صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۲
یک روانپزشک مطرح کرد؛

دارودرمانی خط اول درمان افسردگی شدید

یک متخصص روانپزشکی گفت: درمان افسردگی برحسب نوع افسردگی مشخص می‌شود. در انواع افسردگی، دارودرمانی و مشاوره موثر است.
کد خبر : 886981

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا‌،‌ فربد فدایی، متخصص روانپزشکی در گفت‌وگو با رادیو سلامت با بیان اینکه در افسردگی شدید یا عمده فرد باید حداقل پنج نشانه، از ۹ نشانه را داشته باشد، افزود: خلق افسرده، لذت نبردن از امورات لذت بخش زندگی، کاهش تمرکز، احساس بی ارزشی، اشتغال فکری در مورد مرگ، گاه فکر خودکشی، اختلال در خواب، اختلال در اشتها و فقر تفکر از نشانه‌های افسردگی شدید است.

وی در ادامه بیان کرد: نشانه‌های افسردگی، باید حداقل دو هفته به طول انجامد. فرد افسرده با معاشرت و مسافرت، احساس خوشحالی نمی‌کند.

این روانپزشک درباره ارتباط میان فرافکنی و افسردگی ادامه داد: خیلی وقت‌ها فرد افسرده، افسردگی خود را فرافکنی می‌کند به عنوان نمونه فکر می‌کند همه چیز غم انگیز است. دیگران هم غصه‌دار هستند. حتی طبیعت.

وی درباره‌ درمان افسردگی تاکید کرد: درمان افسردگی برحسب نوع افسردگی مشخص می‌شود. در همه انواع افسردگی، دارودرمانی و مشاوره موثر است. در افسردگی شدید، دارودرمانی خط اول درمان است. اگر افسردگی آنقدر شدید باشد که فرد فکر خودکشی یا اقدام به خودکشی داشته باشد، استفاده از تشنج برقی هم توصیه می‌شود.

فدایی با بیان اینکه افراد افسرده با دیگران احساس همدردی می‌کنند، گفت: فرد افسرده، احساس می‌کند که نمی‌تواند در شرایط - مشکلات خانواده - تغییر ایجاد کند و دچار نوعی درماندگی می‌شود.

وی در خصوص افسردگی نقاب دار افزود: در افسردگی نقاب، فرد زیر نقاب خوشحالی، احساس رضایت و شادی، افسردگی خود را درمان می‌کند؛ البته این به صورت ناخودآگاه پیش می‌آید.

این روانپزشک درباره ارتباط خودکشی و افسردگی گفت: ۸۰ درصد از موارد خودکشی، ناشی از یک اختلال روانی است و 50 درصد از موارد خودکشی که منجر به مرگ می‌شود که این ناشی از بیماری افسردگی است.

فدایی در پایان با بیان اینکه افسردگی یک اعلام خطر است، اظهار کرد: این فرد ممکن است در معرض خودکشی هم باشد. افرادی که قصد خودکشی دارند بار‌ها به روش مستقیم و غیرمستقیم مطرح می‌کنند. خانواده‌ها این علامت‌ها را جدی بگیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر