صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در سال ۲۰۲۴؛

چین رکورد پروازهای فضایی را می‌شکند

انتظار می‌رود چین امسال تعداد بی‌سابقه‌ای فضاپیما را پرتاب کند و به پیشبرد برنامه‌های اکتشاف فضایی خود ادامه دهد.
کد خبر : 892367

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، انتظار می‌رود چین امسال تعداد بی‌سابقه‌ای فضاپیما را پرتاب کند و به پیشبرد برنامه‌های اکتشاف فضایی خود ادامه دهد.

در ژانویه، چین بزرگترین موشک جامد جهان را پرتاب کرد، فضاپیمای باری تانژو۷ را به ایستگاه فضایی خود متصل و آزمایش بازگشت عمودی یک موشک قابل استفاده مجدد را تکمیل کرد.

چین قصد دارد دو فضاپیمای باری و دو فضاپیمای سرنشین دار دیگر را به ایستگاه فضایی خود بفرستد.

لیو فنگ، طراح ارشد موشک‌های حامل لانگ مارچ گفت: بر اساس برنامه سال جاری، لانگ مارچ-۲ اف (راکت‌های حامل) دو ماموریت پرتاب سرنشین‌دار را انجام خواهد داد، موشک لانگ مارچ-۲ اف در محل پرتاب وضعیت خوبی دارد و موشک «وای۱۹» Y۱۹ مونتاژ نهایی خود را به پایان رسانده است.

علاوه بر این، کاوشگر ماه چانگ‌ای‌۶ در حال انجام آزمایش در سایت پرتاب ماهواره ونچانگ است و در نیمه اول سال در سمت دور ماه فرود خواهد آمد تا اولین نمونه برداری از این منطقه را در جهان انجام دهد. 

کنفرانسی که در پایان سال گذشته برگزار شد، ایجاد تعدادی از صنایع نوظهور استراتژیک مانند پرواز‌های فضایی تجاری را پیشنهاد کرد. در نتیجه، پیش بینی می‌شود صنعت فضای تجاری در سال جاری رشد و توسعه سریعی را تجربه کند.

نهستین سایت پرتاب فضایی تجاری چین در ونچانگ، استان هاینان در جنوب چین، نخستین پرواز خود را تجربه می‌کند و ساخت چند صورت منظومه ماهواره در سال جاری تسریع خواهد شد.

به طور کلی، چین نقش مهمی در حوزه فضا و پرواز‌های فضایی ایفا می‌کند و تلاش می‌کند رویکرد‌های جدید و نوآورانه‌ای برای تحقق اهداف فضایی خود اجرا کند. هدف چین از راه‌اندازی تعداد زیادی پروژه فضایی در سال ۲۰۲۴، تقویت قدرت فناوری فضایی است و توسعه علم و فناوری در حوزه فضا را در نظر دارد.

به عنوان بخشی از این برنامه، چین قصد دارد تعداد ۴۰ پرواز فضایی را در سال ۲۰۲۴ راه‌اندازی کند. این یک رقم بی‌سابقه است و نشانگر تلاش جدی چین برای توسعه و ایجاد دستاورد‌های جدید در حوزه فضایی است. این پرواز‌ها شامل پرتاب ماهواره‌ها و دستگاه‌های فضایی متفاوت است که به طور انحصاری توسط چین تحت توسعه قرار می‌گیرد.

علاوه بر آن، شرکت‌های خصوصی فضایی چین نیز در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند و هدف از این تعداد بیشمار پرواز فضایی، توسعه و حمایت از صنعت خصوصی فضایی است. این شرکت‌ها قصد دارند فناوری‌های فضایی خود را راه‌اندازی کنند و نقش مهمی در تکمیل برنامه‌های فضایی چین داشته‌باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر