صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور خبر داد؛

انجام بیش از ۲ هزار پروژه تحقیقاتی حوزه دام در کشور

معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی گفت: این موسسه طی چهار دهه فعالیت بیش از 2 هزار پروژه و طرح تحقیقاتی در سطح مراکز استان‌ها و خود موسسه انجام داده است.
کد خبر : 887915

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، نادر اسدزاده بیان کرد: موسسه تحقیقات علوم دامی کشور طی چهار دهه فعالیت خود، بیش از دو هزار پروژه و طرح تحقیقاتی در سطح مراکز استان‌ها و خود موسسه انجام داده است که ازمیان آن‌ها حدود ۴۸ درصد در حوزه تغذیه و فیزیولوژی دام، ۲۴ درصد در حوزه مدیریت پرورش و تولیدمثل دام، ۱۱ درصد در حوزه ژنتیک و اصلاح نژاد و پنج درصد در ارتباط با زنبورعسل بوده است.

وی ادامه داد: پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی این موسسه در ارتباط با بخش بیوتکنولوژی و فرآوری تولیدات دامی درمجموع حدود یک درصد از سهم تحقیقات موسسه را به خود اختصاص داده‌اند.

اسد زاده به برنامه‌های موسسه تحقیقات علوم دامی ذیل سند امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های پژوهشی برای تحقق سند امنیت غذایی در این موسسه برنامه‌ریزی‌شده است که می‌توان به ایجاد ظرفیت تولید خوراک دام و طیور از منابع داخلی کشور، بهبود مدیریت تغذیه به‌منظور افزایش بهره‌وری مصرف خوراک بخشی اشاره کرد.

معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی افزود: از سایر این برنامه‌ها می‌توان به افزایش پتانسیل ژنتیک دام و طیور و زنبورعسل کشور، انجام پژوهش‌های کاربردی درزمینهٔ اصلاح نژاد ملکه‌های زنبورعسل، بهبود بهره‌وری تولید در دام طیور و زنبورعسل و همچنین انجام پروژه‌های کاربردی درزمینهٔ اصلاح نژاد دام‌های پربازده اشاره کرد.

وی تصریح کرد: باهدف پاسخگویی به نیاز جامعه صنعتی بر اساس قانون افزایش بهره‌وری، مقرر شده که سالانه درصدی از دام سبک کشور کاسته و به دام سنگین پربازده و پر تولید اضافه شود.

اسد زاده انجام پژوهش‌های کاربردی در زمینهٔ اصلاح نژاد طیور جدید و همچنین اصلاح نژاد و پرورش گونه‌های بومی کشور که طی چندین سال گذشته مغفول مانده است را به‌عنوان سایر برنامه‌های پژوهشی این موسسه معرفی کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر