صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل کانون پرورش فکری؛

اسباب‌بازی ایرانی منتقل‌کننده فرهنگ این مرز و بوم است

مدیرعامل کانون پرورش فکری از استقبال کم‌نظیر مردم و اهالی صنعت اسباب‌بازی از هشتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی خبر داد و گفت: اسباب‌بازی ایرانی منتقل‌کننده فرهنگ این مرز و بوم است.
کد خبر : 893490

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم پایانی هشتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با حضور رضامراد صحرایی وزیر آموزش‌وپرورش، حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری، سیدمحمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری علوم شناختی و گروهی از فعالان صنعت اسباب‌بازی برگزار شد.

حامد علامتی ضمن بیان خیرمقدم گفت: بسیار خرسندم گردهم آمده‌ایم تا منتخبان هشتمین جشنواره اسباب‌بازی را انتخاب کنیم.

وی افزود: چند روزی است صدای خنده و شورونشاط کودکان از سالن‌های نمایشگاه به گوش می‌رسد و خوشحالم ما فعالان حوزه کودک و نوجوان توانستیم فضایی را ایجاد کنیم تا آینده‌سازان سرزمین‌مان فضای فرح‌بخشی را تجربه و مهارت‌های زندگی را با دست‌های کوچکشان تمرین کنند.

مدیرعامل کانون پرورش فکری از استقبال کم‌مانند از هشتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی خبر داد و بیان کرد: توسعه کمی و کیفی این جشنواره نسبت به دو دورهٔ قبل با استقبال کم‌مانند فعالان و مخاطبان مواجه شد. جشنواره ملی اسباب‌بازی در مسیری قرار گرفته است که تمام فعالان این حوزه را با خود همراه کرده است و می‌رود تا افق بالندگی صنعت اسباب‌بازی را در کشور شاهد باشیم.

مدیرعامل کانون خاطرنشان کرد: این استقبال کم‌مانند از هشتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی به ما نشان داد مسیر را درست رفته‌ایم.

وی ادامه داد: اسباب‌بازی تأثیر قابل‌توجهی در آموزش فعالیت‌ها به کودکان و نوجوانان دارد؛ برخی در بهبود خلاقیت و برخی در بهبود توانایی‌های جسمی نقش دارد، اما آنچه مهم است این است که تمام اسباب‌بازی‌ها کودکان را برای پذیرش نقش‌های جدید در زندگی اجتماعی آینده آماده می‌کنند.

رئیس شورای نظارت بر اسباب‌بازی اظهار کرد: اسباب‌بازی علاوه بر پر کردن زمان اوقات فراغت بر شخصیت افراد، حتی بزرگسالان هم تأثیر دارد؛ ازاین‌رو صنعت اسباب‌بازی از جنبه تصویب قوانین تسهیل‌گر، ایجاد زیرساخت‌های مالی مناسب و جذب سرمایه‌گذار می‌بایست موردتوجه قرار بگیرد.

وی افزود: چشم‌انتظار ترسیم افق‌های روشن و تدوین سیاست‌های مؤثر از سوی سیاست‌گذاران این حوزه هستیم. در جریان باشید که ارائه و معرفی یک هزار و ۸۰۰ اسباب‌بازی ایرانی از سوی ۱۲۰ تولیدکننده، چهار نشست تخصصی با موضوع‌های مرتبط با اسباب‌بازی و یک نشست با محوریت بررسی لزوم طراحی و تولید اسباب‌بازی برای کودکان با نیاز‌های ویژه تنها بخشی از فعالیت‌های این دوره جشنواره بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر