صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۲

فرهنگ: هوش مصنوعی در آینده به کمک جنگ شناختی می‌آید

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، شیوه تهاجم دشمن در «جنگ شناختی» را ناامیدسازی، قداست‌زدایی، ناکارآمدنمایی و اعتمادزدایی در جامعه عنوان کرد و گفت: در آینده از هوش مصنوعی در راستای پیشرفته‌تر شدن این جنگ استفاده می‌شود.
کد خبر : 887094

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ در نشست تخصصی جهاد تبیین با موضوع «جنگ شناختی» که به همت بسیج اساتید و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و اشاره به بیداری جوامع بشری به واسطه مقاومت و مجاهدت‌های مردم حماس به تحلیل جنگ شناختی و تاکتیک‌های آن گفت: امروز کشور پس از جنگ‌های سرد، سخت، نیمه‌سخت و نرم وارد جنگ شناختی شده است.

وی اضافه کرد: در جنگ شناختی حوزه جغرافیایی، ذهن و ابزار رسانه بوده و این جنگ شکل تکامل‌یافته و اثرگذارتر جنگ نرم است که در آینده از هوش مصنوعی در راستای پیشرفته‌تر شدن آنها استفاده خواهد شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اغتشاشات سال گذشته افزود: در اغتشاشات سال گذشته که نمونه جنگ شناختی در کشور بود و تفاوت‌هایی با اغتشاشات و ناآرامی‌های سال‌های قبل داشت، حوزه جغرافیایی و زمین نبرد تفکر و باور مردم بود و دشمن با ایجاد تحول در نگرش و باورپذیری اقشار مختلف، زمینه شرکت آنان در اغتشاشات را مهیا کرده بود که با بررسی عدم سوء‌سابقه و فرمان نگرفتن مستقیم بسیاری از شرکت‌کنندگان می‌توان به آن پی برد.

فرهنگ یادآور شد: دشمن در متحد کردن اپوزیسیون خارجی، قرار دادن رهبری واحد برای جریان اغتشاش، تغییر حاکمیت و به صحنه کشاندن آحاد مردم دچار شکست شد، اما توانست در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی نفوذ کند.

وی تأکید کرد: دشمن امید داشت که با استفاده از ترفند‌های رسانه‌ای در فضا‌های مجازی، ناامیدسازی و ایجاد نارضایتی اجتماعی سبب از بین رفتن نیرو‌های مردمی و انقلابی شود و با به دست آوردن توانایی اثرگذاری رفتار‌های جامعه در امور سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، آنها را به سمت اهداف موردنظر سوق دهد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی به روش‌های مقابله و دفاع در جنگ شاختی پرداخت و گفت: از راه‌های مقابله با دشمن در جنگ شناختی ارتقای آگاهی و هوشیاری جامعه از روش‌ها و اهداف این نوع جنگ بوده و در دانشگاه‌ها وظیفه استادان در این باره بسیار حساس و حیاتی است.

فرهنگ، برخورد قانونی و امنیتی برای شناسایی و مقابله عوامل اجرایی و فعالان فضا‌های مجازی دشمن و ایجاد فضایی آرام به همراه رحمت و رأفت اسلامی درباره فریب‌خوردگان که مورد تأکید مقام معظم رهبری هم بوده را از راه‌های دیگر مقابله با این جنگ برشمرد.

وی، وظیفه دانشگاهیان، نخبگان و افراد تأثیرگذار را ایجاد حس امید در جامعه دانست.

انتهای پیام/

ارسال نظر