سامانه پردیس هوشمند برای دانشگاهها طراحی شد
مسلم انصاریان، کارشناس فنی «سامانه پردیس هوشمند» یا CIMS در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره جزئیات سامانه شهر هوشمند توضیح داد: این سامانه شامل شبکه آب، برق، گاز، فلو(سلولهای گیاهی و جانوری) و شبکه نظارت است.
وی به اجرای پایلوت یا اولیه مدل این سامانه هوشمند برای «دانشگاه فردوسی مشهد» اشاره کرد و افزود: این سامانه شهر هوشمند جامع برای اولینبار برای محیط دانشگاه و خوابگاه فردوسی مشهد، اجرا شد. در این نمونه، با استفاده از یک «مدل هیدرولیکی» که برای شبکه آب دانشگاه طراحی شده بود، قدرت تشخیص نشتی لولههای آب، قطعی آب و کم یا زیادشدن فشار آب توسط این سامانه وجود داشت.
انصاریان درخصوص نحوه عملکرد و کارکرد این سامانه هوشمند، تصریح کرد: سامانه هوشمند پردیس، «وببیس» یا Web Base و تحتوب است. این سامانه نیازمند نصب یک اپلیکیشن روی گوشی کاربر دارد تا همه پیامها و اخطارها را دریافت کند.
وی به مزیت قابل توجه این دستگاه برای صرفهجویی در مصرف انرژی، برق و آب اشاره کرد: از آنجایی که این دستگاه متصل به یک مانیتورینگ در لحظه است که انرژی مصرفی در محیط تعریفشده(هر محیطی که این سامانه برای آن طراحی شود) را پایش میکند، تا حدود زیادی از اتلاف انرژی جلوگیری میکند.
انصاریان درخصوص مزیت این سامانه برای شبکه حمل و نقل هوشمند توضیح داد: سامانه پردیس برای هوشمندسازی شبکه حمل و نقل شهری و خودروهای شخصی نیز قابلیت استفاده دارد. این شبکه با ارسال پالسهای GPS خودروهایی که در سامانه ثبت شدهاند را ردیابی میکند.
انتهای پیام/