صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار شد؛

حمایت از ترویج نمادها و نشانه‌های ایرانی در محصولات مصرفی کودکان و نوجوانان

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از جشنواره ملی اسباب بازی بازدید کرد و بر تدوین سیاست در حمایت از تولید اسباب‌بازی بومی تأکید کرد.
کد خبر : 892749

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه بازدید از جشنواره ملی اسباب‌بازی با تشکر از تولیدکنندگان اسباب‌بازی اظهار کرد: این همه تنوع در تولید اسباب‌بازی مسرت‌بخش است و خوشبختانه نه‌تن‌ها اسباب‌بازی متنوع به‌صورت بومی طراحی شده بلکه در ساخت آن از قالب‌های داخلی استفاده می‌شود.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد که از جشنواره ملی اسباب‌بازی بازدید کنند و با حمایت از تولیدکنندگان زمینه رشد روزافزون تولید اسباب‌بازی در کشور را فراهم کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سند اسباب‌بازی در حال تدوین است، ادامه داد: این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب خواهد شد تا حکمرانی تولید اسباب‌بازی برای حمایت از تولیدکنندگان شکل گیرد.

خسروپناه با بیان اینکه روند تولید در کشور صعودی است و مردم نیز علاقه‌مند هستند از اسباب‌بازی فکری و خانوادگی استفاده کنند، گفت: استفاده غلط کودکان از تلفن همراه باعث می‌شود که کودک از خانواده فاصله بگیرد، اما اسباب‌بازی خوب خانوادگی پیوند خانواده را مستحکم می‌کند.

شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند کمک کند که سیاست‌ها و راهبرد‌ها را تصویب کند تا این صنعت بومی‌سازی شود. وزارت صمت نیز نباید اجازه ورود بی‌رویه اسباب‌بازی را بدهد و به تولیدکنندگان کمک کند تا اسباب‌بازی بومی تولید شود و همچنین جلوی بازار غیررسمی و قاچاق این محصولات باید گرفته شود.

وی ادامه داد: یکی از خلأ‌های معرفتی اسباب‌بازی و نوشت‌افزار ضعف ترویج نماد‌ها و نشانه‌های ایرانی است و برای اینکه این ضعف جبران شود در کنار تولید اسباب‌بازی باید صنعت پویانمایی و تبلیغات آن رشد کند تا نماد‌های جدید در کنار نماد‌های قبلی شکل گرفته و در ادامه نماد‌ها و نشانه‌ها در نوشت‌افزار، اسباب‌بازی و سایر محصولات مصرفی کودکان و نوجوانان ترویج شود. این‌گونه فرهنگ ایرانی اسلامی در زیست‌بوم فرهنگی کودک و نوجوان از پویانمایی تا صنایع خلاق جاری می‌شود. از طرفی باید صداوسیما هم باید معرفی نماد‌های پویانمایی را در حمایت از تولیدکنندگان انجام دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر