صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

هوش مصنوعی می‌تواند برنامه‌نویسی را منسوخ کند؟

توسعه فزاینده هوش مصنوعی سبب شده که بسیاری از جایگاه‌های شغلی در خطر حذف شدن قرار بگیرند. برنامه‌نویسی یکی از مشاغلی که گمان می‌رود هوش مصنوعی آن را منسوخ کند.
کد خبر : 887599

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ام‌آی‌تی‌ پرس، این ایده که هوش مصنوعی برنامه‌نویسی را منسوخ می‌کند، ساده‌اندیشی است. هوش مصنوعیِ مولد این پتانسیل را دارد که به هر کسی که می‌تواند، اجازه ‌دهد برنامه‌نویسی کند، اما در این خصوص چندین عامل مهم را باید در نظر گرفت.

سیستم‌های مبدل مانند چت‌ جی‌پی‌تی می‌توانند توضیحات انسان را به کد تبدیل کنند. این پیشرفت موجی از هیجان ایجاد کرده و برخی را به این باور رسانده است که هر کس خواندن و نوشتن بلد است می‌تواند برنامه‌نویسی کند. با این حال، محدودیت‌هایی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. مبدل‌ها گاهی اوقات خطا می‌کنند و یا به دلیل درک نادرست،‌ کدهای اشتباه می‌سازند. این یک چالش برای کسانی خواهد بود که دانش برنامه‌نویسی ندارند و به کدهای تولیدشده توسط هوش مصنوعی اطمینان می‌کنند.

نکته دیگر آن است که نوشتن شرح وظایف حتی برای انسان‌ها نیز گاهی دشوار است و انتقال دقیق دستورالعمل‌ها می‌تواند چالش ایجاد کند. این مشکل در برنامه‌نویسی هم ممکن است پیش بیاید و در صورتی که توصیف دقیق یک کار به خودی خود پیچیده باشد دیگر نمی‌توان فقط به برنامه‌نویسی با هوش مصنوعی بسنده کرد.

علاوه بر این، مطالعه انجام شده توسط مایکل ال. لیتمن (Michael L. Littman) و همکارانش در بخش پژوهش دانشگاه ام‌آی‌تی نشان داد که حتی وقتی افراد بلد باشند وظایف برنامه‌نویسی را به زبان خودشان درک کنند و توضیح دهند، باز هم این احتمال زیاد است که گیرنده‌ کدها در هوش مصنوعی نتوانند وظایف را درست درک کنند. این نشان می‌دهد که انگلیسی، با وجود آنکه یک زبان برنامه‌نویسی پرکاربرد است، همچنان مستعد خطاست.

هوش مصنوعیِ مولد، توانایی کامپیوترها برای درک دستورالعمل‌های انسانی را افزایش داده است، اما نیاز به یادگیری برنامه‌نویسی همچنان وجود دارد. برنامه‌نویسی هنوز نیازمند آموزش، تلاش و تمرین برای انتقال دقیق خواسته‌ها و دستیابی به نتایج مطلوب است.

انتهای پیام/

ارسال نظر