صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فرودگر ماه آمریکا دچار نقص فنی شد

فضاپیمای آمریکایی پرگرین که روز گذشته برای کاوش ماه به فضا پرتاب شد ساعاتی بعد از پرتاب دچار نقص فنی شد.
کد خبر : 889947

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، فضاپیمای آمریکایی پرگرین که روز گذشته برای کاوش ماه به فضا پرتاب شد ساعاتی بعد از پرتاب دچار نقص فنی شد و سرنوشت آن نامعلوم است.

به گفته متخصصان، کاوشگر خصوصی ساخت ماه که صبح روز دوشنبه برای اولین فرود ماه نرم ایالات متحده پس از بیش از ۵۰ سال به فضا پرتاب شد، نتوانست جهت گیری صحیح خود را در فضا را انجام دهد و در حال حاضر دچار یک ناهنجاری شده که ادامه مأموریت را زیر سوال می‌برد.

جان تورنتون، مدیر عامل شرکت آستروبوتیک با انتشار بیانیه‌ای گفت: متأسفانه یک ناهنجاری رخ داد که مانع از دستیابی فرودگر به جهت گیری ثابت به سمت خورشید شد.

فرودگر ماه پرگرین که توسط شرکت آستروبوتیک ساخته شده است با نخستین پرتاب موشک ولکان یو ال‌ای از مرکز فضایی کندی به مقصد ماه پرتاب شده بود.

همچنین پنج میکرو ربات مستقل به عنوان بخشی از این مأموریت قرار بود به قمر زمین بروند؛ این ربات‌ها توسط آزمایشگاه ابزارهای ویژه در دانشگاه ملی مکزیک توسعه یافته است.

مأموریت مکزیک برای ارسال ربات‌ها به ماه، نمی‌تواند صرفا به عنوان یک پیشروی علمی در نظر گرفته شود، بلکه نماد از رقابت بین کشورها در حوزه فضا و پیشرفت تکنولوژی و علم آنها در این زمینه است.

در حال حاضر، تنها چندین کشور توانسته‌اند فراتر از مدار زمین را مورد کاوش قرار دهند، اما این مأموریت مکزیک نشان می‌دهد هم‌اکنون حتی میان کشورهای پیشرفته‌تر نیز رقابتی است که پیشرفت‌های فضایی جدید را اولویت قرار می‌دهند.

مدیر عامل شرکت آستروبوتیک نیز در توضیحات قبل از شروع مأموریت گفته بود، از ما به عنوان یک شرکت خواستند یک پرتابگر بخریم و فرودگری بسازیم که بتواند محموله اش که در این مورد محموله علمی است را به سطح کره ماه ببرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر