صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چرا نسل زد برنامه‌های مورد علاقه خود را با زیرنویس تماشا می‌کند

براساس یک مطالعات بیش از نیمی از افراد متعلق به نسل زد ترجیح می‌دهند که برنامه‌های تلویزیونی را با زیرنویس ببینند.
کد خبر : 890718

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برخی بر این باورند که علاقه نسل زد به خواندن نوشته‌ زیر برنامه‌های تلویزیونی به این دلیل است که در پلتفرم‌هایی مانند تیک‌تاک یا اینستاگرام به صورت متداول از زیرنویس استفاده می‌شود.

نسل زد ترجیح می‌دهند تلویزیون را با زیرنویس تماشا کنند برای آن‌ها می‌توانند اگر سایر افراد حاضر در اتاق شروع به صحبت کنند با خواندن نوشته‌های روی صفحه راحت‌تر می‌توانند مسیر گفتگو حاضرین اتاق را هم‌زمان با تماشای فیلم دنبال کنند.

نسل زد می‌تواند اگر کسی در وسط برنامه با آنها صحبت کند همچنان بخوانند و بفهمند که چه خبر است، حتی اگر به‌وضوح نشنوند. و این مورد در حال حاضر به‌عنوان نوعی هوش قلمداد می‌شود.

درهرصورت  نکته جالب این است که افرادی که موافق زیرنویس تلویزیون نیستند اغلب بر این باورند که نوشته‌های روی صفحه آنها را از فیلم منحرف می‌کند زیرا به نظر می‌رسد آن‌ها آن‌قدر مشغول خواندن پایین صفحه هستند که نمی‌توانند تأثیر عاطفی فیلم را احساس کنند یا از بازیگری و فیلم‌برداری لذت ببرند.

با این حال، کسانی که طرفدار زیرنویس تلویزیون هستند می‌گویند که این کار درک فیلم را برای آن‌ها راحت‌تر می‌کند و به آنها اجازه می‌دهد در صورت وجود سر و صدا نیز بتوانند فیلم را دنبال کنند.

نسل زد به افرادی گفته می‌شود که بین سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۹ شمسی و در عصر تکنولوژی متولد شده‌اند و به افرادی که پس از این نسل زاده شده‌اند نسل ایگرگ گفته می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر