صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پلتفرم آزمایش فعالیت مغز در ایستگاه فضایی چین راه‌اندازی شد

محققان پلتفرم آزمایش فعالیت مغز را در ایستگاه فضایی چین راه اندازی کردند.
کد خبر : 893034

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین پلتفرم آزمایش فعالیت مغز را در ایستگاه فضایی خود برای آزمایشات الکتروانسفالوگرام (EEG) ایجاد کرده و نخستین مرحله از تحقیقات آن را در ایستگاه مداری خود تکمیل کرده است.

وانگ بو، محقق مرکز تحقیقات و آموزش فضانوردان چین گفت: ما اولین آزمایش فعالیت مغزی را در طول ماموریت خدمه شنژو۱۱ انجام دادیم که کاربرد فناوری تعامل مغز و کامپیوتر در مدار را از طریق ربات‌های کنترل‌شده مغز تأیید می‌کرده است.

محققان آزمایشگاه با همکاری نزدیک فضانوردان چینی یک سری روش‌های استاندارد را برای آزمایش‌های الکتروانسفالوگرام از طریق آزمایش‌های زمینی و راستی‌آزمایی در مدار ایجاد کرده‌اند.

محقق مرکز تحقیقات و آموزش فضانوردان چین ادامه داد: در این آزمایش‌ها پیشرفت‌هایی داشته‌ایم. 

وانگ با در نظر گرفتن مدل رتبه‌بندی برای اندازه‌گیری بار ذهنی گفت که مدل آنها در مقایسه با مدل معمولی، داده‌ها را از ابعاد بیشتری مانند فیزیولوژی، عملکرد و رفتار ادغام می‌کند که می‌تواند دقت مدل را بهبود بخشد و آن را کاربردی‌تر کند.

تیم تحقیقاتی به نتایجی در ایجاد مدل‌های داده‌ای برای اندازه گیری خستگی ذهنی، بار ذهنی و هوشیاری دست یافته است.

وانگ سه هدف تحقیقات الکتروانسفالوگرام خود را تشریح کرد؛ یکی این است که بررسی شود محیط فضایی چگونه بر مغز انسان تأثیر می‌گذارد. دوم بررسی چگونگی سازگاری مغز انسان با محیط فضا و تغییر شکل اعصاب است، و آخرین مورد توسعه و تأیید فناوری‌هایی برای افزایش قدرت مغز است به این دلیل که فضانوردان همیشه عملیات‌های ظریف و پیچیده زیادی را در فضا انجام می‌دهند.

تعامل مغز و کامپیوتر نیز یک فناوری امیدوارکننده برای کاربرد‌های آینده در فضا است.

وانگ می‌گوید: این فناوری تبدیل فعالیت‌های فکری افراد به دستورالعمل‌ها است که برای عملیات‌های چندوظیفه‌ای یا از راه دور بسیار مفید است.

وی افزود که انتظار می‌رود این فناوری در فعالیت‌های خارج از ایستگاه مداری و همچنین در برخی هماهنگی‌های انسان و ابزار‌های پیشرفته به کار گرفته شود و در نهایت کارایی کلی سیستم را بهبود بخشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر