخستین جشنواره دانش‌آموزی تولید محتوای دیجیتال با حضور اکبر اشرفی قائم مقام معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی تجلیل شد.

اختتامیه جشنواره کتابخوانی اختران هدایت از سری برنامه‌های سومین جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برگزار شد.

از بین ۳۹۲۳ نفر شرکت کننده در جشنواره مسابقه ملی کتابخوانی اختران هدایت که در مقاطع مختلف تحصیلی شرکت کرده بودند در هر مقطع و گروه تحصیلی به تعداد ۵۰ نفر در مراسم اختتامیه جوایزی به نفرات برتر اهدا شد.

بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ اثر در زمینه شعر داستان، داستان و دلنوشته به به دبیرخانه سومین جشنواره «شعر و داستان نبوی» رسید که پس از داوری توسط استادان مجرب، تعداد ۲۷ اثر به‌عنوان آثار برتر و برگزیده انتخاب و از صاحبان اثر تجلیل شد.

در سومین جشنواره شعر و داستان نبوی که با همکاری مؤسسه علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد زاهدان برگزار شد از کتاب شعر «از مزرعه ما» عباس باقری شاعر استانی رونمایی و در پایان مراسم از شاعران، نویسندگان، داوران و مهمانان جلسه با اهدای لوح قدردانی شد.

تعداد کل آثار رسیده به دومین جشنواره شعر «میر کائنات» از سری برنامه‌های جشنواره «امامت و مهدویت»  در دانشگاه آزاد واحد خرم‌آباد ۲۴۳ اثر بود. آثار داوری شده این جشنواره ۱۵۰ اثر، آثار برگزیده ۱۵ اثر و آثار شایسته تقدیر ۱۰ اثر بود که در مراسم اختتامیه به شرح زیر تجلیل شدند.

آثار شایسته تقدیر؛ فاطمه بیرانوند، رمضان پرورده، عبدالوحید جعفری راد، حشمت اله خالقی، مجتبی خرسندی، بهمن زنگنه، ابوالفضل فیروزی، حیدر منصوری، ابراهیم قبله آرباطان و محمدرضا نوریان گندمبانی بودند.

نفرات برگزیده هم وحید اشجع، محمد مهدی امیری، ایرج انصاری فرد، رضا حسنوند، خاطره خاتون جلدانی، یوسف رحیمی مرادجان، محبوبه زارع، مسعود سپه وندی، خدابخش صفادل، محمدتقی عزیزیان، اسد فرهمند، عابدین میرزائیان چگنی، احمد کنجوری، محمد معروفی و علی نوری را شامل می‌شود.

این مراسم با رونمایی از کتاب مجموعه اشعار جشنواره شعر «بوتراب» که سال گذشته در واحد خرم‌آباد برگزار شده بود ادامه یافت و سپس شاهد قرائت اشعار توسط برگزیدگان این جشنوار بوده و در پایان از برگزیدگان با اهدای جایزه و تندیس جشنواره تجلیل شد.

جشنواره بین‌المللی سفرنامه و خاطره‌نویسی رایحه حسینی توسط دانشگاه آزاد ایلام و با همکاری مؤسسه فرهنگی امامت و مهدویت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد.

در این جشنواره ۲۵۰ سفرنامه و خاطره‌نویسی به دبیرخانه رسید که با بررسی این آثار در پایان ۱۰ خاطره و سفرنامه برتر انتخاب شدند. این جشنواره در سه بخش بین‌المللی، زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال برگزار شد که در بخش بین‌المللی سه نفر در زیر ۱۸ سال سه نفر و در بخش بالای ۱۸ سال نیز چهار نفر به‌عنوان برگزیده مورد قدردانی قرار گرفتند.

در این جشنواره آثاری از اقصی نقاط کشور و اتباع عراقی، سوری و افغانستانی نیز به دبیرخانه واصل شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز هم با اشاره به آغاز برگزاری دو جشنواره بزرگ سرود نغمه‌ها و پوستر هدی از تیر امسال اظهار کرد: فراخوان این دو جشنواره به شکل سراسری ارسال و با استقبال بسیار گسترده دانشگاهیان مواجه شد. سیر افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره از جشنواره بر اساس آمار بسیار چشمگیر بود به گونه‌ای که از حدود ۲۵ اثر در بخش پوستر و ۳۰ گروه سرود که در جشنواره دوم شرکت کرده بودند امسال به حدود ۸۷۰ بوستر و ۸۳ گروه سرود افزایش داشته‌ایم. 

علیرضا بیابان‌نورد، اضافه کرد: به لحاظ تعداد نیز سال گذشته ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در قالب گروه‌های سرود در این جشنواره شرکت کرده بودند که این تعداد در سال جاری به بالغ‌بر ۶ هزار نفر توسعه داشته است.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم به برگزیدگان رتبه‌های اول تا سوم جشنواره پوستر هدی تندیس جشنواره لوح سپاس و هدایای نقدی اهدا شد. گروه‌های سرود برگزیده در قالب گروه‌های شایسته قدردانی و رتبه‌های اول تا سوم با اهدای تندیس سومین دوره از جشنواره سرود نغمه‌ها و لوح سپاس و هدایای نقدی تقدیر شد.

نتایج دو جشنواره به میزبانی واحد شیراز به این شرح است: فاطمه آزادی جابری و مهدی جهانبخش مقام دوم مشترک جشنواره پوستر هدی را کسب کردند. سعید شکوهی‌پور و اسماعیل خادمی اردکانی نیز مقام سوم مشترک جشنواره پوستر هدی را به خود اختصاص دادند.

گروه سرود دانش‌آموزی دخترانه سما بیضا و گروه دانش‌آموزی پسرانه سما آباده به صورت مشترک مقام اول مشترک جشنواره سرود نغمه‌ها را کسب کردند. گروه دانش‌آموزی دخترانه سمای آباده و گروه دانش‌آموزی پسرانه سما شیراز نیز به صورت مشترک مقام دوم جشنواره سرود نغمه‌ها را به خود اختصاص دادند و گروه‌های دانش‌آموزی پسرانه سمای سروستان و پسرانه سمای کازرون به صورت مشترک به مقام سوم جشنواره سرود نغمه‌ها دست یافتند. گروه دانش‌آموزی پسرانه سمای اقلید و گروه دانش‌آموزی پسرانه سمای کازرون شایسته قدردانی شناخته شدند.

مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی «خوشنویسی جلوه» از سری برنامه‌های جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با میلاد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار و از برگزیدگان این جشنواره با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.

برای این جشنواره ۳۱۱ اثر در قالب ۲۲۵ شرکت‌کننده از سراسر کشور ارسال شد که پس از بررسی‌های اولیه ۶۶ اثر پذیرفته و پس از داوری‌های نهایی ۹ اثر به‌عنوان برگزیده و ۲۰ اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.

فرآیند اجرای سومین جشنواره سراسری وفا در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از خرداد امسال کلید خورد و با تشکیل شورای سیاست‌گذاری و کمیته‌های علمی کار خود را ادامه داد.

بعد از یک تمدید مهلت ارسال آثار به این جشنواره از ۱۰ بهمن فرآیند بررسی و داوری آثار آغاز شد. در مهلت مقرر بیش از یک هزار اثر در ۱۸ رشته مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که آثار در دو رده سنی بزرگسالان و کودک و نوجوان تقسیم‌بندی شدند. این جشنواره در سه بخش فرهنگی و ادبی (مدیحه‌سرایی، شعر، داستان کوتاه، نمایشنامه و فیلمنامه، دل نوشته و خاطره‌نویسی)، هنری (مولودی‌خوانی، نقاشی و نگارگری، فیلم کوتاه، خوشنویسی، گرافیک و عکاسی) و فضای مجازی و دیجیتال (طراحی و تولید نرم‌افزار، تولید محتوا و انتشار محتوا) برگزار شد.

با برگزاری کیفی این جشنواره پلتفرم فرهنگی و هنری با محور حسینیت در استان حسینی اردبیل در حال شکل‌گیری است.

بر اساس بیانیه هیئت داوران؛ منتخبان نهایی جشنواره سراسری وفا را در اینجا مشاهده کنید.

محمد حیدری نارمندی دبیر سیزدهمین جشنواره شعر صحیفه سجادیه و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم در حاشیه اختتامیه این جشنواره به خبرنگار آنا گفت: جشنواره هنری و فرهنگی شعر صحیفه سجادیه با همکاری موسسه علمی امامت و مهدویت برای سومین سال متوالی در استان هرمزگان برگزار می‌شود که امسال میزبانی آن را دانشگاه آزاد قشم بر عهده گرفت که تا زمان آغاز داوری، این آثار به ۳ هزار مورد رسید.

وی اضافه کرد: قبل از پایان یافتن، داوری آثار به ۴ هزار و ۵۳۵ اثر در چهار بخش دانشجویی، دانش آموزی، اساتید و فرهنگیان افزایش یافت.

دبیر سیزدهمین جشنواره شعر صحیفه سجادیه اضافه کرد: از میان آثار رسیده ۴ هزار اثر به جشنواره راه یافت و در هر بخش سه اثر برجسته و فاخر و یک اثر ممتاز توسط داوران معرفی و در پایان جشنواره به نحو شایسته از آنها تجلیل شد.

پس از قرعه کشی در مراسم اختتامیه جشنواره امامت و مهدویت با موضوع مسابقه کتابخوانی صحیفه سجادیه (نیایش) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نفرات زیر حائز رتبه‌های برتر شدند:
نفر اول برنده ۲۰ میلیون تومان سامان آقایی
نفر دوم برنده ۱۵ میلیون تومان فاطمه عقیقی
نفر سوم برنده ۱۰ میلیون تومان فرزانه آزادی


اسامی ۱۰ نفر برنده یک میلیون تومانی مسابقه کتابخوانی صحیفه سجادیه (نیایش) را سمیرا نیازی، سمیه اسمعیلی، مرضیه مساعد، سید امیر حسین حسینی لواسانی، سیما محمدی، آرش خوش کلام، فرانک فخر، سهیل رئیسی، معصومه معدنی پور و نیره مشیدی شامل می‌شود.

سومین جشنواره بین‌المللی شعر سرو و دومین جشنواره سراسری دانش‌آموزی «سروقامتان» از سری برنامه‌های سومین جشنواره فرهنگی هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی با معرفی برگزیدگان و به میزبانی شهرستان جیرفت و با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به کار خود خاتمه داد.

در این جشنواره چهار هزار ۷۲۳ اثر در سامانه جشنواره بین‌المللی شعر سرو از داخل و خارج از کشور رسید که بخش قابل توجهی از استان کرمان، شهرستان جیرفت و شهرستان‌های جنوبی است. در این آیین با تندیس، لوح سپاس، کتاب شعر و هدیه از برگزیدگان این جشنواره بین‌المللی تجلیل شد.

دومین جشنواره سراسری دانش‌آموزی سروقامتان از ویژه‌برنامه‌های سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری مؤسسه امامت و مهدویت است که در دو بخش اجرای صحنه‌ای و شعر و دل نوشته برگزار شد.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه اسوه هم با اعلام آثار برگزیده و تجلیل از عوامل ساخت آن آثار در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد.

در این مراسم، حمیدرضا مجیدی برای فیلم «کوچه‌های انتظار» به دلیل پیوند مفهوم انتظار با مهدویت رتبه نخست بخش داستانی را کسب کرد. حسین خنکا با فیلم «نوزده» به دلیل خلاقیت در طرح و موضوع در رتبه دوم و سیامک چاردولی با فیلم «آن سوی آسمان» به دلیل تقدیر از نقش کادر پزشکی در حفظ و دفاع از آرمان‌های ملی در رتبه سوم این بخش قرار گرفتند.

زینب بوربور با فیلم «دختران ایران» به دلیل استفاده از سبکی با نشاط و سرزنده و ارائه تصویری شایسته از دختران ایرانی، رتبه نخست بخش مستند و فاطمه حسنی با اثر «The Promised Saviour» به دلیل تلاشی شایسته تقدیر در پویانمایی در پیوند با آرمان­‌های ملی و انقلابی، رتبه نخست بخش انیمیشن را از آن خود کردند.

 در بخش تیتراژ نیز سیدمهدی حسینی و آرین غفاری برای فیلم «دگرگونی» شایسته تقدیر شناخته شدند.

به گزارش آنا، نخستین دوره جشنواره فیلم کوتاه اسوه به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شمیرانات و مؤسسه علمی- فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار شد که طی آن ۷۲ نفر با ارائه ۱۰۶ اثر در سه بخش داستانی، مستند و انیمیشن به رقابت پرداختند.

آیین اختتامیه دومین جشنواره کشوری عکس هدایت(در زمینه عکاسی درباره امام حسین علیه‌السلام) از سری برنامه‌های سومین جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد. دبیرخانه جشنواره از خرداد 1402 مطابق شیوه‌نامه آغاز به کار کرد و تا ۱۲ بهمن، آثار دریافتی عکاسان در دو بخش دانشگاهی و عمومی از سه مبدأ سایت، ایمیل و پیام‌رسان ایتا در حالی که در سال گذشته حدود یک هزار و ۱۰۰ اثر بود، امسال به بیش از دو برابر یعنی حدود ۲ هزار و ۳۰۰ اثر افزایش یافت که از نظر رشد کیفی نیز قابل توجه بود.

آثار رسیده از سراسر کشور در سه روز پیاپی و در چند مرحله با دقت و وسواس داوری و با نظر هیئت داوران ۲۲ اثر به بخش نمایشگاهی راه یافتند که آثار آنان در نمایشگاهی در این دانشگاه به نمایش گذاشته شده است. در این میان، آثار دانشگاهی با نظر باشگاه رشد دانشگاه حائز شرایط برتر قرار نگرفتند و فقط دو اثر به‌عنوان شایسته قدردانی شناخته شدند؛ اما در بخش عمومی که شامل عموم هموطنان علاقه‌مند می‌شود سه عکس حائز شرایط شناخته شدند که علاوه بر تندیس و لوح سپاس، به ترتیب پنج، چهار و سه میلیون تومان دریافت کردند و بقیه عکس‌ها نیز شایسته سپاس قرار گرفتند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با فعالیت متعهدانه و مجدانه دانشجویان در سال ۱۴۰۱ توانست در ارزیابی‌های صورت گرفته بین ۱۴ واحد برتر از میان ۳۸ استان و واحد ویژه یا بزرگ قرار گیرد.

در مدت فعالیت دبیرخانه جشنواره بین‌المللی «امامت و مهدویت» با عنوان «انتخاب کتاب سال مهدوی» در گیلان ۱۰۵ اثر شامل کتاب و مقالات به این دبیرخانه رسید که در مراسم اختتامیه ۶ اثر انتخاب و تجلیل شدند. از چهار خادم اهل بیت (ع) که از خطیبان توانمند و صاحب کتاب در عرصه مهدویت بودند، تجلیل شد.

گروه سرود ۲۳ نفره دختران ریحانه‌النبی هیئت محبان اهل بیت (ع) و پایگاه شهید خجسته رشت، سرود صبح زیبا را که برای نخستین‌بار در این جشنواره رونمایی شده بود، اجرا کردند.

آثار منتخب جشنواره بین‌المللی انتخاب کتاب سال مهدوی شامل کتاب سبک زندگی منتظرانه اثر رضا میرزایی از شیراز، کتاب المصلح العالمی اثر سید نذیر الحسنی از عراق، کتاب عصمت، ضرورت و آثار از سید موسی هاشمی از قم، تقدیر از اثر پاتریشیا پرادو پژوهشگر و محقق مهدویت از کشور برزیل، کتاب معنویت درمانی مبتنی بر آموزه‌های مهدویت اثر ایلناز سجادیان و زهرا قاسمی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) بود.

۴۹۶ شعر با استقبال گسترده شاعران از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج ارسال شد و توسط داوران منتخب دبیرخانه شعر مهدوی داوری صورت گرفت. داوری جشنواره بر مبنای شعر با لهجه اقوام مختلف ایران و برای امام زمان (شعر مهدوی) بود. کمیته داوری هم از شهر‌های مختلف و از بین افرادی که تسلط کامل روی گویش‌های مختلف داشتند، انتخاب شد. آثار منتخب در یک کتاب منتشر خواهد شد.

جشنواره شعر مهدوی اقوام با فراخوان عمومی در واحد‌های دانشگاهی مختلف کشور از طرق مختلف مانند اداره کل ارشاد استان‌ها یا دانشگاه‌ها اعلام شد؛ و درنتیجه این اعلام علاقه‌مندانی در زمینه اشعاری با محور امام زمان (عج) در گویش‌های مختلف ایرانی مانند مازنی، گیلکی، لری، کری، آذری در دو دسته آذربایجانی و قشقایی، عربی، ارمنی، ترکمن و دیگر گویش‌های رایج کشور به دبیرخانه این جشنواره در مدت مشخص ارسال کردند.

در مراسم اختتامیه جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام از برگزیدگان با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و وبویراحمد قدردانی شد.

جشنواره ملی «دلنوشته‌ای به امام زمان (عج)» با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری امامت و مهدویت و بنیاد بین‌المللی غدیر در چهار رده سنی ۷ تا ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۸ سال، ۱۸ تا ۳۵ سال، ۳۵ سال به بالا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک برگزار شد.

 بیش از یک‌هزار اثر ادبی و دلنوشته خطاب به امام زمان (عج) از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره رسید که ۶۰ درصد آثار رسیده از منطقه و ۴۰ درصد از سایر نقاط کشور بوده و پس از داوری توسط کمیته داوران ۱۲ اثر برگزیده و ۲ اثر شایسته تقدیر و از آنها با حضور مسئولان تجلیل شدند.

به گزارش آنا، در مراسم اختتامیه سومین جشنواره سراسری «شعر انتظار» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک از هشت شاعر در بخش عمومی، ۶ نفر در بخش دانشجویی و ۲ نفر در بخش دانش‌آموزی با اعطای لوح تقدیر، تندیس و هدیه نقدی تجلیل شد.

احسان بیات، حسن خسروی وقار، علیرضا رجبعلی بیگی، محمد زارعی، زهرا سپهکار، داود رحیمی، قاسم بای، فائزه زندی، ستاره بهزادفر، علی حسنی، میثم داودی، حسن کاویانی، فاطمه سادات طباطبایی آل‌مجتبی، فاطمه سلیمان‌پور، رامینا یاراحمدی و مهدی کارگر اسامی برگزیدگان را شکل می‌دهند.

 در پایان ضمن تجلیل و اهدای لوح و تندیس جشنواره به شاعران منتخب از کتاب آویشن و اشراق رونمایی شد.

تعداد ۸۰ مقاله علمی از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره «سبک زندگی علوی» دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ارسال و پس از داوری سه مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شد.

بهاره بنی‌طالبی دانشیار گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد موفق شد با ارائه مقاله‌ای با عنوان «تبیین ارتباط بین حسابداری اسلامی و پاسخ‌گویی از منظر دانش» رتبه نخست را کسب کند.

محمدتقی محمودی عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد هم با ارسال مقاله‌ای با عنوان شاخصه‌های ممیزه سبک زندگی علوی و نادر پورارشد عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با مقاله ادله عقلی در اثبات اصالت ائمه علیهم‌السلام با تأکید بر شبهات کنونی جوانان به‌ترتیب رتبه‌های دوم و سوم را به‌دست آوردند.

مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره سالانه علمی، فرهنگی، هنری «امامت و مهدویت» با عنوان «شعر بشارت» با ارسال بیش از ۱۲۰ اثر داخلی و آثاری خارجی از کشور‌های عراق (۱۰ اثر)، لبنان (۶ اثر)، یمن (۶ اثر)، سوریه (۵ اثر)، عمان (۲ اثر) در دو بخش شعر فصیح و شعر شعبی عربی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.


پس از شعرخوانی شاعرانی که در هر دو بخش فصیح و شعبی از نظر هیئت داوران جشنواره برتر شناخته شده بودند، جوایزی به آنها اهدا شد.

سینا زرتاب دبیر علمی جشنواره شعر مولود کعبه در آیین اختتامیه این جشنواره در در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌شرق عنوان کرد: ۳۰۰ اثر شعری دریافت کردیم، حداکثر اشعاری که قادر به دریافت از هر فرد بودیم، ۵ اثر بود.

برگزیدگان جشنواره شعر مولود کعبه شامل، قاسم بای، برگزیده نفر اول، سیدجعفر عزیزی، برگزیده نفر دوم، محسن کاویانی، برگزیده نفر سوم، ابوالفضل فیروزی، برگزیده نفر چهارم، مهدی رستمی، برگزیده نفر پنجم، محمدسعید اعتمادی، برگزیده نفر ششم، غلامرضا قبادی، برگزیده نفر هفتم، سیدجبار عزیزی، برگزیده نفر هشتم، فرهاد مرادی، برگزیده نفر نهم و حسین جعفری، برگزیده نفر دهم می‌شود.

یعقوب زراعت کیش معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات با توجه به برگزاری دومین جشنواره تولیدات صوتی (پادکست) از سری برنامه‌های جشنواره فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در این دانشگاه گفت: امسال ۲۳ زیرمحور در مبحث «امام علی (ع) و امام مهدی (عج)» در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد و آثار فاخری در این محور‌ها از سراسر کشور ارسال و مورد داوری قرار گرفت. 

وی با بیان اینکه در این دوره ۱۰۴ اثر به دبیرخانه ارسال شد و از میان این آثار، ۶۵ اثرمربوط به موضوع امام علی (ع) و ۳۹ اثر مربوط به موضوع مهدویت بوده است، افزود: آثار رسیده به این جشنواره در دو بخش محتوایی و اجرایی توسط ۴ نفر از داوران تخصصی بخش مربوطه، ارزیابی شدند. پس از تجمیع امتیازات شاخص‌های ده‌گانه، مطابق شیوه نامه اجرایی، ۱۵ اثر به عنوان آثار برتر جشنواره معرفی و برگزیدگان تجلیل شدند.

آیین اختتامیه سومین جشنواره شعر علوی با تمسک به حضرت امیرالمومنین علی علیه‌السلام و حضور شاعران و اندیشمندان حوزه شعر ولایی کشور با ارائه ۱۲۳ اثر در دانشگاه آزاد ساری برگزار شد.

۱۲۳ اثر از شعرای جوان و صاحب سبک به دبیرخانه شعر علوی استان ارسال شد که این آثار توسط داوران جشنواره ارزیابی و پس از بررسی تعداد پنج اثر از شاعران شعر علوی به نام‌های محسن کاویانی از قم، قاسم بای از رامیان، مریم پیله ورازرشت، فاطمه سلیمان پور از قم و محمدمهدی امیری از زنجان به عنوان آثار فاخر برگزیده شدند و با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و مسئولان استانی و شاعران از برگزیدگان جشنواره در آیین اختتامیه تجلیل شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) در سومین سال اجرای این رویداد فرهنگی و مذهبی، امسال میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت با رویکرد جشنواره شعر بعثت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) بود که با استقبال چشمگیر مخاطبان مواجه شد.

در جشنواره امسال شعر بعثت در کل ۹۲ نفر و بیش از ۷۵۰ اثر در سطوح و بخش‌های دانشجویی، استادان، کارمندان دانشگاه و عموم به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از چندین مرحله ارزیابی دقیق از سوی هیئت داوران خبره و صائب، با اندیشه، سلایق و ذائقه مختلف سنتی و مدرن، ۲۳ اثر فاخر و ارزنده بر اساس معیار‌ها خاص ادبی و شعری و شاخص‌های علمی و فنون داوری برگزیده و معرفی شدند.

مراسم اختتامیه مسابقه نسیم رحمت در دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد.

در این مراسم از بین ۴۰ نفر شرکت کننده از حنانه پورزرگری در بخش دانشجویی، سپهر سیاه وشی در بخش دانشجویی و میشا سلیمی از بخش همکاران به عنوان سه نفر برتر شرکت‌کننده در این مسابقات قدردانی شد.

تعداد آثار ارسالی ثبت شده در سامانه جشنواره شعر آیینی نجوا به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ۱۷۰ اثر و ۱۰۱ شاعر بودند که آثار توسط داوران عضو هیئت علمی مورد بررسی قرار گرفت و از بین آثار رسیده تعداد ۵۰ اثر برگزیده شد و از این تعداد ۹ نفر به‌عنوان نفرات اول تا سوم در هر بخش (استاد، کارمند، دانشجو، آزاد) منتخب شدند.

نتایج بررسی اشعار و آثار ارسالی و برگزیدگان جشنواره شعر آیینی نجوا به این شرح است:
۱. نفرات اول تا سوم در بخش استاد – کارمند:‌نفر اول حسن پاکزاد نفر دوم ابوالفضل فیروزی و نفر سوم عباس حق خواه
۲. نفرات اول تا سوم در بخش دانشجو: نفر اول مصطفی توفیقی، نفر دوم فاطمه سلیمان‌‍پور و نفر سوم محسن کاویانی
۳. نفرات اول تا سوم در بخش آزاد: نفر اول قاسم بای، نفر دوم خدابخش صفادل و نفر سوم حانیه بدیعیان

به گزارش آنا، سومین جشنواره «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» از سری برنامه‌های جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد اسلامی با معرفی برگزیدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به کار خود پایان داد.

در سومین جشنواره «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» ۱۷۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و صاحبان ۲۲ اثر در بخش‌های مختلف آوا‌های فردی و گروهی، نوا‌های فردی و گروهی، سرود، مداحی، مربیان، استادان مداحی و موسیقی با اهدای لوح، تندیس و جوایز نقدی تجلیل شدند.

مراسم اختتامیه سومین جشنواره مولودی خوانی نبوی از سری برنامه‌های سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با حضور استاندار کردستان، امام جمعه سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری و مسئولین ادارات و فرماندهان لشکری استان و جمعی از روسای دانشگاهها، اساتید، کارکنان و دانشجویان و گروه‌های مولودی خوان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد. 

در پایان مراسم از سه گروه برتر دف نوازی، بهروز خیریه پژوهشگر برتر خانقاهی، داوران جشنواره و از استاد سید بهاالدین حسینی به عنوان پیشکسوت عرصه موسیقی خانقاهی و مولودی خوانی تجلیل شد.

توحید پوررستم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی با قدردانی از برگزارکنندگان جشنواره مشکات در این دانشگاه گفت: با توجه به این‌که در دوران معاصر که هنر و رسانه‌ها عامل ترویج و آموزش هستند، فکر و اندیشه‌ای که با هنر آمیخته شود، اثرگذار است.

محمدرضا شریف زاده رئیس دانشکده هنر تهران مرکزی و دبیر تخصصی کمیته سومین جشنواره تئاتر مشکات هم به اهمیت هنر در بیان و تببین مسائل مختلف هنر پرداخت و گفت: با توجه به توانمندی‌های دانشکده هنر این واحد دانشگاهی می‌توانیم با داشتن برنامه‌های جامع از این ظرفیت بینظر در عرصه‌های مختلف استفاده کنیم.

از جمله برنامه‌های این مراسم می‌توان اجرای تیم تئاتر برتر، تقدیر از نفرات برتر جشنواره و تقدیر از ۱۲ تیم راه‌یافته دانشجویی واحد تهران مرکزی به مرحله بعدی کرسی‌های آزاد اندیشی را ذکر کرد.

تیم‌های برگزیده این دوره از جشنواره مشکات در دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی به شرح زیر است:

تیم اول: شاهد پیوند، امیر ستاری، امیر حسین اسفندیاری از استان تهران/ تیم دوم: بیتا اکبری، نیما بحریه جهرمی، محمد امین عرب سالاری، آناهیتا راستانی، امیرحسین جعفری ثوره از استان تهران و تیم سوم از استان خوزستان کوثر خدایی

سومین جشنواره سجاده رنگین با عنوان «او خواهد آمد» و محور ابعاد شخصیت و ظهور حضرت مهدی (عج) به همت مدیران، مدرسان و دانشجویان دانشگاه هنر‌های اسلامی – ایرانی استاد محمود فرشچیان آغاز شد.

این جشنواره با محور دوران زندگی و ابعاد شخصیت و ظهور حضرت مهدی (عج) در رشته‌های هنری نگارگری، خوشنویسی، نقاشی و نقاشی خط و طراحی گرافیک با حضور استاد ابوالقاسمی، استاد عباچی و جمعی از هنرمندان در محل دانشگاه استاد فرشچیان در معرض بازدید عموم قرار گرفت.

این کارگاه با استقبال باشکوه جمعی از دانشجویان و اساتید مواجه شد و در پایان از هنرمندان نگارگری، خوشنویسی، نقاشی و نقاشی خط و طراحی گرافیک این کارگاه تجلیل شد.

دومین جشنواره داستان‌نویسی «به یاد لاله‌ها» با هدف بازتولید آزاد و هنری، معنامحور و امروزی از مفهوم شهید و شهادت با الهام از موضوعاتی همچون سلوک عارفانه و حیات معنوی، باور‌های دینی و میهن‌دوستانه، اطاعت از امام و رهبری، تأثیر فرهنگ عاشورایی، مسئولیت‌پذیری و عشق به شهادت در بازه زمانی ۲۳ شهریور تا ۳۰ دی‌ امسال در دانشگاه آزاد سمنان برگزار و در نهایت تعداد ۴۶۰ اثر ارسالی که شامل ۱۴ دانشجویی، ۳۴۹ اثر دانش‌آموزی، ۸۷ اثربخش آزاد، ۱۰ اثر از خانواده شهدا و ایثارگران وارد مرحله داوری شد.

در بخش خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران هیئت داوران داستان «چفیه شهادت» نگارش حسین زرنگاریان و اثر «بازگشت» به قلم فاطمه مصطفوی‌فر را شایسته تقدیر دانست.

در سطح دانش‌آموزی هم با رأی کمیته داوران «دایی یونس» به نویسندگی مهشید رهبری مقام نخست را کسب کرد، «امیر سرتیپ منصور ستاری» نوشته مطهره سلطان علیان مقام دوم را از آن خود کرد و «پسرکوچولوی قهرمان» به نویسندگی میعاد مسعودیان مقام سوم دومین جشنواره داستان‌نویسی «به یاد لاله‌ها» را به خود اختصاص داد.

در بخش دانشجویی هم مصطفی توفیقیان صاحب اثر «آبتین» نفر نخست، پوریا اسکندرزاده با داستان «یکی از فرزندان من» نفر دوم و مهری مصور نویسنده «فرمانده» نفر سوم جشنواره معرفی شدند. در بخش آزاد نیز «تیشرت سفید» به قلم علی شادکام، «پرواز کبوتر» نوشته فاطمه گلی، «باوان» به نگارش سهیلا سپهری و «مثل تو» به نویسندگی محبوبه حاجیان‌نژاد با رأی هیئت داوران شایسته تقدیر بودند.در این بخش؛ «سنجاق سینه» از الهه طاهریان، داستان «گلستان ابراهیم» نوشته معصومه احسانی و «به پرچم» اثر هادی جعفری عناوین نخست تا سوم را کسب کردند.

در دومین جشنواره بین‌المللی شعر و نخستین جشنواره مدیحه‌خوانی حضرت علی اکبر (ع) از آثار برگزیده بین‌المللی، ملی و مدیحه‌خوانی، دکلمه و مولودی در دو بخش مردان و بانوان با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.

برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر معرفی شدند؛ ۷ نفر برگزیده در بخش مردان شامل اکبر طاهرنژاد، ایمان عسکر، سیدضیا میرجعفری، سجاد دهقان منشادی، احسان شبانی، علی دهقان و جواد محمدی و سه نفر شایسته تقدیر شامل حجت شاهی، ابوالفضل حدادزاده، طا‌ها باغیانی و برگزیده ویژه استاد شاهی مسئول و مدیر کانون دلباختگان موعود بودند.

در بخش بانوان هم از محدثه مهدی‌زاده، ریحانه صادقیان، فاطمه جعفری و مهیا کمالی تجلیل شد. در این جشنواره، شاعران برگزیده بخش آزاد و دانشگاهیان مهدی جهاندار از اصفهان، علی برگزی از یزد شهرستان میبد، قاسم بای از گلستان شهرستان رامیان، فاطمه فاضلی از شیراز و سعید مبشر از اردبیل معرفی شدند.

در بخش شاعران برگزیده بین‌المللی عماد آل کثیری از ایران شهر شوش دانیال و ابوکرار نجفی از عراق شهر نجف تجلیل شدند. همچنین زهرا شایق، سیدمحمدصادق آتشی، فاطمه ارجمند، زینب مهدی‌زاده و فائزه زرافشان از یزد شاعران تقدیری معرفی شده بودند.

همایش بین‌المللی «مرجعیت علمی در عصر ظهور» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد. ۱۳۶ مقاله به دبیرخانه این همایش رسید که از این تعداد ۸۳ مقاله پذیرش و ارائه شد. ۴۰ استاد دانشگاه آزاد اسلامی داوری این مقالات را برعهده داشتند.

 در این همایش ۳۰ مقاله به صورت شفاهی در چهار میزگرد تخصصی و ۵۳ مقاله دیگر به صورت پوستر ارائه و از صاحبان سه مقاله برتر تجلیل شد.

برگزیدگان جشنواره ملی «عکس واقعه» از سری برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت با حضور رئیس پژوهش‌های مرکز مطالعات تقریب مذاهب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، حمیده جعفری رییس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، امین مفتاحی معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و جمعی از اعضای هیئت علمی در مجتمع دانشگاهی واحد تهران جنوب برگزار شد.

حدود ۳ هزار و ۱۵۰ اثر در محور‌های ایثار، شهادت، دلدادگی، ایمان، مهربانی، صبر، استقامت، امر به معروف و نهی از منکر، ایستادگی، اخلاق، آداب، تربیت، فرهنگ سخاوت و جوانمردی و خانواده به دبیرخانه جشنواره ملی «عکس واقعه» ارسال شد که پس از بررسی هیات داوران در نهایت ۶۰ اثر به مرحله دوم داوری راه پیدا کرد و سه اثر نیز به عنوان برگزیده معرفی شدند.

اسامی برگزیدگان؛ نفر اول: نسیم همتی، نفر دوم: مجید حجتی، نفر سوم: علی حسینی‌فر

علیرضا عطاریانی، داود یاراحمدی، حمیده جعفری، معصومه کریمی و عمار رحمانی داوری این جشنواره را برعهده داشتند.

سومین جشنواره علمی، هنری و فرهنگی «مشق انتظار» از سری برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی دوم اسفند ۱۴۰۲ با تجلیل از برگزیدگان بخش‌های خوشنویسی و طراحی پوستر در دانشگاه آزاد همدان به کار خود پایان داد.

با توجه به اینکه فرصت ارسال اثر به جشنواره تا ۱۵ بهمن بود، ۷۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این میان ۱۲ نفر در بخش‌های دانشگاهیان، دانش‌آموزی، معلمان و بخش آزاد تجلیل شدند.

۸۵۰ مدرسه سما هم در این جشنواره مشارکت دارند، ارسال آثار در بخش خوشنویسی در دستور کار مدارس قرار گرفت و در مجموع ۳۴۴ اثر در بخش دانش‌آموزی و کارمندی رسیده که در اختتامیه از دانش‌آموزان و کارکنان آثار برتر قدردانی شد.

 

 

آیین اختتامیه جشنواره ملی انیمیشن و پویانمایی منجی از سری برنامه‌های سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت همزمان با سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان در دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر برگزار شد.

 بیش از ده‌ها اثر از سوی اساتید و دانشجویان از سراسر دانشگاه‌های استان و کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بعد از داوری چهار اثر فاخر هنری انیمیشن حائز کسب مقام اول تا چهارم شدند. در خاتمه این مراسم از چهار اثر برگزیده جشنواره انیمیشن و پویانمایی منجی و ۲۰ نفر از دانشجویان نخبه علمی و فرهنگی تجلیل شد.

مراسم اختتامیه کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه و زیست شرافتمندانه (نهج‌البلاغه و جوان) با حضور نماینده ولی فقیه در استان اصفهان و سخنرانان از کشور‌های ترکیه و روسیه و اندیشمندان داخلی و سخنرانی حجج اسلام میرلوحی و رستمی رئیس پژوهشکده قرآن و عترت و مدیران کل استانی و اجرای سرود نهج‌البلاغه بخوان توسط دانش آموزان مدارس سما در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان با 857 اثر و تجلیل از برگزیدگان برگزار شد.

اختتامیه جشنواره علمی و پژوهشی اسوه حسنه در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان(گرگان) سال آینده (اردیبهشت 1403) برگزار می‌شود.

بخش دانش‌آموزی سومین جشنواره امامت و مهدویت در 6 پایگاه منطقه‌ای سما به شرح زیر برگزار شد.

مدارس سمای استان آذربایجان شرقی با جشنواره عکاسی و نقاشی (آثار غیر دیجیتال) با گرایش فرهنگی و ادبی، مدارس سمای استان آذربایجان غربی با جشنواره «طریق نور تا ظهور» با گرایش هنری، مدارس سمای استان تهران با جشنواره سرود  و گرایش ادبی، مدارس سمای استان خوزستان با جشنواره جشنواره آیین‌های سنتی مهدوی در گرایش هنری، مدارس سمای استان کرمان با جشنواره شعر سروقامتان در گرایش ادبی و مدارس سمای استان همدان با جشنواره خوشنویسی و طراحی پوستر مشق انتظار و گرایش هنری در بخش دانش‌آموزی سومین جشنواره امامت و مهدویت حضور داشتند که جداگانه و در مراسم اختتامیه جشنواره‌ها از برگزیدگان تجلیل شد.

به گزارش آنا، ۱۴ برنامه برتر سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس جدول توزیع امتیاز شاخص‌های انتخاب برنامه برتر (امتیازبندی بر اساس نظر داوران) در مراسم اختتامیه این جشنواره در مؤسسه علمی حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در قم اعلام و از رؤسای استانی دانشگاه و دیگر برگزیدگان تجلیل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر