صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۲

یافته‌های تازه دربارۀ سازوکار‌های جذب و تبدیل ویتامین ب ۱۲

آیا می‌توان میزان ضروری روزانۀ ویتامین ب ۱۲ را از طریق رودۀ کوچک و رودۀ بزرگ در سیستم گوارش جذب کرد؟ این پرسش می‌تواند فهم سنتی ما از فرایند جذب ویتامین‌ها تغییر دهد و جذب از طریق کولون را پیش روی ما بگذارد.
کد خبر : 889579

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم وفناوی آنا؛ پژوهش انورا کورپاد (Anura V. Kurpad) که در شمارۀ اخیر مجلۀ آمریکایی تغذیۀ بالینی (American Journal of Clinical Nutrition) با عنوان «دسترس‌پذیری‌زیستی و ضرورت مصرف روزانۀ ویتامین ب ۱۲ در افراد بالغ: مطالعه‌ای اکتشافی دربارۀ میزان جذب و دفع ویتامین از مسیر روده» منتشر شده، مطالعه‌ای جذاب است که شیوۀ جدیدی برای جذب ویتامین ب ۱۲ پیشنهاد می‌کند.

نویسندگان این پژوهش، شواهدی از جذب ویتامین ب ۱۲ از طریق رودۀ بزرگ ارائه و استدلال می‌کنند که این شیوه بر افزایش میزان جذب تأثیر بالقوه‌ای دارد. به‌علاوه، کورپاد و همکارانش دربارۀ نقش میکروارگانیسم‌ها در تولید ویتامین ب ۱۲ و مکانیسم‌های احتمالی جذب از طریق کولون نیز گمانه‌زنی کرده اند.

این پژوهش بحث تازه‌ای نیز دربارۀ میزان مورد نیاز ویتامین ب ۱۲ و تفاوت دُز‌های خوراکی و دُز‌های مناسب برای جذب از طریق کولون مطرح می‌کند. نویسندگان ضریبی برای تبدیل میزان ویتامین ب ۱۲ پیشنهاد می‌دهند و این باور را که شاید برخی آنزیم‌های ب ۱۲ در بافت سلولی بیش از حد جذب شود، به چالش می‌کشند.

در مجموع، این پژوهش فهم ما دربارۀ فرآیند‌های پیچیدۀ جذب از طریق کولون ویتامین ب ۱۲ را افزایش می‌دهد و پیامد‌های بالقوۀ آن را به بحث می‌گذارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر