صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سنگین‌ترین ماهواره تاریخ وارد خدمات تجاری می‌شود

ماهواره پهن باند غول پیکر شرکت اکواستار مطابق انتظار مشتریان اولیه که سرعت دانلود تا صد مگابیت در ثانیه دارند، عمل می‌کند.
کد خبر : 891006

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس‌نیوز، مدیر شرکت اکواستار اعلام کرده است، ماهواره پهن باند غول پیکر این شرکت مطابق انتظار مشتریان اولیه که سرعت دانلود تا صد مگابیت در ثانیه دارند، عمل می‌کند.

مارک وایمر، معاون ارشد خدمات اکواستار نیز گفته است، سنگین‌ترین ماهواره مخابراتی تجاری جهان با بیش از 9 متریک تن پنج ماه پس از پرتاب توسط موشک فالکون هوی، با موفقیت وارد عملیات از پیش تعیین شده، شده است.

وی در مصاحبه‌ای گفت: ما رضایت خاطر مشتریانی که تاکنون در این مراحل اولیه خدمات ارائه کرده‌ایم را کسب کردیم و طبق اظهار نظر آن‌ها استفاده از قابلیت این ماهواره یک تجربه واقعاً خوب است.

اکواستار علاقه شدید مشتریان فعلی را به دنبال سفارش مودم‌های داخلی جدید برای ارتقاء از ژویپیتر‌۲، که در سال ۲۰۱۷ راه اندازی شد و سرعت پهنای باند ۲۵ مگابیت بر ثانیه را ارائه می‌دهد، به برنامه‌های گران‌تر در ژوپیتر۳ با سرعت ۵۰ تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه تغییر می‌دهد.

از آنجایی که محدودیت‌های پهنای باند بر درآمد‌ها تاثیر گذاشته است این شرکت همچنین مشتاق است تا ظرفیت ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه ژوپیتر-۳ را در قاره آمریکا با مشتریان جدید پر کند.

اسامی مشتریانی که قبلاً برای دریافت خدمات ژوپیتر-۳ ثبت نام کرده‌اند فاش نشده است، اما شرکت اکواستار قرار است دور بعدی که نتایج درآمد را در اواسط فوریه گزارش می‌دهد، شماره مشترکین را به‌روزرسانی کند.

در حال حاضر این ماهواره با وزن ۹.۲ تن می‌تواند بزرگترین فضاپیمایی باشد که تاکنون به مدار زمین‌ثابت پرتاب شده است، زیرا موشک‌ها یا پرتابگر‌های سنگین‌تر معمولاً قبل از رسیدن به آن نقطه در ارتفاع ۳۵ هزار و ۷۸۵ کیلومتری بالاتر از سطح زمین به مراحل جداگانه تقسیم می‌شوند.

ژوپیتر-۳ یک ماهواره ارتباطی با قابلیت ارائه حداکثر پهنای باند ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه است و آمریکای شمالی و جنوبی، کانادا و مکزیک را تحت پوشش قرار می‌دهد. این ماهواره در ابتدا قرار بود در اوایل سال ۲۰۲۱ در مدار زمین مستقر شود، اگرچه پرتاب آن به دلیل مشکلات زنجیره تامین ناشی از همه‌گیری کرونا به تعویق افتاد.

انتهای پیام/

ارسال نظر