صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ماهواره اشعه ایکس چین به مدار رفت

چین جدیدترین ماهواره نجومی و اشعه ایکس خود را با موفقیت به مدار برنامه‌ریزی شده فرستاد.
کد خبر : 890088

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین ماهواره اشعه ایکس جدید خود را با نام انیشتین (Einstein) پرتاب کرد.

چین امروز با موفقیت یک ماهواره اشعه ایکس را از مرکز پرتاب ماهواره خود در جنوب غربی این کشور به مدار برنامه‌ریزی شده خود فرستاد.

موشک حامل لانگ مارچ در ساعت ۳:.۳ بعد از ظهر به وقت پکن این عملیات را اجرا کرد و ساعتی بعد مقامات تایوان مدعی شدند یک ماهواره چینی بر فراز حریم هوایی جنوب این جزیره رویت شده است.

این پرتاب پانصد‌و‌شش‌امین ماموریت موشک‌های حامل سری لانگ‌ مارچ است.

 این ماهواره نجومی قرار است برای تحقیقات پیشرفته در زمینه بررسی منابع پرتوهای گاما و ایکس مورد استفاده قرار گیرد.

این ماهواره نجومی به عنوان یکی از پروژه‌های پژوهشی جدید چین، پس از تکمیل فاز ساخت و پرتاب، توانست دینامیکی‌های بسیار قوی را در زمینه تحقیقات اشعه ایکس ایجاد کند. ماموریت اینشتین به بررسی جزئیات بیشتری از خورشید و اشعه ایکس از طریق چرخه‌های حیاتی آن می‌پردازد.

این ماهواره با استفاده از سه دستگاه ارزیابی پرتو، امکانات نورشناسی و تجزیه ساختار، می‌تواند نور و اطلاعات محیط پیرامون را جمع آوری و تحلیل کند. برخی از بررسی های مهم این ماهواره شامل آستانه حساسیت پرتوهای گاما و ایکس، مشخصات طیفی و زمانی پرتوهای گاما و فرآیندهای تولید رادیوکتیو است.

این ماهواره به عنوان یک ابزار قدرتمند در تحقیقات کیهان‌شناسی و فیزیک قادر است چشم انداز جدیدی از فهم ماجراها و پدیده‌های مختلف در جهان کیهانی را به ما ارائه دهد. نتایج بدست آمده از این ماهواره درک بهتری از ساختار هسته‌ای و بافت فضایی الکترون‌ها و هسته‌های اتمی را امکان پذیر خواهند ساخت.

با راه‌اندازی اینشتین، چین در حوزه تحقیقات اشعه ایکس، گامی مهم برداشته است و توانسته است به یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه تبدیل شود. این پروژه همچنین نشان پیشرفت ملت چین در حوزه فضا و تحقیقات علمی است و ممکن است در آینده تحولات مهمی در این حوزه به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر