صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
به همت دانش‌بنیان‌ها محقق شد؛

طراحی نرم‌افزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای دسته‌بندی مطالب مهم

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی شده که به دسته بندی مطالب مهم می‌پردازد.
کد خبر : 890625

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، هوش مصنوعی این روزها با سرعت بسیاری در حال پیشرفت است و کشورهای پیشرفته هم به سمت استفاده از این تکنولوژی نوین در حرکت هستند. در این میان، شرکت‌های دانش‌بنیان به طراحی و ارائه محصولات فناورانه روی آوردند تا با تولیدات بومی رسالت خود را در جهت رفع نیازهای کشور ادا کنند.

در همین راستا با توجه به اهمیت هوش مصنوعی به سراغ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه «فاوا» رفتیم تا با کاربرد‌های محصول فناورانه این محققان بیشتر آشنا شویم.

مهدی اخلاقی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان درباره محصول فناورانه‌ای که ارائه کرده‌اند، گفت: این محصول در قالب سر رسید و دستیار هوشمند ارائه شده است که از دو تکنولوژی هوش مصنوعی و واقعیت افزوده بهره می‌گیرد. این محصول سبک نوشتاری که روی کاغذهای معمولی انجام می‌شود را تغییر می‌دهد. 

وی در ادامه بیان کرد: در دفترهای معمولی، مطالب مهم نوشته‌هایمان برای آینده  قابل جست‌وجو یا  دسته بندی نیستند. مثلا در سررسید یا دفتر معمولی برای دسته بندی محتوای نوشته شده معمولا مواردی در ابتدای دفتر و مبحث دیگر برای تفکیک در انتها دفتر نوشته می‌شود یا از دیوایدرهای فیزیکی بهره گرفته می‌شود تا مطالب از هم تفکیک شوند‌.

این فعال حوزه دانش‌بنیان اظهار کرد: صفحات کاغذ در این محصول توسط نرم‌افزار قابل شناسایی است و در ابتدای دفتر علامت‌هایی وجود دارد که به کاربر کمک می‌کند تا نوشته‌های خود را دسته بندی کند. همچنین هرکدام از علامت‌های ابتدای  دفتر هم به یک دسته اختصاص بدهد. مثلا صورت جلسه، قرار ملاقات، درس ریاضی یا فیزیک و ... با علامت و روز و ماه و تاریخ در دسته بندی خاص مورد نظر مشخص می‌شوند.

اخلاقی عنوان کرد: نرم‌افزار وقتی روی صفحه کاغذ قرار می‌گیرد، صفحه را می‌شناسد، تصویر آن را برمی‌دارد، علامت‌ها را شناسایی کرده  و تصویر را در دسته بندی مربوطه با تاریخ ذخیره خواهد کرد. با این اوصاف دیگر لازم نیست بین صفحات دفتر بگردید و آن موضوع مهم را پیدا کنید. فقط کافی است در نرم‌افزار بگویید همه صورت‌جلسه‌های هفته گذشته یا کل حساب و کتاب ماه گذشته را می‌خواهید تا به شما تحویل دهد. بنابراین تمام نوشته‌ها قابل دسته بندی و جست‌وجو هستند

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امکانات نرم‌افزاری دیگری هم دارد. مثلا در جلسه صدایی ضبط کردید یا تصویری گرفته‌اید و می‌خواهید در کنار متن باشد. این محتوا در حالت عادی در گوشی نگهداری می‌شود و نوشته‌ها در داخل دفتر قرار دارد. با این نرم‌افزار می‌توان همه اطلاعات را یکجا جمع کرد و موقع جستجو صورت‌جلسه همراه ویس یا تصویر جلسه در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و نیاز به جست‌وجوی بسیار ندارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر