صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

میلیون‌ها دلار صرفه‌جویی ارزی با تولید «کربن فعال» در کشور

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند با تولید «کربن فعال»، گام مهمی را در مسیر تصفیه آب و رفع نیاز صنایع به این فرآورده بردارند.
کد خبر : 891836

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی راه‌پیما، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به استفاده از روزآمدترین فناوری‌ها برای تولید «کربن اکتیو» (کربن فعال) مورد استفاده در محصولات صنعتی، تحقیق و پژوهش عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین کاربرد‌های کربن فعال در حوزه تصفیه آب است و این شرکت در راستای مسئولیت اجتماعی، اولویت‌بخشی به حل معضل دسترسی به آب سالم و گذر از بحران آب اقدام به ساخت این دستگاه کرده است.

این فعال فناور با اشاره به فعالیت شرکت در حوزه شیمی، پلیمر، نانو و مواد، ادامه داد: ارائه خدمات و تسهیلات آزمایشگاهی و تحقیقاتی برای محققان و دانشگاهیان و بسترسازی مناسب برای تحقق پروژه‌های مورد نیاز صنعت و دانشگاه با استفاده از طیف گسترده‌ای از تجهیزات آزمایشگاهی به روز دنیا در حوزه نانو، پلیمر و شیمی از اهداف این مجموعه است.

راه‌پیما ادامه داد: شرکت با رویکرد مقابله با بحران خشکسالی به تولید مواد تصفیه آب و پساب مشغول است که در حال حاضر با مجهز شدن کارخانه تولیدی صنعتی به آخرین فناوری روز دنیا و کوره دوار خلأ با قابلیت تولید پیوسته کربن اکتیو به تولید تناژی این محصول می‌پردازد.

وی درباره شکل‌های تولید این محصول فناورانه توضیح داد: محصول کربن اکتیو به دو صورت پودری و گرانولی و با درجه بندی‌های مختلف عدد یدی با پشتیبانی بخش تحقیق و توسعه شرکت، مناسب با نیاز صنایع، معادن و پتروشیمی‌ها عرضه می‌شود.

مدیرعامل شرکت با اشاره به تولید فرآورده‌های پلیمری عنوان کرد: تولید مواد پیشرفته مانند کوپلیمر‌های بلوکی، نانو الگو‌های پلیمری، مواد و فیلم‌های نازک نانولیتوگرافی، فلوکولنت‌های زیست تخریب پذیر، سطوح فوق آبگریز، نانوذرات سیلیکای تغییر یافته، گرافن، گرافن اکساید، ساخت و طراحی راکتور‌های نیمه صنعتی و آزمایشگاهی، ساخت کامپوزیت‌های FRP غنی سازی شده با گرافن بخشی از فرآورده‌های تحقیقاتی این شرکت دانش‌بنیان است.

وی با اشاره به اشتغال بیش از ۵۰ نفر در این شرکت دانش‌بنیان عنوان کرد: پیش از این به طور میانگین بیش از ۱۰ میلیون دلار برای واردات کربن اکتیو، بستر ارزبری وجود داشت که با تولیدات این شرکت دانش‌بنیان بخش قابل توجهی از این میزان در داخل کشور تامین می‌شود.

راه‌پیمابه تحقیقات این شرکت در حوزه فناوری نانو اشاره کرد و گفت: تجهیزات پراکنش و سنتز نانوذرات مانند سیستم‌های پلیمریزاسیون، اولتراسونیک پرویی و حمامی، سیستم‌های نانولیتوگرافی و تولید لایه نازک با ضخامت نانومتری مانند گلاوباکس و اسپین کوتر، سیستم‌های عملیات حرارتی با اتمسفر گازی مشخص و نیز ظروف و مخازن و تجهیزات تولید نانوذرات بخصوص گرافن و گرافن اکساید در مقیاس انبوه و نیز سانتریفیوژ‌های حجیم و یا پرسرعت که برای ساخت نانوذرات سیلیکا و شستشوی نانوذراتی مانند گرافن اکساید بکار می‌رود از جمله تجهیزاتی است که شرکت برای تولید نانوذرات در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کربن آب تصفیه آب
ارسال نظر