صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انجام ۹۸ عملیات پرتاب توسط اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۳

شرکت فضایی اسپیس ایکس با اجرای دو عملیات دیگر سال ۲۰۲۳ را به پایان رساند.
کد خبر : 888165

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس؛ شرکت فضایی اسپیس ایکس سال ۲۰۲۳ را نه با یک، بلکه با دو پرتاب موشک به پایان رساند و تعداد کل پرتاب‌های خود را به ۹۸ فروند در سال رساند.

شرکت اسپیس ایکس در زمینه طراحی و ساخت ماهواره، سفینه فضایی، موشک فضایی و تجهیزات فضایی فعالیت می‌کند و با اجرای قرارداد‌هایی با سازمان فضایی آمریکا و سایر شرکت‌های خصوصی به توسعه فناوری‌های فضایی و روش‌های جدید برای دستیابی به فضا می‌پردازد.

از پروژه‌های مهم این شرکت، اینترنت ماهواره‌ای،  ساخت و استفاده از راکت فضایی فالکون‌۹ و فالکون هوی است که قابلیت حمل بار سنگین به فضا را دارند.  

نخستین ماموریت اسپیس ایکس که پنجشنبه (۲۸ دسامبر) به آسمان رفت، یک موشک فالکون هوی بود که حامل فضاپیمای سری ارتش ایالات متحده بود. 

این پرتاب در ساعت ۸ بعد از ظهر از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا اجرا شد و دومین پرواز فالکون هوی در یک سال گذشته بود.

دومین ماموریت این شرکت فضایی که درواقع آخرین آن بود روز پنجشنبه، ساعاتی بعد از پرتاب اولیه انجام شد که طی آن  موشک فالکون۹ تعدادی ماهواره اینترنتی استارلینک را از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال به نزدیکی مدار زمین حمل کرد.

این پرتاب در ساعت ۲۳ به وقت منطقه زمانی شرقی انجام شد و نود و هشتمین و آخرین پرتاب اسپیس ایکس در سال ۲۰۲۳ و نود و ششمین پرواز موشک فالکون۹ در سال جاری بود.

اسپیس‌ایکس از شبکه اجتماعی ایکس که قبلا با نام توییتر شناخته می‌شد برای جشن پرتاب موفقیت آمیز ماموریت فضاپیمای سری ارتش ایالات متحده از مجموعه‌ای از تصاویر خیره کننده استفاده کرد.

پرتاب بعدی اسپیس ایکس برای دوم ژانویه سال جدید میلادی هدف گذاری شده و طی آن قرار است ۲۱ ماهواره استارلینک دیگر به مدار بروند تا به بیش از پنج هزار و پانصد واحد تامین کننده اینترنت که در حال حاضر در مدار زمین می‌چرخند بپیوندند.

انتهای پیام/

ارسال نظر