صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲
معاون وزیر بهداشت:

فرهنگ‌سازی جوانی جمعیت محدود به وزارت بهداشت نیست

فرشیدی گفت: نباید فراموش کرد که جوانی جمعیت، محدود به یک وزارتخانه نیست بلکه تمام دستگاه‌های اقتصادی و غیراقتصادی نیز باید در این امر مشارکت کرده و در فرهنگ‌سازی، سهیم باشند.
کد خبر : 893916

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی در مراسم افتتاح دوره جامع «هادیان زندگی»که در مجتمع فرهنگی و آموزشی آدینه تهران برگزار شد، با اشاره به حضور یک مراقب سلامت در تیم های سلامت خانواده برای توجه به جوانی جمعیت، گفت: هر تیم سلامت تا قبل از اجرای قانون جوانی جمعیت، شامل یک پزشک و یک مراقب سلامت بود که مراقب سلامت به دستور وزیر بهداشت، به تیم های سلامت خانواده اضافه شد.

وی افتتاح دوره جامع هادیان زندگی برای تربیت مربیان در جهت فرهنگ‌سازی ازدواج آسان و بهنگام، فرزندآوری به موقع و متعدد و حفظ حیات جنین را نقطه عطفی در وزارت بهداشت دانست و گفت: مباحث فرهنگی در رشد جمعیت، بسیار مهم است و باید افکار و اذهان چندین دهه ای متولیان امر در خصوص جمعیت که همواره شعار جمعیت کمتر زندگی بهتر مطرح بود، تغییر کند که این نیاز به کارهای بزرگ دارد.

معاون وزیر بهداشت به باور نظام سلامت از عالی ترین مقام تا خانه های بهداشت به تحقق جوانی جمعیت اشاره و خاطرنشان کرد: نیمی از بهورزان خانه های بهداشت در سنین بازنشستگی قرار دارند و تغییر رویکرد کارکنان نظام سلامت برای ارائه مشاوره های فرزندآوری و رشد جمعیت، یک کار فرهنگی ارزشمند است.

فرشیدی بر تکریم مادران باردار و بانوانی که قصد فرزند دار شدن دارند، تاکید کرد و گفت: تشویق، تکریم و حمایت از مادران باردار و فرزندان آنها در سرلوحه کار ما قرار دارد و البته نباید فراموش کرد که جوانی جمعیت، محدود به یک وزارتخانه نیست بلکه وزارت بهداشت وظایف مهم و خطیری دارد اما تمام دستگاه های اقتصادی و غیراقتصادی نیز باید در این امر مشارکت کرده و در فرهنگسازی، سهیم باشند.

وی تصریح کرد: در دنیا یک گروه برنامه ریزی کرده بودند که جمعیت باید کمتر شود اما پشت پرده این اقدامات که همان پشت پرده های جنایات اخیر در غزه هستند، شناسایی شده و ایران چندسالی است که در حوزه جوانی جمعیت، اقدامات خود را آغاز کرده و مورد توجه برخی کشورها نیز قرار گرفته است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تکریم مادران باردار را یک عمل انسانی عنوان کرد و افزود: باید بگونه ای کار کنیم تا مادران باردار با تکریم، برای زایمان های بعدی نیز ترغیب شوند و ثمره ازدواج را با تولد فرزندان خود ببینند. همچنین خدمات درمان ناباروری برای درمان چندین میلیون زوج نابارور ارائه می شود تا خبر خوش صاحب فرزند شدن به این خانواده ها برسد.

فرشیدی با بیان اینکه در برنامه ملی سلامت خانواده، جمعیت تحت پوشش مراقبان سلامت برای ارائه خدمات بهتر، کاهش یافته است، گفت: در شهرها، جمعیت تحت پوشش هر مراقب سلامت از دو هزار و 500 نفر به یک هزار و 500 نفر رسیده و در روستاها نیز جمعیت کمتر از یک هزار نفر تحت پوشش بهورزان قرار دارد تا فرصت کافی برای مشاوره با مادران جهت فرزندآوری فراهم شود.

وی هدف برنامه تنظیم خانواده را برهم زدن استحکام خانواده دانست و افزود: رییس جمهور در حمایت از خانواده، سخنرانی های متعددی از جمله در سازمان ملل داشت و بر خلاف خواسته یک گروه که به دنبال از بین بردن جایگاه خانواده و ارتباط والدین با فرزندان هستند، سخنرانی داشت تا با طرح هایی که برای از هم پاشیدن خانواده است مقابله کند که امیدواریم با تلاش های همه دستگاه ها در آینده نزدیک شاهد ایران جوان، تاثیرگذارتر و قدرتمندتر در سطح جهان باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر