صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۲
سروری‌مجد:

استانداران دست نیاز به سمت دانشگاه‌ها دراز کرده‌اند/ دانش فنی از دانشگاه، سرمایه‌گذاری از بخش خصوصی

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استانداران دست نیاز به سمت دانشگاه‌ها دراز کرده‌اند، گفت: آماده‌ایم دانش فنی را تأمین کنیم و در مقابل، بخش خصوصی سرمایه‌گذاری لازم را انجام دهد.
کد خبر : 886960

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست شورای اداری استان لرستان، هدف از سفر‌های استانی را استفاده از ظرفیت‌های استان‌ها درراستای هم‌افزایی بیشتر عنوان کرد.

وی، محور میلاد حضرت عیسی علیه‌السلام و حضرت فاطمه سلام‌الله علیها را تجلیل از حضرت زهرا سلام‌الله علیها و حضرت مریم سلام‌الله علیها توسط قرآن کریم عنوان کرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با قرائت آیاتی از کلام وحی از جمله آیات ۱۲ سوره آل‌عمران و آیه ۹۱ سوره انبیاء که به نفخه روح الهی در دامان حضرت مریم سلام‌الله علیها اشاره دارد و می‌فرماید این دامان جایگاه نزول روح الهی شده، گفت: براساس این آیات حضرت عیسی علیه‌السلام را روح‌الله می‌نامند و در این آیات از حضرت عیسی علیه‌السلام به‌عنوان شخصیتی که اهل قنوت و تضرع به درگاه الهی است یاد می‌شود.

سروری‌مجد بیان کرد: هرچند مادران این امتیاز را دارند که بطن و رحم آنان به روح الهی مشرف شود و در چهار ماهگی روح در جنین دمیده می‌شود؛ اما این تشریف درباره حضرت مریم سلام‌الله علیها تشریف بسیار عجیبی است، به گونه‌ای که در آیه ۴۵ سوره آل‌عمران از حضرت عیسی علیه‌السلام به‌عنوان کلمه خدا و بشارت‌دهنده یاد شده است.

وی با اشاره به شناخت نقش حساس حضرت مریم سلام‌الله علیها که مورد تأکید قرآن کریم است، تشریح کرد: به تعبیر علامه جوادی آملی اگر قرآن کریم نبود شاید چیزی از مسیحیت و یهودیت باقی نمانده بود؛ چراکه این ادیان به شدت دچار تحریف و خرافات شده بودند؛ به‌گونه‌ای که انسان امروزی دیگر به این خرافات اعتنایی نمی‌کرد و قرآن کریم با این تعابیر از حضرت مریم سلام‌الله علیها و حضرت عیسی علیه‌السلام دفاع کرد و آنان را بالا برد و واقعیت را به مردم نشان داد؛ از این رو امروز مسیحیت و یهودیت ناب وجود دارد که این غیر از یهود صهیونیست است.

کلید حل مسائل، اتحاد مسلمانان با یکدیگر است

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تصریح قرآن کریم بر مودت با مسیحی‌ها اشاره کرد گفت: براساس «نص» صریح قرآن کریم کسانی که با شما عداوت می‌کنند یهودی‌های صهیونیست هستند و کلید حل این مسئله مودت با مسیحی‌های واقعی که اهل بندگی خداوند هستند، است.

سروری‌مجد اضافه کرد: جریانات امروز غزه نشان داد که کلید حل مسائل اتحاد مسلمانان با یکدیگر و اتحاد مسلمانان با مسیحیان واقعی و ضد یهودی است.

وی تشریح کرد: هرچه تلاش می‌کردیم به اندازه جریان غزه نمی‌توانستیم وحدت و اتحاد بین مذاهب و ادیان ایجاد کنیم، به طوری که غزه موضوع مشترک ما در تقریب بین ادیان و مذاهب باشد.

وی با بیان اینکه در سفر‌های استانی تأکید بر شناخت مفاخر هر استان داریم با برشمردن برخی از مفاخر دینی، علمی و فرهنگی استان لرستان ازجمله علامه بحرالعلوم، آیت‌الله بروجردی، آیت‌الله کمالوند، آیت‌الله طاهری خرم‌آبادی، جعفر شهیدی و شهید محمد بروجردی گفت: این بزرگان از جمله شخصیت‌های بزرگ و بی‌نظیر در جامعیت علوم و فرهنگ بوده  که در دنیا کم‌نظیر هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، شرایط دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان را بسیار امیدوارکننده توصیف کرد و ادامه داد: همانطور که در جلسه اتحادیه غرب کشور عنوان شد استان‌های غربی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مشابهی دارند؛ همانطور که استان‌های شرقی، شمالی و جنوبی نیز چنین مشابهت‌هایی دارند که موجب هم‌افزایی و مشارکت این استان‌ها در پیشبرد امور خواهند شد.

سروری‌مجد عنوان کرد: دانشگاه نباید به صورت جزیره‌ای اداره شود؛ بلکه باید استان‌ها توانمندی‌های خود را به خوبی معرفی کنند تا بتوانبم برای پیشرفت امور علاوه بر ظرفیت‌های درون‌دانشگاهی از ظرفیت‌های بیرون دانشگاه نیز به خوبی بهره ببریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در خیلی موارد استانداران دست نیاز به سوی دانشگاه دراز می‌کنند، گفت: باید از این فرصت، مجوز‌ها و امکاناتی که استانداران در اختیار دارند و حوزه دانشی آن مربوط به دانشگاه‌ها می‌شود به درستی استفاده کرد؛ چراکه آنها دانشگاه آزاد را یک دانشگاه یکپارچه و چابک می‌بینند و تصمیم‌گیری کلان در دانشگاه بسیار راحت‌تر و روان‌تر از بخش‌های دولتی و سایر نهاد‌ها و سازمان‌هاست.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم ایجاد یک مثلث و یک مدل قراردادی تأکید کرد که در آن مجوز‌ها توسط دولت و استانداران در اختیار دانشگاه قرار گیرد.

سروری‌مجد توضیح داد: دانشگاه باید دانش فنی را تأمین و بخش خصوصی از درون و بیرون دانشگاه در آن سرمایه‌گذاری کند که تحقق آن منوط بر این است که در دو یا سه حوزه مشخص برند شویم و ظرفیت‌های خود را به طور مشخص و شفاف در سطح دانشگاه و بیرون دانشگاه به اشتراک بگذاریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر