صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فجر ۴۲ از نگاه آنا| در گفت‌و‌گو با آنا مطرح شد؛

زمانی: برای تمرین در بخش دانشجویی فجر پلاتو نداشتیم/مسئولان فرصت اجرای عموم برای دانشجویان فراهم کنند

سعید زمانی کارگردان نمایش «غلط» گفت:متاسفانه برای تمرین‌ها پلاتو در اختیار ما قرار نگرفت. من امیدوارم از آثار منتخب جشنواره حمایت‌های بیشتری صورت گیرد و مسئولان فرصتی برای اجرای عموم در اختیار هنرمندان حاضر در این رویداد قرار دهند.
کد خبر : 891779

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بخش تئاتر دانشجویی چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با حضور ۱۸ نمایش از دانشگاه‌های سراسر کشور امسال به عنوان یکی از بخش‌های اصلی این رویداد برگزار می‌شود؛ امکان و فرصتی که نویدبخش بازگشت به روز‌های خوب تئاتر دانشجویی است.

سعید زمانی با نمایش «غلط» از دانشگاه پردیس هنر کرج در بخش تئاتر دانشجویی جشنواره تئاتر فجر حاضر است. این اثر درباره یک گروه تئاتری است که برای شرکت در یک جشنواره به تهران آمده و با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

این هنرمند با بیان اینکه درون‌مایه اصلی «غلط» درباره فقر، جنگ و زمان است، گفت: بدن در این نمایش نقش مهمی در انتقال معنا دارد. بازیگر در این اثر به صورت مستقیم از مفاهیم مورد نظر سخن نمی‌گوید و تنها با بدن آن را بیان می‌کند، به همین دلیل از سبک اکسپرسیونیسم برای انتقال معنا استفاده کردیم.

وی با اشاره به اجرای عمومی این اثر در بهار امسال، افزود: من وارد دانشگاه شدم تا بتوانم خود را در جشنواره دانشجویی محک بزنم و خوشبختانه این بخش به جشنواره فجر اضافه شده است. در جشنواره آثار خوبی حضور دارند که رقابت با آن‌ها لذت بخش است.



این کارگردان درباره بخش دانشجویی جشنواره فجر گفت: با وجود اینکه این بخش نوپاست، اما افرادی که در آن حاضر هستند، هنرمندانی حرفه‌ای به شمار می‌روند که در حوزه تئوری و عمل تلاش می‌کنند خود را ارتقا دهند و در تئاتر ایران حرفی برای گفتن داشته باشند. اگر وجود این بخش در جشنواره سال‌های آتی ادامه دار باشد، افراد مشتاق بسیاری که فضایی برای ارائه آثار خود را ندارند، فرصت حضور در این رویداد را به دست می‌آورند. جشنواره باعث دریافت بازخورد و آگاهی به ضعف‌های یک اثر می‌شود. متاسفانه برای تمرین‌ها پلاتو در اختیار ما قرار نگرفت و من امیدوارم از آثار منتخب جشنواره حمایت‌های بیشتری صورت گیرد و مسئولان فرصتی را برای اجرای عموم در اختیار هنرمندان حاضر در این رویداد قرار دهند.

چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به ریاست کاظم نظری و دبیری مهدی حامدسقایان، از ۲۷ دی تا ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ در تهران برگزار خواهد شد

انتهای پیام/

ارسال نظر